Culori CEED
corect! cea mai tare culoare e aia care-mi place MIE!!!
adica pewter beige
dupa ce a fost aprobata de nevasta....

adica pewter beige

dupa ce a fost aprobata de nevasta....

1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
Da, am vazut in realitate (vezi semnatura mea) si am si postat 1-2 poze cu oilblue vs abyss blue pe la pagina 2 (parca) in topicul asta.tudorel wrote:Cea mai tare e cea care iti place TIE cel mai mult. Mie imi place oil blue, dar din pacate nu am vazut-o si in realitate. Voi ati vazut vreun oil blue?
-
- Killed In Action
- Auto:
Daca aveti dubii in ceea ce priveste culoarea masinii, si mai ales daca sunteti presati de timp, cum am fost si eu
, va recomand sa apelati la Feng Shui
eu m-am orientat dupa culorile de la money/success ale mele si ale iubitei. aveam in comun maro, ea mai avea bej, eu mai aveam verde inchis. cum in paleta de culori a ceed-ului nu este maro, am ales bej pentru ca e mai apropiat de maro.
In orice caz, culorile deschise sunt mai potrivite pentru ceed, pentru ca se pot observa liniile mai bine. Parerea mea.

eu m-am orientat dupa culorile de la money/success ale mele si ale iubitei. aveam in comun maro, ea mai avea bej, eu mai aveam verde inchis. cum in paleta de culori a ceed-ului nu este maro, am ales bej pentru ca e mai apropiat de maro.
In orice caz, culorile deschise sunt mai potrivite pentru ceed, pentru ca se pot observa liniile mai bine. Parerea mea.
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
am sa pun eu poza cu Oil Blue dar intai s-o duc azi la service ca face un mic "click" la volan si sper sa nu fie de la directie
Offtopic: aveti idee: trebuie sa dau bacsis alora daca ma duc cu ea doar sa mi o inspecteze, si cat?
merci anticipat (daca apucati sa dati reply pana la ora 4-5 cand ma duc
)

Kia Cee'd 1.6 CRDi Base - Oil Blue B 89 RYO
-
- 3/E
- Auto:
cind am ridicat mashina erau in curte mashini de toate culorile, mai putzin alb shi verde. ei bine, aratau toate splendid in soare. am ceva preferintze personale, dar recunosc: toate aratau bine. imi pare rau ca nu am vazut verdele ala, din poze imi place shi ala. surpriza a venit de la galben shi de la kompass blue. din poze, dupa gusturile mele, pareau groaznice. ei bine, superbe in soare.
Kia Cee'd base LX 1.4 GSL plus citeva optzionale - piston grey
Toate culorile in soare si spalate arata bine. Totusi parererea mea este ca lipsesc unele culori care ar avantaja ceed-ul mai tare.
Cea mai faina e dakar yellow, dar avand in vedere atatea taxiuri cu aceasta culoare, se pierde intr-o mare galbena si am scos-o de pe lista.
Kompas Blue e culoarea care am ales-o initial. dar vazand-o live m-am razgandit, prea inchisa. Treabuia sa scoata un bleu mai deschis si mai curat sa bata mai putin spre gri. Pewter Beige tot o culoare frumoasa dar inchisa. Din 12 culori doar alb argintiu si dakar yellow sunt deschise.
Eu am lasat-o pe fetita mea de 6 ani sa aleaga culoarea si a ales abis blue.
Cea mai faina e dakar yellow, dar avand in vedere atatea taxiuri cu aceasta culoare, se pierde intr-o mare galbena si am scos-o de pe lista.
Kompas Blue e culoarea care am ales-o initial. dar vazand-o live m-am razgandit, prea inchisa. Treabuia sa scoata un bleu mai deschis si mai curat sa bata mai putin spre gri. Pewter Beige tot o culoare frumoasa dar inchisa. Din 12 culori doar alb argintiu si dakar yellow sunt deschise.
Eu am lasat-o pe fetita mea de 6 ani sa aleaga culoarea si a ales abis blue.
Ca tot vorbim de culori, am vazut ca sunt destui pe aici care au comandat Kompass Blue, dar este vreunul care si-a ridicat masina deja?
Intrebarea vine datorita faptului ca vreau sa dau comanda si cam asta este culoarea la care m-am hotarat, dar inainte as vrea sa o vad live, ca sa fiu sigur (
nu e prea frumos ca astept sa isi cumpere altii mai intai ca sa imi iau si eu, dar s-a nimerit din alte considerente ...)
Am vazut prin Bucuresti una condusa de o domnisoara, dar faptul ca era aproape seara si ca o admiram printr-un parbriz nu tocmai curatel ... nu este suficeint!
Astept un posesor sa vina cu fotografii (eventual Andrei, ca ne tot ameninta), nu de alta, dar trebuie sa ingrosam randurile!
Mersoa,
Adi
Intrebarea vine datorita faptului ca vreau sa dau comanda si cam asta este culoarea la care m-am hotarat, dar inainte as vrea sa o vad live, ca sa fiu sigur (

Am vazut prin Bucuresti una condusa de o domnisoara, dar faptul ca era aproape seara si ca o admiram printr-un parbriz nu tocmai curatel ... nu este suficeint!
Astept un posesor sa vina cu fotografii (eventual Andrei, ca ne tot ameninta), nu de alta, dar trebuie sa ingrosam randurile!
Mersoa,
Adi