Care este cel mai mare defect al cee'd-ului?

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
motgp
Auto:

Re: CEL MAI MARE DEFECT AL CEE'D-ului?

Post by motgp »

Misu wrote:imi pare rau sa-ti spun:in continuare nu demonstrezi nimic in afara faptului ca nu stii ce vorbesti.
cred ca i-am dat prea multa atentie unui om care nu poate sa-si argumenteze un punct de vedere
dar nu vreau domnule sa demonstrez nimic.
cred ca am zis in 2-3 posturi ce nu-mi place si ce mi se pare nasol la kia dar trag concluzia ca imi racesc gura de pomana.
Am mai zis, cea mai buna masina este cea pe care o ai dar pana la a zice ca merele defect al ceed'ului e ca nu are sigla BMW, chestie zisa pe acest forum, este cale fooooarte lunga.

Imi zici mie ca nu aduc argumente la nimic, dar macar eu am zis ce nu-mi place.
Si am intrat sa zic asta aici pentru ca sunt posesori de kia, altfel daca ma duceam pe alt forum si ziceam ca nu-mi place cee'd-ul toti ziceau pe acolo ca nici lor si treaba se rezolva dintr-un singur post.

Nimeni nu a zis macar ce-i place la masina ci i-ati tot tras cu faptul ca e nu stiu pe ce loc la raport calitate/pret top care nu este relevant pentru calitatea masinii, atat timp cat numitorul aici are o plaja de valori de la 11k pana la 20k.

Sa zica cineva ca el al cumpara masina asta din cauza ca ..... si nu pentru ca pretul ei este de... are 4 roate si volan si incearca sa intre intr-o clasa unde eu zic ca nu prea are ce cauta.

Adica si loganul e in clasa cu seat cordoba dar inca nu am vazut pe nimeni acolo sa incerce sa le compare.
Si tu daca ai fi avut 20k buget pt masina nu cred ca-ti luai kia c'eed, a nu se intelege ca ma leg cumva de puterea de cumparare a cuiva.
Vreau doar sa spun ca tot timpul va fi o masina care va fi cumparata pe criterii economice si atat. Si cred ca stiti si voi asta.

Misu
pensionar
Auto:

Post by Misu »

dc citeai un pic forumul, vedeai ca majoritatea userilor si-au spus parereaa despre masina
viewtopic.php?f=3&t=49&st=0&sk=t&sd=a
viewtopic.php?f=3&t=1088
+sectiunea jurnal de bord.
concluzia: lumea si-a expus pararea cu argumente, mai putin tu.iti voi raspunde de acum inainte doar daca voi avea la ce sa raspund (nu ca pana acum)
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109

Joco
Auto:

Post by Joco »

@motgp
"Adica si loganul e in clasa cu seat cordoba dar inca nu am vazut pe nimeni acolo sa incerce sa le compare.
Si tu daca ai fi avut 20k buget pt masina nu cred ca-ti luai kia c'eed, a nu se intelege ca ma leg cumva de puterea de cumparare a cuiva.
Vreau doar sa spun ca tot timpul va fi o masina care va fi cumparata pe criterii economice si atat. Si cred ca stiti si voi asta."

Este clar că nu ai vizitat nici măcar situl pe care È›i-am sugerat. Dar după cum argumentezi nici altele. Acolo aveai ocazia
să vezi niÈ™te valori în comparaÈ›ie cu alte mărci de renume, valori care spun multe despre calitatăÈ›ile KIA. Am dat linkul ca să
nu spui că sunt subiectiv È™i-mi apăr punctul de vedere.
Cît despre Logan È™i rivalii de clasă trebuie să È™ti că S-AU făcut teste È™i comparaÈ›ii. Dar se pare că nici despre alea nu È™ti .....dar părere ai..... :shock:

Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624

motgp
Auto:

Post by motgp »

Misu wrote:dc citeai un pic forumul, vedeai ca majoritatea userilor si-au spus parereaa despre masina
viewtopic.php?f=3&t=49&st=0&sk=t&sd=a
viewtopic.php?f=3&t=1088
+sectiunea jurnal de bord.
concluzia: lumea si-a expus pararea cu argumente, mai putin tu.iti voi raspunde de acum inainte doar daca voi avea la ce sa raspund (nu ca pana acum)
M-ai facut praf.
Tu ai citit aici? viewtopic.php?f=3&t=49&st=0&sk=t&sd=a

Lumea trebuia sa spuna de ce a ales cee'd-ul.

ca sa nu te mai duci iti citez eu:

La mine alegerea a fost datorata in primul rand pretului, insa si calitatii materialelor de la interior. Frati'miu a tot testat masini de genul 206, Polo, Swift, Accent, insa cand s'a suit in Cee'd s'a decis sa merita cei 1000-2000 euro in plus.
Si mie, cel putin, imi place mult si cum arata la exterior. Si cu jante o sa fie numa potrivita

ca sa nu mai zic cu ce a incercat s o compare.

am ales-o pentru pret, e cu putin mai scumpa ca un logan dar ofera mult mai multe. Orice s-ar zice, restul masinilor din clasa compacta (deci nu clio, fabia, polo, yaris si alte piticanii) de la concurenta, cu dotari asemanatoare (6x airbag, mp3, A/C, oglinzi electrice, USB, abs, servo) si motorizari asemanatoare de 110 cai se duc in minim 14.000 eur.

Ma opresc aici. citesti restul singur daca vrei.

In principiu mai toata lumea a ales aceasta masina pt pret si oricum in detrimentul unei masini din clasa mica (si eu as lua kia daca e sa o compar cu peugeot 206, nu stiu ce suzuki, yaris, corsa etc. macar pt faptul ca e mai mare)

O sa mai citesc si eu sa gasesc pe cineva care s-a dus sa se dea cu mai multe compacte, fara sa tina cont de pret, si a decis ca ceed'ul este cea mai buna alegere.

In concluzie raman la parerea ca aceasta masina este aleasa din considerente economice!

frantic
Auto:

Post by frantic »

Mi se pare normal ca atunci cand esti in cautarea unui autoturism sa iei in calcul in primul rand dotarile si performantele ce ti le ofera o anumita marca comparativ cu alta pt. aproximativ aceeasi bani.
Caz concret: eu. M-am decis sa achizitionez un Pro_ceed in detrimentul unui Fiat Bravo si asta nu pentru ca Kia ar fi mai ieftina (diferenta de cca. 400 euro) ci pt. faptul ca in aproximativ aceeasi bani beneficiez de mai multe dotari + performante ceva mai bune.
Pro_cee'd 1.4 GSL (Piston Grey): CJ-77-EGO
Galerie foto
Jurnal de bord

motgp
Auto:

Post by motgp »

cmg_george wrote:Intre doua masini care iti ofera acelas lucru nu o alegi pe cea cu pretul mai mic? Sau intre doua masini cu acelas pret nu o alegi pe cea cu dotari mai multe? Uita-te putin la testele facute de nemti in clasa compacte (inclusiv cu golf-ul lor) si mai vb dupa.
Nope. O aleg pe cea care ma face sa ma simt bine si la care sa nu ma plictisesc uitandu-ma.
O iau pe cea in care imi face o reala placere sa ma urc pentru ca in bucurestiul asta 2 ore pe zi le stau in trafic.
Ma dau cu mai multe masini , fac abstractie de faptul ca una e 12 alta 17 si alta 19 si o cumpar pe aia care simt ca se muleaza pe mine ca sa zic asa . Foarte foarte importanta este motorizarea si calitatea motorului.
Nu merg niciodata cu 200 la ora ca tin la viata mea dar vreau sa ma ajute cand o calc in depasire.
In rest totul tine de cum mergi tu cu ea daca se hatraneste sau nu.
Bineinteles nu trebuie sa depaseasca(sau nu cu f mult) bugetul care il am.
Revenind la kia, eu nu stiu nimic despre tehnologiile astea GSL si DSL pe care ni le vand noua. Deci din start o scot din optiuni

Urmatoarea masina sper sa fie Honda Acord. Momentan nu mi-o permit si oricum sunt cam tanar sa-mi iau baritai vaporu. dar cu siguranta daca peste 5 ani se va incadra in banii pe care o sa-i am sigur o sa o cumpar chiar daca va exista de ex Ford Mondeo sau VW passat ca alternative mai ieftine.

Joco
Auto:

Post by Joco »

În fine! Am aflat: Ford Mondeo-:))))) Felicitări-:))) este maÈ™ia, care are cele mai multe solicitări pentru intervenÈ›ii pe autostradă-:)) conform statisticii adac.
Drum întins!
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624

motgp
Auto:

Post by motgp »

frantic wrote:Mi se pare normal ca atunci cand esti in cautarea unui autoturism sa iei in calcul in primul rand dotarile si performantele ce ti le ofera o anumita marca comparativ cu alta pt. aproximativ aceeasi bani.
Caz concret: eu. M-am decis sa achizitionez un Pro_ceed in detrimentul unui Fiat Bravo si asta nu pentru ca Kia ar fi mai ieftina (diferenta de cca. 400 euro) ci pt. faptul ca in aproximativ aceeasi bani beneficiez de mai multe dotari + performante ceva mai bune.
wow. te-ai dat cu multijetul ala de 150 cai putere? mie mi s-a parut impresionant.
Nu prea are rival la kia si cam pe nicaieri (la nivelul ala de motorizare).
dsl-ul de 2.0 are 140 cp.
tdi-ul de 1.9 de la vw e capabil doar de 105 si lista poate continua.
Plus ca e frumoasa de pica si la interior si la exterior. oricum a iesit cea mai frumoasa masina din lume la compacte.
In rest mai toate sunt neutre.
Plus ca fiatul cred ca are 100 de ani de facut masini in spate, deci te cam vede dumnezeu daca incerci sa compari un c'eed cu un bravo si in general Fiatul(care face Maserati, alfa romeo, lancia, fiat si da motoare peste tot in lume) cu Kia (care face picanto,sorento si alte dubiosenii ) pe care ceed'ul am mai scos-o din galeata.

Si in general nu cred ca poti compara Italia ca natie constructoare de masini cu oricare alta oricat te-ai stradui.
Last edited by motgp on 22 Aug 2008, 14:32, edited 2 times in total.

motgp
Auto:

Post by motgp »

Joco wrote:În fine! Am aflat: Ford Mondeo-:))))) Felicitări-:))) este maÈ™ia, care are cele mai multe solicitări pentru intervenÈ›ii pe autostradă-:)) conform statisticii adac.
Drum întins!
Joco
Cred ca nu ai citit bine ce am scris

motgp
Auto:

Post by motgp »

motgp wrote:
frantic wrote:Mi se pare normal ca atunci cand esti in cautarea unui autoturism sa iei in calcul in primul rand dotarile si performantele ce ti le ofera o anumita marca comparativ cu alta pt. aproximativ aceeasi bani.
wow. asta nu credeam ca o sa o citesc.
te-ai dat cu multijetul ala de 1.9 de 150 cai putere? mie mi s-a parut impresionant. te duce cam la 20k daca-i mai pui cate un gadget desi are destule in varianta emotion sau sport , (daca nu au reduceri) dar merita.
Nu are rival la kia si cam pe nicaieri (la nivelul ala de motorizare).
dsl-ul de 2.0 dezvolta doar 140 cp cu toate ca are 100 cm cubi in plus
tdi-ul de 1.9 de la vw e capabil doar de 105 si lista poate continua.
Plus ca e frumoasa de pica si la interior si la exterior. oricum a iesit cea mai frumoasa masina din lume la compacte.
In rest mai toate sunt neutre.
Plus ca fiatul cred ca are 100 de ani de facut masini in spate, deci te cam vede dumnezeu daca incerci sa compari un c'eed cu un bravo si in general Fiatul(care face Maserati, alfa romeo, lancia, fiat si da motoare peste tot in lume) cu Kia (care face picanto,sorento si alte dubiosenii ) pe care ceed'ul a mai scos-o din foame.

Si in general nu cred ca poti compara Italia ca natie constructoare de masini cu oricare alta oricat te-ai stradui.
Last edited by motgp on 22 Aug 2008, 14:56, edited 1 time in total.

frantic
Auto:

Post by frantic »

Daca as fi avut > 15000 euro pt. a achizitiona un autoturism atunci probabil ca as fi ales Bravo 1.4 T-Jet 150 CP Sport. Dar nu am, si decat un Bravo de 90 CP si cu dotari mai putine mai bine aleg Kia.
Eu insumi sunt un impatimit al masinilor italiene, in special Alfa Romeo, dar asta nu ma impiedica sa apreciez si alti constructori, mai putin renumiti, atata timp cat ofera un produs calitativ bun si la pret acceptabil.

Ar fi ideal sa poti alege ce-ti dicteaza inima, dar nu oricine poate asta. Daca eu am un buget maxim de 12 000 euro, degeaba imi doresc o masina de 19000 euro!
Pro_cee'd 1.4 GSL (Piston Grey): CJ-77-EGO
Galerie foto
Jurnal de bord

motgp
Auto:

Post by motgp »

frantic wrote:Daca as fi avut > 15000 euro pt. a achizitiona un autoturism atunci probabil ca as fi ales Bravo 1.4 T-Jet 150 CP Sport. Dar nu am, si decat un Bravo de 90 CP si cu dotari mai putine mai bine aleg Kia.
Eu insumi sunt un impatimit al masinilor italiene, in special Alfa Romeo, dar asta nu ma impiedica sa apreciez si alti constructori, mai putin renumiti, atata timp cat ofera un produs calitativ bun si la pret acceptabil.

Ar fi ideal sa poti alege ce-ti dicteaza inima, dar nu oricine poate asta. Daca eu am un buget maxim de 12 000 euro, degeaba imi doresc o masina de 19000 euro!
Nu zice nimeni sa nu apreciezi. Mie mi se pare ca ce e al italienilor e cam pus deoparte.
Last edited by motgp on 22 Aug 2008, 15:06, edited 1 time in total.

fara0nu1
Auto:

Post by fara0nu1 »

Italienii au masini cu design aparte, dar tehnologia au furat-o de la nemtzi si redenumit-o. Oricum producatorii de subansamble sunt aceeasi si pentru unii si pentru altii. Costurile fac diferenta calitativa a produselor.
Kia cee'd 1,4 GSL Best - Abyss Blue superba :-)
DJ >47k. km - 8 % _ 80% trafic de Bucuresti
Jurnal de bord
Un ingeras - si poze cu ea

motgp
Auto:

Post by motgp »

fara0nu1 wrote:Italienii au masini cu design aparte, dar tehnologia au furat-o de la nemtzi si redenumit-o.
Felicitari.
Afirmatia asta m-a convins de cultura ta auto si ca acest forum este o totala pierdere de timp pt mine, desi imi placea sa ma contrazic cu unii de pe aici. Tu esti total pe dinafara si sper ca ai scris ce ai scris mai sus doar ca sa te aflii in treaba.

spre informatia ta "furtul" de care zici tu ar putea fi cumpararea unui patent de fabricatie (daca nu esti china sau romania comunista care se uita la un produs cum e facut si incearca sa faca si ea unu similar), ceea ce nu e cazul italienilor. tehnologia jtd (devenita in noua generatie multijet) este chiar a lor.

Ownership of some Fiat JTD designs is shared with General Motors as part of a settlement of the failed merger between the two auto conglomerates.

JTD/JTDm engine

Manufacturer Fiat Group/General Motors
Also called CDTi (Opel)
TiD/TTiD (Saab)
DDiS (Suzuki)
D (Cadillac)
Quadra-Jet (Tata)

Deci cine a luat de la cine? eu o vad pe la nemtii de la opel, suedezii de la saab etc

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

@motgp si OT
:lol: ma lasi cu masinile italiene?! fiat-urile sunt recunoscute ca cele mai putin fiabile masini din lumea cunoscuta! nu ma bag in discutii cu masinile chinezesti sau indiene, dar intre japo, coreeni, francezi, nemti, suedezi, etc. italienii cu fiat sunt invingatori la lipsa fiabilitatii.
si nu veni cu argumentul ca fiat si ferarri sau lambo, sau maseratti sunt in acelasi grup, sau au fost, sau sunt in aceeasi tara, sau ca tin presedintii cu aceeasi echipa de fotbal, ca astea sunt basme. intr-o masina de 10-15-20k nu pui aceeasi tehnologie ca in 200k. si oricum nici alea nu sunt campioane la fiabilitate :P
btw mie nu-mi place fiat de nici un model, alfa este cu mult mai sexoasa, chiar si cu ypsilon vs 500. mai ramane sa mai faca un remake dupa 850, ca si ala s-a vandut suficient de bine! :lol:
On topic:
............................??????????????????????????????????????????? nu am gasit ceva sa ma oftice la cee'd, poate doar snobismul celorlalti care au platit pe punga mai mult decat pe continut si acum trebuie sa se justifice.
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com

Post Reply

Return to “Generalităţi”