salut,
problema la un kia ceed best: zanganit ca de portbagaj care nu e inchis cum trebuie, se aude numai la denivelari si doar daca stai pe bancheta din spate; de la volan nu se aude. a mai avut cineva o astfel de problema? se poate rezolva? foarte rar sta cineva in spate, deci nu ar fi chiar o problema, dar imi e sa nu inceapa sa se auda mai tare...
in rest, supermultumit de masinuta, dupa 4000 km.
Zanganit portbagaj
Re: Zanganit portbagaj
Garantat mai scoata sunete si placuta cu nr-ul.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
sa sti ca e adevarata faza cu numaru care zornaie. si mie inca imi suna si e destul de enervant dar nu stiu cum sa rezolv problema.
KIA CEE':D ,black pearl,1.4---> 109 HP CJ 11 HXJ
e simplu: desfaci numarul, apoi cele 2 suruburi in care-i prinsa rama aia de plastic iar ep spatele ei dai cu banda dublu adeziva de la 3M (din aia mai groasa si buretoasa). se prinde si bine si nici nu mai zdrangane. eu asa am facut la cel din fata. la cel din spate ii fac asa in concediu, zilele urmatoare 

-
- Auto: HD26VIS
si eu am avut o asemnea problema, dar cu o banda de burete am lipit-o pe spatele suportului de numar si au trecut trepidatiile. acum e ok 

KIA SPORTAGE
poate o sa radeti de mine, dar nu stiu sa desfac numarul 

KIA CEE':D ,black pearl,1.4---> 109 HP CJ 11 HXJ
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@Ric0
De ce sa radem ? nu este o rusine daca nu ai mai desfacut un numar pana acum(nimeni nu se naste invatat).
Majoritatea suporturilor au o banda de plastic la baza suportului care se trage in jos, putin fortat.
Mai sunt cele ce acopera total numarul la care se scoate rama exterioara.
Chiar daca ma indoiesc, se poate sa ai si modelul european cu 2 capacele de plastic ce se scot cu cheia sau un obiect ascutit.
Dupa ce ai scos suportul de sustinere, scoti numarul si vei vedea cele 2 suruburi ce tin suportul numarului.
De ce sa radem ? nu este o rusine daca nu ai mai desfacut un numar pana acum(nimeni nu se naste invatat).
Majoritatea suporturilor au o banda de plastic la baza suportului care se trage in jos, putin fortat.
Mai sunt cele ce acopera total numarul la care se scoate rama exterioara.
Chiar daca ma indoiesc, se poate sa ai si modelul european cu 2 capacele de plastic ce se scot cu cheia sau un obiect ascutit.
Dupa ce ai scos suportul de sustinere, scoti numarul si vei vedea cele 2 suruburi ce tin suportul numarului.
Si eu am auzit acel zgomot, dar undeva la luneta, si cd am fost de am pus alarma pe masina, am intrebat despre acel zgomot, si mi s-a spus ca si masina lor de teste scoatea acel zgomot, din cauza placutelor de la numere, ca nu sunt prinse bine, si au spus ca o pot rezolva cu o bucatica de burete. Spre rusinea mea, inca nu am facut chestia asta, pentru ca nu am avut, timp, ca numa ce am venit din concediu. Toate cele bune, si cati mai multi km fara reparatii la posesorii de c'eed.
Kia C'eed 1.4 Best SO Red
@cristi26vis atentie la burete ! Mentine umezeala f. bine si in timp sa nu ai probleme cu vopseaua.
O zi buna !
O zi buna !

Kia Cee'd 1.6 5DR 115 CP CRDI EX MT, Classic, Piston Grey + diverse optionale, comanda 24.01.2008, serie 05.03.2008, livrata 21.03.2008
http://picasaweb.google.com/icstreme/22032008