Scaunele la cee'd....

Forum cu de toate despre Kia cee'd
pis2008
Auto:

Post by pis2008 »

weeezer wrote:Se vede botul la vreo masina, in vremurile noastre? (ma refer la Golf, Leon, Megane, Astra - masini din aceeasi clasa. Nu vorbim de Dacia Berlina) :shock:
Suprinzator la Ford Focus se vede ceva, ceva!

Dacia berlina nu cred ca poate fi batuta de vreo masina la capitolul vizibilitate din interior catre exterior din pct. de vedere al soferului!
Eu inca mai am una si o tin sa invete mama sa conduca si pentru aventurile off-road ale mele, gen pescuit!
Dacia 1310 - alba
Mars Red, 1,4 Benzina - BEST
Comanda(avans) 20.04.2008
Anuntare serie 09.06.2008
Venita in tara 12.06.2008
Achitata integral 18.06.2008
In posesie din 20.06.2008
ODO ~ 15200

B - 05 - K Y V

mastertech
Master Blaster
Auto:

Post by mastertech »

Dupa parerea mea, daca la Ceed Best te lasau sa mai pui urmatoarele, totul era perfect:

-ESP;
-Scaun reglabil pe inaltime;
-Cheie cu butoane (ev. pliabila);
-Geamuri el spate (erau f. ieftine, nu m-am putut abtine :) ).

Deci nu are scaun regl pe inaltime, dar nu este o asa mare problema cum am crezut la inceput...eu am 1,72, prietena 1,67 si mergem cu Ea(Ceed) fara probleme.

Intr-adevar la Focus 2 se vede ceva.

Daca tine-ti neaparat la scaun, luati varianta Start si pune-ti optionale, eventual obtineti la varianta aia si un discount si aveti tot ce vreti.
Cee'd 1,4 GSL MT Best Mars RED... iunie 2008... >90000km

mastertech
Master Blaster
Auto:

Post by mastertech »

Dupa parerea mea, daca la Ceed Best te lasau sa mai pui urmatoarele, totul era perfect:

-ESP;

Deci nu are scaun regl pe inaltime, dar nu este o asa mare problema cum am crezut la inceput...eu am 1,72, prietena 1,67 si mergem cu Ea(Ceed) fara probleme.

Intr-adevar la Focus 2 se vede ceva.

Daca tine-ti neaparat la scaun, luati varianta Start si pune-ti optionale, eventual obtineti la varianta aia si un discount si aveti tot ce vreti.
Cee'd 1,4 GSL MT Best Mars RED... iunie 2008... >90000km

boglaw
Moderator
Auto:

Post by boglaw »

eu am 1.73, si am si scaunul reglabil pe inaltime. il tin mereu la pozitia cea mai de jos. oricum la pozitia cea mai ridicata nu se vede botul masinii
Kia Cee'd GSL 1.4, b-67-VVI, 2008, ~110.000 km

cataman
Auto:

Post by cataman »

[quote="mastertech"]Dupa parerea mea, daca la Ceed Best te lasau sa mai pui urmatoarele, totul era perfect:

-ESP;

Perfect de acord cu tine. Eu ma oftic cel mai tare pe faptul ca nu am putut lua la BEST deschidere centralizata din telecomanda (ev pliabila) din fabrica, iar varianta de a-si baga nasul nea` fanica ca sa monteze alarma cu fire rasucite cu degetele nu imi surade deloc.
Kia Cee'd 1.4 BEST Machine Sylver

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

botul ceed-ului e lasat mult, cu greu se vede din masina, chiar si cu scaunul ridicat la maxim...cu putin exercitiu nu mai e nevoie sa vezi botul masinii, te obisnuiesti cu distantele... dupa ce se acumuleaza ceva experienta in condus, astfel de lucruri nu deranjeaza...eu mai ridic scaunul pentru a obtine o pozitie comoda (pentru mine) la volan, nu pentru a vedea botul masinii...sunt sigur ca si producatorii tot la pozitia la volan s-au gandit cand au "inventat" scaunul reglabil pe inaltime,nu la a vedea extremitatile masinii...
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008

onutza
Auto:

Post by onutza »

pis2008 wrote: Nu inteleg cum dau unii 12.000E pe un obiect/lucru/serviciu fara macar sa probeze, in cazul de fata fara sa faca un test drive!
Adica dau comanda de 11.854E care in momentu platii din cauza cursului se fac vreo 11.920 si apoi imi pun problema daca ajung la volan sau daca-mi place pe ce dau banii?
In primul rand am aflat destul de tarziu de scaun , in al doilea rand am vrut sa fac test dar la noi in oras nu au avut masina pt drive test. Iar masina am ales-o din multe alte considerente si nu pt scaun. Cred ca am ales masina potrivita si multumesc celor de pe forum ca m-au ajutat sa ma decid. Asa ca totusi stiu pe ce dau 12mii de E
KIA CEED- 1.4 BEST- SO RED
Comanda:24.07.08
Achitata integral:13.08.08
Serie:15.08.08
Intrare in posesie:17.09.08
http://picasaweb.google.com/onutza82

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

duzv wrote:Domnilor...
Sunte?i siguri c? nu are ???
?n caz afirmativ ... cred c? renun? la comand? !!!
EU SUNT ... PITIC ! :( :( :(
mai exista o varianta:pernuta sub fund :D
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

justevil
Auto:

Post by justevil »

eu am 1.64 si abia ma vad la volan, adica mi-a zis lumea ca abia imi zaresc umerii :lol:
m-am obisnuitcat de cat cu "nevazutul" botului, dar cand am dubii, ma sprijin putin de volan :P
CT 11 ESN - revin dupa pauza :D

duzv
Auto:

Post by duzv »

Nu v? ?n?elg fra?ilor : de ce trebuie s? vede?i botul ma?inii ?!
Cine v-a ?nv??at s? merge?i pe biciclet?, nu v? spunea s? NU v? uita?i la roat?, ci numai ?nainte ?

Capul sus + privire periferic? = aten?ie preventiv? ...
Cee'd 1,4 GSL Best SW Machine Silver din sept. a.c.
Voi, cei care mă iubiţi, aveţi grijă să nu mă omorâţi cu dragostea voastră !

justevil
Auto:

Post by justevil »

frate, cand ai manevre de facut in parcare, crede-ma ca e mai preventiv sa vezi botul masinii decat sa iti cumperi bara noua asa cum pt tine ar fi mai preventiv sa si aplici privirea aceea periferica si mai de aproape inainte de a calca pietonii care in unele cazuri sunt de nevazut din cauza stalpilor (facui o corelare cu un alt topic deschis de tine). Getting the message, frate?

p.s. eu nu stiu sa merg pe bicicleta. probabil de la asta mi se trage
CT 11 ESN - revin dupa pauza :D

duzv
Auto:

Post by duzv »

?mi pare sincer r?u c? m-ai ?n?eles gre?it JUSTEVIL !
Din ce s-a scris p?n? acum nu consta?i c? toat? lumea are un singur reper : botul ma?inii !
Din experien?? ??i spun c? dup? c?teva sute de Km. ar trebui s?-?i cuno?ti dimesiunile ma?inii ?i cotele ei de bracaj ca pe proprii pantofi, indiferent dac? aceasta are sau nu scaun reglabil pe ?n?l?ime ...
C?t despre ironii ... prefer s? nu m? pronun? !...

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

Si totusi...va inteleg pe cei care nu ati facut test drive(cat de cat...desi nu as cumpara ceva fara sa incerc...decat daca e vb de nevasta :)) )....dar nici macar sa va urcati intr-un cee'd ?? ...e vb de 12000 de euro pana la urma...
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002

ID Messenger : mihaita_baloteanu

sik81
sleepy beast
Auto:

Post by sik81 »

fara sa ma laud am condus de la masini super sport pana la camioane de 26de tone (la munca); niciodata nu am umblat la inaltime (am 1.78m)
intradevar innainte sa imi iau ceedul am avut o berlina vreo 3 ani si aveam scaune foarte joase (cine ma vedea in masina zicea ca am 1.5m)

duzv
Auto:

Post by duzv »

?n unele ?mprejur?ri este posibil Dle. Mih?i?? ! ?n show-room-ul nostru SW-ul a stat numai o zi, a doua zi se v?nduse, iar ulterior au adus deja alte modele ...
A?a c? efectiv n-am avut timp s? constat dac? scaunele sunt reglabile pe ?n?l?ime sau nu ?i c?t de important poate fi acest lucru ?n balan?a raportului dot?ri/performan?e/dot?ri/pre?, a?a c? ?i mie ?i so?iei ni "s-a pus pata" pe ea imediat ! :) :) Deh, dragoste la prima vedere ! :lol: :lol: :lol:

Post Reply

Return to “Generalităţi”