Si au am facut comanda in jur de 10 iunie pentru un Cee'd 1.4 Start + ceva optionale. Dealerul mi-a spus ca vine in a doua jumatata a lunii august(am facut comanda la reprezentata de pe Aviatorilor).
Acum astept seria de la sasiu

Multzam
Arnold12 wrote:Asteptare usoara dar avind in vedere ca ai mai pus ceva pe masina e posibil sa o primesti dupa 25 August.incognito wrote:Salut,
Masina este cea din semnatura. Am dat comanda pe data de 10 iunie la MIT Motors Baneasa (KIA RomAuto in acte), iar promisiunea de livrare este undeva in luna august... (60 - 75 de zile de la data semnarii actelor)... deci intre 10 - 25. Sper sa nu apara intarzieri.
P.S.: Persoana de contact a fost dl. Alexandru Preda si am fost foarte multumit.
eu am comandat masina pe 22 mai si am primit-o pe 25 iulie,la Mit Militari...am avut si eu optionale pe ea, deci se poate sa te incadrezi in 25 august... totusi, pentru confortul tau psihic, e bine sa te pregatesti pentru septembrie... eu asa ma asteptam sa vina, si a fost placut sa primesc masina asa cum mi s-a promis...incognito wrote:@Arnold12
Ai stiut tu ceva!![]()
Luand de buna promisiunea lor (10 - 25 august), eu doar speram sa nu apara intarzieri, dar mai nou estimez un inceput de septembrie... pentru linistea mea.
In alta ordine de idei... toata lumea a platit integral masina la comunicarea seriei sau se poate si la livrare (cum mi se pare normal)?
din pacate esti dezinformat odata platit ramane la cursu respectiv, eu am platit toata masina si inca nu mi-au venit seriile am zis ca prind un curs bun, dar vad ca m-am pacalit putin, ca a mai scazut...unikt wrote:Si eu am sunat ieri la dealerul din BC si la fel am fost amanat k cica inca nu e 10 august si pana pe 10 imi zice seria. Toata partea buna la plata asta anticipata e cea ca in ultima vreme euro are cel mai scazut curs deci ar fi un avantajh pt noi, plus ca din cate stiu ei se recalculeaza si avansul la cursul la care se plateste integral masina. Sper ca nu sunt dezinformat.....