Carburant
-
- 3/E
- Auto:
carburanti OK
sfatul meu:
pentru cee'd-urile pe benzina: OMV euro 4 sau 5 (dar cred ca e suficient euro 4)
pentru cee'd-urile CRDI: MOL euro 4 sau 5 (idem)
pentru cee'd-urile pe benzina: OMV euro 4 sau 5 (dar cred ca e suficient euro 4)
pentru cee'd-urile CRDI: MOL euro 4 sau 5 (idem)
-
- vecinu
- Auto:
pt skippy si toti constantenii,am luat teapa de 2 ori cu benzina de la romar,langa metro2 la iesire din constanta inainte de bifurcatie cumpana.e pur si simplu PUTUROASA,pretul nu mi-l amintesc,bine ca s-a terminat repede.alimentasem la dacie,deci benzina cu plumb,nu cred ca cea fara plumb sa fie mai buna.si in general trebuiesc evitate benzinariile de la iesire din oras.acum cativa ani am primit apa de la statia de langa oierie.si tot apa de la lukoil-ul de langa bosh service.toate tepele cu dacia.acum la ceed bag de la omv de langa cet-95euro4.multumit ,mai ales ca de fiecare data imi spala parbrizul,si daca bagi cel putin 30 l,mai capeti si un cd gratuit.la 5 plinuri,intrii in cursa pt castigarea unui porche carrera.stiu ca il va castiga cine trebuie,dar eu sunt multumit de benzina,si de cd-uri.e un pic mai scumpa si nu se inghesuie lumea,deci e lejer,nu te streseaza nimeni.dar indraznesc sa cred ca cea de 95 e chiar de 95.mai nou am trecut si dacia pe omv 95 premium,fara plumb dar cu niste aditivi speciali care inlocuiesc plumbul.si ii place mult.se simte si la consum.in general tot banii aia ii dai,dar macar sa mearga bine si sa nu-ti strice motorul.
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
MOL, E4-5. Cu E5 parca merge mai bine. Dar pisca la buzunar. 

Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
corect in ce priveste "benzinariile mici si sumbre"! eu m-am lecuit de cand am luat teapa la una din asta cu ceva vreme in urma! am pus "fara plumb" dar se pare ca era "cu plumb" !! in concluzie, dupa aprox 20 km catalizatorul s-a facut praf, la propriu
...s-a sfaramat si a infundat evacuarea iar motorul nu a mai vrut sa mearga neam. inlocuit catalizator, sonde etc. distractia a costat 25 mil ...
asa ca petrom de 95 FP !

asa ca petrom de 95 FP !
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?