Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
shpid3r
The One
Auto:

Re: Comanda IULIE

Post by shpid3r »

lol fct ai dat comanda la cateva zile dupa mine si ai primit seria inainte :P
Lucky u. La ce dealer ?
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]

fct133
Auto:

Post by fct133 »

IMG-Cantemir, George FLORICA.
Am sunat astazi la dealer si mi-a spus ca am seria intrata in tabel de pe 18.08
KIA Cee'd 1,4 GSL Best - PISTON GREY
Comanda 25.07.2008
Primit seria 18.08.2008
Intrat in posesie 09.09.2008
http://picasaweb.google.com/florin.fct133/KiaCeed#

MiticaKIA
Auto:

Re: Comanda August

Post by MiticaKIA »

Eu am platit la IMG masina integral... initial au cerut un avans (accesoriile) apoi mi-au cerut toti banii in avans. Data de livrare... nu se stie, nici macar estimativ

tgvradu
Auto:

Post by tgvradu »

tot la george florica am dat si eu comanda :) ieri mi-a venit si mie seria
Kia Cee'd 1.4 GSL So Red INCUS Design B-61-LRC
http://picasaweb.google.com/raadul

rzv80
Auto:

Re: Comanda Iunie

Post by rzv80 »

[quote="Spakko"]Salut! Masinile au ajuns ieri in Baneasa. Sunt destul de multe. Cred ca sunt 2 trenuri venite, cam asa am inteles de le dealer. Eu am facut comanda pe 26.06.08 la Baneasa, venit serie pe 12.08.08 si maiine o ridic.Cine vrea un super dealer sa se adreseze cu incredere lui Alexandru Preda (care de luni e in concediu) . Masina comadata de mine e un Ceed sw 2l full + ceva optionale.[/quote]

Comanda facuta pe 18.06, platit avans pe 23.06,comunicat serie sasiu pe data de 15.08,achitata integral pe 18.08 si asteptare...........................????
Pana cand? Sper sa fie si masina mea in lotul de sfarsit de luna!
Ceed 1.4 black pearl, fara modificari after market.
Suzuki KINGQUAD 700 LTA, 700cc, 49cp, injectie monopunct
-maxxis bighorn 26'
-evacuare LEOVINCE
-warn 2000 lb
-bullbar KIMPEX
-si multe altele

moonwalk
Auto:

Post by moonwalk »

Poti sa verifici sunand....a mea e acolo sper sa o pot lua vineri :D
ProCee'd 1.6 GSL Style + optionale, culoare Casa White

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

eu tot acelasi dealer, dar Cristian Vasile ... perhaps he`s slow :)

Spakko
Auto:

Post by Spakko »

Pentru rzv80,

Suna sau si mai bine te duci pana la dealer si vorbesti cu el. Ieri au venit mai multe transporturi in acelasi timp. Crezi ca o sa te cheme cineva pe tine special si sa-ti pregateasca prima masina taman tie daca tu nici nu suni la ei? Sunt o droaie ca mine si ca tine care nu stiu ce sa mai faca numai sa-si ia mai repede masina iar masinile alea trebuie pregatite. Nu te iei de ei ramai la urma. Din ce stiu in ultimele 2 saptamani ale lunii iulie fabrica a fost in revizie dar cu masinile pentru august produse deja iar acum fac livrari masive.

Mult succes.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP 6MT, Black pearl, full + ceva optionale + subwoofer under seat + senzori parcare

MY CAR ... http://picasaweb.google.com/s.cosmin1978 ...is the best !!!

Image

rzv80
Auto:

Post by rzv80 »

[quote="Spakko"]Pentru rzv80,

Suna sau si mai bine te duci pana la dealer si vorbesti cu el. Ieri au venit mai multe transporturi in acelasi timp. Crezi ca o sa te cheme cineva pe tine special si sa-ti pregateasca prima masina taman tie daca tu nici nu suni la ei? Sunt o droaie ca mine si ca tine care nu stiu ce sa mai faca numai sa-si ia mai repede masina iar masinile alea trebuie pregatite. Nu te iei de ei ramai la urma. Din ce stiu in ultimele 2 saptamani ale lunii iulie fabrica a fost in revizie dar cu masinile pentru august produse deja iar acum fac livrari masive.

Mult succes.[/quote]

Am facut gresala si l-am sunat pe nenea dealer dar mai bine nu o faceam ca a inceput cu prostii de genul :ce domne atatea telefoane crezi ca eu fac masina in spatele showroom-ului,daca ai probleme suna la kia la bucuresti si gata.M-am enervat cumplit in aceea zii si mi-am zis ca decat sa ma enervez si sa il mai aud pe individul ala cum se trage de sireturi cu mine si sa fac vreo nefacuta mai bine il las in pace.Oricum v-a venii ziua livrarii si sa vezi atunci cum se face predarea masinii CA LA CARTE! Concediul oricum depindea de masina asa ca s-a dus si nu prea mai am nimic de pierdut!Auziti si voi vrajeala,citez:stii domne cat dureaza sa aduc masina de la pitesti la ploiesti 1SAPTAMANA ca pana o pune pe tren ca pana trece prin nu stiu cate gari ca pana vine la Ploiesti etc.Asa ca n-ai cu cine.Apropos cine se ocupa de transportul masinilor de la piesti in tara?dealerii sau kia romauto, ca daca dealerul e responsabil, vine iarna si tot fara masima sunt! Va salut cu stima domnilor!
-maxxis bighorn 26'
-evacuare LEOVINCE
-warn 2000 lb
-bullbar KIMPEX
-si multe altele

Spakko
Auto:

Post by Spakko »

Imi pare rau pentru ce ai patit cu dealerul. Incearca sa vorbesti cu Directorul lor de vanzari si cere-i sa te mute la alt dealer.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP 6MT, Black pearl, full + ceva optionale + subwoofer under seat + senzori parcare

Image

Spakko
Auto:

Post by Spakko »

Si inca ceva: la mine pe proforma pe care am primit-o o data cu seria sasiului scrie ca livrarea se face in 7 - 14 zile lucratoare de la data platii integrale. Vezi daca au trecut aceeasi specificatie si la tine si ia-i la intrebari din nou. Oricum ii poti spune desteptului de dealer ca din pretul masinii tale isi incaseaza un comsion destul de mare si ca de banii aia poate fi macar respectuos.

Succes si asteptare cat mai usoara.

Image

campbelfree
Auto:

Post by campbelfree »

pai cum vine asta la kia romauto (importatorul) vine seria mai greu ca la img ciudat foarte ciudat sau e vb de angajati ce eu unul din cate am citit pe forum am gasit mai multe plusuri la img si ceva minusuri la romauto si daca pana luni nu aud nimic de serii mai adaugam un minus la romauto.
Cee'd_sw 1.6 GSL MT CITY MACHINE SILVER
COMANDA 19.09.2008
LIVRATA 20.11.2008
ODO 107500

oko
Auto:

Post by oko »

toti din iunie ati primit masinile? inseamna k eu sunt cel mai ghinionist. nici seria nu o am...

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

campbelfree, vezi ca noi, cei care le avem comunicate, avem HB, nu SW. Asta cred ca face diferenta.

rzv80
Auto:

Post by rzv80 »

:lol: se poate sa ma mut la alt dealer? Oricum va dati seama ca pana muta dosarul va mai dura ceva timp. Voi ati platit taxa de administrare a dosarului de 100 lei?
-maxxis bighorn 26'
-evacuare LEOVINCE
-warn 2000 lb
-bullbar KIMPEX
-si multe altele

Locked

Return to “Generalităţi”