SW-ul Regelui

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Solutia este sa o vinzi si sa cauti o marca de masina cu service pe gustul tau.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

Arnold12 wrote:Solutia este sa o vinzi si sa cauti o marca de masina cu service pe gustul tau.
halal solutie...tipica pentru tine replica...
nu, o sa caut un service autorizat cu mai mult bun simt... la fel e si cu preturile la alarme, montarea alarmelor, a senzorilor de parcare... aici nu ai alternativa, esti obligat sa accepti pretul lor... si ei profita de asta... nu e ca atunci cand esti pe piata libera si poti alege sa colaborezi cu altcineva... dar nu ma las... oricum in perioada asta o sa calatoresc prin tara, si gasesc eu un service autorizat kia cu alte preturi...daca nu, ajung si eu la IMG... chiar daca nu mi se pare corect, asta e...platesc serviciile postvanzare...
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

ieri am trecut de 1000 km... coincidenta a facut ca exact atunci sa intru pe autostrada la Drajna, asa ca am avut 100 km pana la Bucuresti sa ma delectez cu turatii peste 3000...oricum, nu am urcat mai mult de 4000-4300, deci viteza maxima (ocazional) a fost de 160 km/h... stabila, si silentioasa...mai astept pana incerc sa vad daca ajung la 200, cred ca e inca prea devreme sa fortez... oricum, extrem de multumit pana acum...
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Re: SW-ul Regelui

Post by rexpopuli »

ODO: 2500 km
am fost la moeciu cateva zile si apoi un drum la mare. foarte multumit de ce stie sa faca. am incercat si top speed-ul: 190 km/h... nu a vrut mai mult nici moarta, nici macar intr-o panta usoara pe A1... am incercat de doua ori... la urmatoarea tentativa pun carrera 100, poate asa reusesc 200...oricum, e interesanta senzatia de siguranta relativa pe care ti-o da masina la viteza aia...cu cielo la 170 simteam ca imi iau zborul de pe asfalt... in rest, o conduc fara sa o fortez, zic ca inca mai trebuie menajata, schimb pe la 3000-3500... consuma inca mult, dar nici nu am mers la economie.

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

odo: 3000 km
ieri am avut si primul incident, bineinteles ca orasul asta trebuia sa isi ceara tributul de sange:) din fericire nu e decat o zgarietura pe bara spate, dar a ajuns la plastic. mi-a plasat-o acolo un sofer de autobuz care a fortat un galben si a trecut perpendicular prin spatele meu (eu eram stationat la iesirea din intersectie, se dadea prioritate la pietoni). idiotul a plecat mai departe, nici nu a simtit cand m-a sters cu lateralul, incat a trebuit sa intorc si sa urmaresc autobuzul, si sa il blochez pe o strada, de erau sa ma linseze calatorii, care nu intelegeau de ce am deturnat hardughia. am mers la accidente usoare si i-au plasat baietii o amenda de 100 RON in 24 de ore, ca sa-l invete minte...acum eu va trebui sa vopsesc bara veche de nici doua luni pe RCA-ul lui...parca IMG-ul avea decontare directa cu Omniasig-ul....asta e, stiam ca o sa se intample mai devreme sau mai tarziu...pacat ca trebuie sa pierd timp acum pe la asigurari si pe la service...

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

update la problema cu bara spate... o vopsesc pe CASCO, cu regres pe RCA-ul vinovatului. o solutie sugerata de cei de la IMG (nota 10 pentru amabilitate)... a mers foarte repede cu constatarea, si azi fac programare la service, sa vedem cand intru la vopsit. in rest, e o supermasina, am 3700 de km, si merge brici...

alexxed
Auto:

Post by alexxed »

rexpopuli wrote:ieri am trecut de 1000 km... coincidenta a facut ca exact atunci sa intru pe autostrada la Drajna, asa ca am avut 100 km pana la Bucuresti sa ma delectez cu turatii peste 3000...oricum, nu am urcat mai mult de 4000-4300, deci viteza maxima (ocazional) a fost de 160 km/h... stabila, si silentioasa...mai astept pana incerc sa vad daca ajung la 200, cred ca e inca prea devreme sa fortez... oricum, extrem de multumit pana acum...
Ai scos 190km/h ? Din ce văd la semnătură ai motor de 1,4 pe benzină care parcă are 187km/h viteza maximă.
Cee'd 1.4 GSL MT SW BEST Pewter Beige | Jurnal de bord

razvan2002
Ministru'
Auto:

Post by razvan2002 »

Eu am prins cu 1.4 si aer conditionat 185 ... asa ca nu vad de ce nu???

Numai bine,
Razvan

alexxed
Auto:

Post by alexxed »

razvan2002 wrote:Eu am prins cu 1.4 si aer conditionat 185 ... asa ca nu vad de ce nu???
Păi e bine dacă e aÈ™a, eu credeam că dacă ei zic că aia e viteza maximă, cel mult te apropii de ea.
Cee'd 1.4 GSL MT SW BEST Pewter Beige | Jurnal de bord

razvan2002
Ministru'
Auto:

Post by razvan2002 »

@alexxed

Probabil ca e viteza maxima la care zice fabricantul ca masina merge in parametri normali ... nu stiu! Plus ca sunt convins ca viteza reala era mai mica decat indica vitezometrul. Era un topic lung cat casa unde s-a dezbatut chestia asta. Kokolino parca avea o poza cu 200Km/h asa ca ....

Numai bine,
Razvan

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

nu am mai intrat de mult pe forum, am fost foarte ocupat... @alexxed: am atins, pe vitezometru, de doua ori 190 km/h...nu a vrut mai mult nici moarta...am zis ca incerc si cu benzina de 100, sa vad daca reusesc... oricum, sunt si eu constient ca viteza reala poate fi mai mica decat cea de pe vitezometru, poate chiar cu 10 km/h mai mica... m-a impresionat stabilitatea ei la astfel de viteze...oricum, e periculos, si nu poti merge in Romania in felul asta in mod constant...dar o incercare se mai poate face, pe autostrada, in portiuni drepte si pe vreme buna...
in acest moment masina e in service la IMG, la vopsit bara spate...sper sa o ridic azi si sa postez ceva impresii...in rest, nimic deosebit...merge la fel de bine ca si pana acum...

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

am ridicat ieri masina de la IMG. nota 10 pentru ei, nu am absolut nimic sa le reprosez. masina arata ca noua.

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”