DragosKIA wrote:valipopescu2000 wrote:Ce faceti in grupurile astea ? va imbatati impreuna ? va imprumutati cu bani ? socializati ? team building ?
E bine ca aveti timp...
E vreun grup proceed ? Ailalti cu 4 usi...aveti sigur copii mici (sunteti pusti) ...nasol...
D-le, de cand ati aparut pe forum nu faceti decat sa jigniti niste oameni pe care nu-i cunoasteti
Cei care au copii, ,,pustii'', nu ne ridicam la nivelul unui ,,nene'', ca sa va citez : ,, burlac, bagabont''
D-le, daca la 45 ani nu aveti nimic mai bun de facut decat sa faceti asa ceva pe net, iar la varsta dvs , respectabila de altfel, intrati in conflicte cu niste ,,infantili'', nu stiu ce sa cred : ori mintiti si nu aveti 45 de ani si deci sunteti un tip care vrea sa para altceva ori cei 45 de ani s-au adunat degeaba in contul dvs
Cred ca cine isi ia Proceed calatoreste in general :
a.singur
b.cu prietena
c. cu prieteni care nu sunt stresati de faptul ca daca se intampla ceva, doamne fereste, nu mai pot iesi din masina.
Din declaratia dvs, mai sus citata, mi-am dat seama din ce categorie faceti parte. Pacat ca pe alt topic, niste posesori de Proceed (mai bine zis posesor, razvan are, iar crbl cauta fonduri)v-au luat partea si nu au fost atenti la declaratiile dvs.
Va rog, ca prin acest post adresat public catre dvs, sa incercati sa va reveniti si sa faceti ceva constructiv pt membrii forumului. Poate chiar o sa va reuseasca si o sa aveti satisfactii mai mari decat jignirea membrilor forumului.
Cu respect, al dvs sot si tata de baiat, DragosKIA