Lista aşteptare maşina -2008-
-
- Auto:
Se poate face casco, da nu vad rostu sa-ti faci casco inainte, normal se face in momentul ridicarii masinii, sau in ziua aceea, e adevarat ca e bine sa pleci cu ea cu casco facut.[/quote]4adrian wrote:Stie cineva daca se poate face casco dupa primirea seriei sau trebuie asteptat pana la livrare?
Din ce mi-a zis tipul de la IMG, casco se poate face pe seria de sasiu, deci nu este nevoie sa ai masina "in mana" pentru chestia asta. La masinile deja rulate am impresia ca trebuie sa te prezinti cu masina, sa ti-o pozeze, etc, dar asta fiind noua, nu e nevoie. Insa recomandarea lui a fost sa nu o fac cand primesc seria, ci doar cu vreo 2 zile inainte de livrare, ca sa nu pierd zile de calendar platite pentru care nu beneficiez de casco (intre ziua cand primesti seria si pana ridici efectiv masina pot fi 2-3 saptamani).
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
comanda onorata
Dupa cu am mai scris am facut comanda pe 01.08.2008 cu plata integrala pe data de 05.08.2008. Dealerul mi-a spus ca masina ajunge in 14 zile de la data platii, dar surpriza azi ma duc sa o iau. Sper sa fie cu noroc 

Kia Cee'D, 1,4 GSL MT Best, Hike Green
-
- Pro_ceed-ar
- Auto:
Am sunat si eu astazi la dealer...
Si surpriza a facut sa aflu ca acele serii de care vorbiti sa fie pentru cei care au scris pe fisa de comanda la data livrari AUGUST si nu SEPTEMBRIE cum majoritatea care am facut comanda in iulie avem scris.
Asa ca mai avem de asteptat baieti
Si surpriza a facut sa aflu ca acele serii de care vorbiti sa fie pentru cei care au scris pe fisa de comanda la data livrari AUGUST si nu SEPTEMBRIE cum majoritatea care am facut comanda in iulie avem scris.

Pro_ceed Classic+optionale.Comandata pe 10 iulie.Primita pe 29 septembrie.Mars red. 1.4 poze: http://gonzo.fotohost.ro/gonzo_pro_ceed_mars_red
R.I.P. Micutzu
R.I.P. Micutzu

Cred ca e nevoie de reformulare... Eu nu reusesc sa pricepOrlando_LR wrote:A surpriza a facut sa aflu ca acele serii de care vorbiti sa fie pentru cei care au scris pe fisa de comanda la data livrari AUGUST si nu SEPTEMBRIE cum majoritatea care am facut comanda in iulie avem scris.

E din Craiova...
@moonwalk, daca ti-e ca va mai creste euro, de ce nu achiti acum? Ca nu e nevoie sa astepti seria... Eu unul am achitat in doua transe, jumate la un curs de 3.54 si jumate la 3.61. Si la a doua jumatate m-am ofticat ca nu i-am dat pe toti odata, la inceput. Iar seria teoretic imi vine abia peste o luna...
@moonwalk, daca ti-e ca va mai creste euro, de ce nu achiti acum? Ca nu e nevoie sa astepti seria... Eu unul am achitat in doua transe, jumate la un curs de 3.54 si jumate la 3.61. Si la a doua jumatate m-am ofticat ca nu i-am dat pe toti odata, la inceput. Iar seria teoretic imi vine abia peste o luna...
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km
Si eu am facut comanda prin primele zile ale lui iulie. Chiar si asa, comanda tot pe sfarsitul lunii a plecat, ca asa e filmul. Si de atunci ... da-i si asteapta daca te tzin nervii. Mie mi-au spus ca o sa o am cel tarziu pe la finele lui septembrie si ca pe parcurs ma vor suna cand ajunge seria de sasiu. E greu ... fara masina. Deocamdata trece cu tigari, mai incolo nu stiu cum o sa mai fie. Sper totusi sa merite asteptarea si sa vina intreaga si frumoasa cum mi-o doresc.
Dealer
OZ Maraton - Craiova.... pana acum sunt seriosi... ramane de vazut mai departe 

Kia Cee'D, 1,4 GSL MT Best, Hike Green