Performante motor 1.4

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

sorinh wrote: @sonty
dar chiar nu inteleg cum este cu A si de ce valoarea de 2,83 nu este rezonabila? care ar fi o valoare rezonabila?
A e suprafata botului masinii. un calcul banal ar fi inaltimea masinii ori latimea masinii, adica 1.48*1.79 = 2.65 mp.

babu, amice, tu nu stii sa dai un quote pe-un forum... sa-ti mai si raspund ar fi prea mult.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

babu
driver manager
Auto:

Post by babu »

Concluzie e una si buna ... acolo e 190 ... putea fi 180 sau 200. Omu cu atat a mers in campul electrostatic al autostrazii.

:D ..kokolino..mare atentie!!!!..nu ti-ai pus suvita de cauciuc la bara din spate???..mare greseala!!!...nu e de glumit cu "cimpu' asta electro..stoic"...de dai jos din masina si ai freza afro....domnilor!!!!...sa fim seriosi!!!! :D :D :D ..punem filmulete..ori ba?..ce-i raspund lui insusi Mr. Jack?
:D

razvan2002
Ministru'
Auto:

Post by razvan2002 »

Eu zis sa fie o comisie intreaga.
Propun Jack, Johny and Hose. The mind erasers ;)

Mi se pare destul de copilaresc ce propunetzi voi ... hai sa-mi rup gatu cu masina ca poate castig niste alcool ...

Era mai interesant .. testul ala cu lungimea ... lungimea autostrazii normal ;)

kokolino
Procuroru'
Auto:

Post by kokolino »

@razvan2002

:D :D :D ai dreptate fratioare!! :D :D :D eu nu am facut decat sa aplic la un topic care nu era facut de mine si au inceput discutiile contradictorii. daca nu se facea topicul acesta nici nu vedeati pozele facute de mine. E prea mare tam tam. Vorba ta: e super buna masina.

eu zic sa organizam un concurs. timp de 1 luna, cine vine cu filmuletul facut in masina lui, cee'd 1.4 GSL, cu cea mai mare viteza, castiga o sticla de JAK.

apropos de viteza mea, sunt "caine" deci nu puteam sa fug de caini asa ca mai e si varianta ca mergeam in vale la un unghi de 45 grade... :D :D :D

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

kokolino wrote:@andrei0241
cand o sa-ti iei masina sa te vad ca-i dai 190 si ii faci poza si pe urma sa sustii ca de fapt nu ai avut 190... ai avut mult mai putin. dar pana atunci mai dureaza ceva...nu ai nici masina si iti trebuie si un pic de curaj sa mergi cu o masina ca asta cu 190...ma rog 170 ca e abaterea :D

eu propun sa facem un concurs. cine merge cu viteza cea mai mare si aduce dovezi castiga o sticla de DON PERIGNON.
Stai relax ... ca nu's strain de vitezele alea. Daca nu am primit inca Cee'd'ul nu inseamna ca sunt pieton (vezi semnatura) ;)

Cat despre concursul care'i propui ... sigur n'o sa ma inscriu la asa ceva. In linie dreapta poate sa mearga oricine tare. Te las sa savurezi singur sampania. Numa sa nu te urci la volan dup'aia ;)

De'aici incolo ma retrag din discutie ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Hmmm poate reusim sa vedem o poza cu 200 km/h .... chiar in momentul in care sare in prapastie :D .Nu sunteti normali ... :lol:
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

catalin2804
Auto:

Post by catalin2804 »

fratilor nu wa mai certati. Astept sa posteze unul filmuletul de la politie. :)

Ala arata viteza corecta.
Cee'd 1.4 So Red Ltd. Edition

babu
driver manager
Auto:

Post by babu »

sonty wrote:babu, amice, tu nu stii sa dai un quote pe-un forum... sa-ti mai si raspund ar fi prea mult.
:D ...nu raspunde ..amice...fa-te in continuare ca nu stii sa citesti...

babu
driver manager
Auto:

Post by babu »

scuze (sonty si ida)..pt. "aciditatile"...cu iz mirlanesc :oops: ...cit priveste viteza max.,fiecare are o curiozitate...si sint de acord ca nu neaparat empiric putem avea un rezultat

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

Unii va cam agitati de pomana. Topicul era despre cat ati prins maxim cu ceed, pe kilometraj eventual pe GPS cine are. Ideea topicului e pur informativa, de curiziatate si nu pt ca cineva vrea sa demonstreze ceva cum banuiesc unii.

Deocamdata avem kokolino = 190km/h. Restul, erori, abateri banuieli sau unghiuri sunt alte balarii. Cred ca cei mai multi dintre noi, se uita pe kilometraj ca sa vada cu cat merg si eventual ca sa nu-i ia radarul, nefacand calcule cu abateri ai alte chestii.

kokolino
Procuroru'
Auto:

Post by kokolino »

bah ce va suparati asa? Domnu' MODERATOR, sterge matalutza topicul acesta ca sa nu mai fie probleme si discutii contradictorii. Pai mai avem un pic si ne intalnim ca sa ne ardem....PROPUN DELETE LA TOPIC!

babu
driver manager
Auto:

Post by babu »

:oops: ..aproape de acord..scuze pt. (inca odata) pt. extremitatile propii emise

si acu...putin offtopic...mesiu kokolino...ai putea sa-mi trimiti pe e-mail stickerul final pt. club kia...poate reusesc o "mocaciune" (nu promit)..incerc...

ok?

kokolino
Procuroru'
Auto:

Post by kokolino »

pai inca nu s-a luat ok de la majoritate si nici nu am luat masura exacta...mai asteptam sau mai vorbim pe topicul "stikere". Nu te supara pe mine dar daca dau la toata lumea fisierul sa-l produca va iesi o varza totala. Unele mai mari, altele mai mici, culori diferite, fiecare isi va face cum il va taia capul...asa ca mai bine votam.

babu
driver manager
Auto:

Post by babu »

ok...vb. pe topicul respectiv...am o idee..merge,ok...nu,mai incercam :D

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

Delete la topic? Pt 1-2 Gica Contra? NEVER :D

Post Reply

Return to “Generalităţi”