Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
moonwalk
Auto:

Re: Comanda Iunie

Post by moonwalk »

Eu i-am tot sunat ca sa nu primesc niciun raspuns definitiv insa azi ma suna si ma intreaba dc nu am platit ink ptr ca masina o pot lua vineri....eu eram cam bulversat....maine poimaine platesc tot si chiar vreau sa vad dak se tin de cuvant ptr vineri :P daca da atunci va aparea un nou jurnal de bord pe acest forum :)
ProCee'd 1.6 GSL Style + optionale, culoare Casa White

duzv
Auto:

Post by duzv »

Comandă 18.06 - Primit seria de Sf. Maria !
Astăzi achitat diferenţa - 28-29.08 : sosire SW !
Cee'd 1,4 GSL Best SW Machine Silver din sept. a.c.
Voi, cei care mă iubiţi, aveţi grijă să nu mă omorâţi cu dragostea voastră !

bobilu
Auto:

Re: Comanda IULIE

Post by bobilu »

pt cei care au luat seria acum...toti ati comandat BEST?
sau din cei ce au comandat in iulie masina customizata, a primit careva seria?
Proceed 1.4 Start+ (optionale Best + ESP, scaune fata reglabile vertical si tetiere active, proiectoare, cheie cu 3b ... etc)

moonwalk
Auto:

Post by moonwalk »

Eu...custom si mi-a zis azi ca vineri o pot lua...daca minte ma duc cu pistolul la ei....ne vdm la stiri daca nu o iau vineri :)

moonwalk
Auto:

Post by moonwalk »

Sper sa nu fi inteles eu gresit in care vineri o pot lua....tot sper ca vinerea asta sa fie cu noroc :)

campbelfree
Auto:

Post by campbelfree »

onutza wrote:Si eu am primit seria pe 15 august asa ca sper ca masina sa vina pana in sept.Oricum data limita(inainte de a veni seria) era 20 sept
Marfa ma pun si eu pe sunat la dealer, eu am comandat-o pe 23.07.2008 si asteptam seriile pe 10-15 septembrie
din cate am inteles seriile vin dupa ce masina a iesit din fabricatie, deci e posibil sa fie pe drum care dureaza maxim 3 saptamani

Bafta si sa auzim numai de bine!!!!!!!1
Cee'd_sw 1.6 GSL MT CITY MACHINE SILVER
COMANDA 19.09.2008
LIVRATA 20.11.2008
ODO 107500

moonwalk
Auto:

Post by moonwalk »

Nu cred ca drumul dureaza atat...se prea poate ca masina sa nu fi fost fabricata inca. Seriile sunt comunicate in momentul fabricarii intregului lot...cel mai probabil atunci cand deja pleaca lotul spre tara. Iti urez o asteptare usoara si sper sa vina cat mai repede...totusi e bine sa il stresezi pe dealer...desi intr-o tara civilizata el ar trebui sa te sune cu update-uri nu invers

vjnookie
Auto:

Post by vjnookie »

eu am facut comanda pe 28 iunie la Kia Rom Auto Aviatorilor si inca nu mi-a venit seria :oops:
conform contractului masina nu trebuie sa depaseaca 12 septembrie ca termen de livrare. speram la sf lui august dar na...nu cred ca sunt sanse in conditiile in care nu am serie ....
KIA Ceed 1.4 Customized Edition 2008

Image

tgvradu
Auto:

Post by tgvradu »

30iunie comanda plus avans
19august primit serie
trebuie sa aveti multa rabdare, cererea depaseste oferta si de aceea apar toate aceste neplaceri
Kia Cee'd 1.4 GSL So Red INCUS Design B-61-LRC
http://picasaweb.google.com/raadul

4adrian
Auto:

Post by 4adrian »

Tocmai am primit o informatie de la cineva care s-a intors din Timisoara ca a vazut din tren alt tren plin cu KIA CEE'D \:D/

Sper [-o< ca n-a avut halucinatii, oricum pana ajung la Bucuresti, apoi sunt repartizate in tara, dupa care se fac actele la ele,abia saptamana viitoare o sa avem semintele ;-P
SNICKERS aveti?... nu... at dati-mi un MARS red :D
kia cee'd 1.4 best mars red

de vanzare: aspirator de femei => Hyundai Coupe galben,model 2004, detalii prv

florin-adrian
Auto:

Post by florin-adrian »

Inseamna ca vine lotul de sfarsit de luna, daca este asa. Sa ai gura aurita si tu si prietenul tau.
Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -

Spakko
Auto:

Post by Spakko »

Salut! Masinile au ajuns ieri in Baneasa. Sunt destul de multe. Cred ca sunt 2 trenuri venite, cam asa am inteles de le dealer. Eu am facut comanda pe 26.06.08 la Baneasa, venit serie pe 12.08.08 si maiine o ridic.Cine vrea un super dealer sa se adreseze cu incredere lui Alexandru Preda (care de luni e in concediu) . Masina comadata de mine e un Ceed sw 2l full + ceva optionale.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP 6MT, Black pearl, full + ceva optionale + subwoofer under seat + senzori parcare

MY CAR ... http://picasaweb.google.com/s.cosmin1978 ...is the best !!!

Image

costimanea
Auto:

Re: Comanda August

Post by costimanea »

Ieri am platit integral masina pentru ca au venit seriile in sfarsit pentru transa de masini din august de la IMG. Acum incepe numaratoarea inversa. Va salut!
Cee'd 1.4 GSL varianta BEST - culoare Black Pearl

fct133
Auto:

Post by fct133 »

Salutare tuturor posesorilor si viitorilor posesori de Kia. Am tot citit pe acest forum si impresia mea este ca majoritatea posesorilor sunt incintati de masina, ceea ce ma face si mai nerabdator sa o conduc. Astept sa ajunga si sa o pot ridica. Bafta multa tuturor.
KIA Cee'd 1,4 GSL Best - PISTON GREY
Comanda 25.07.2008
Primit seria 18.08.2008
Intrat in posesie 09.09.2008
http://picasaweb.google.com/florin.fct133/KiaCeed#

alex84
Auto:

Post by alex84 »

Azi n-am mai rezistat si am sunat la dealer(Aviatorilor). Dealerul meu(Adrian Marin - il recomand) e in concediu, asa ca am vorbit cu celalalt dealer care m-a cautat in lista de comezi, si.. surpriza.. a aparut seria :D. Am inteles ca masina e fabricata si ca trebuie sa fie pusa pe transport(probabil ca nu e una din masinile din trenuri.. #-o ). Asta e.. macar e produsa.
Cee'd 1.4 GSL Start + optionale

Locked

Return to “Generalităţi”