AutoConstanta
mare atentie cu revizia facuta afara; ceed cumparat din germania de un prieten cu garantie internationala in romania nu i-a recunoscut-o
la tine se poate intampla acelasi lucru, eventual la a doua revizie care o faci in tara sa-ti zica " ne pare rau va scoatem masina din garantie"
ia-ti masura de precautie sa i-ti dea scris la mana daca zic ca e ok sa o faci afara
la tine se poate intampla acelasi lucru, eventual la a doua revizie care o faci in tara sa-ti zica " ne pare rau va scoatem masina din garantie"
ia-ti masura de precautie sa i-ti dea scris la mana daca zic ca e ok sa o faci afara
-
- 3/E
- Auto:
Problema asta sigur se rezolva cu un drum la OPC. Din moment ce compania mama ofera garantie INTERNATIONALA, atata timp cat tu faci reviziile la un service autorizat de ei, poti foarte bine prima revizie sa o faci in Austria, a doua in Slovacia si a treia abia in Romania. Nu exista temei legal sa'ti fie refuzata garantia ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Re: AutoConstanta
Salutare natiune!
Din pacate nu am mai plecat cu masina in concediu si in consecinta nu va pot impartasi ce inseamna o revizie in strainatate.
Asa ca am studiat din nou topicurile legate de service constanta si se pare ca toata lumea spune cate ceva dar nimeni ceva concret... parerea mea.
In concluzie oameni buni cat costa prima revizie, cel putin nu ma refer si la restul (a 2 a etc)? Ma refer sa raspunda cineva care chiar a facut acest lucru personal.
Oricum ieri am ajuns si eu pe la Autoconstanta care mai nou nu mai ii intereseaza partea de service (cica numai apartine de ei - ma refer la Bosh car service desigur).
Asa ca am intrat pe topic: Raven Service si speram sa aflu cate ceva despre Raven Service dar e o negura oameni buni (tipic la romani: unii foarte multumiti, altii foarte nemultumiti - la noi se pare ca e cum ai noroc [-o< ).
Sper ca nu am suparat pe nimeni
Din pacate nu am mai plecat cu masina in concediu si in consecinta nu va pot impartasi ce inseamna o revizie in strainatate.
Asa ca am studiat din nou topicurile legate de service constanta si se pare ca toata lumea spune cate ceva dar nimeni ceva concret... parerea mea.
In concluzie oameni buni cat costa prima revizie, cel putin nu ma refer si la restul (a 2 a etc)? Ma refer sa raspunda cineva care chiar a facut acest lucru personal.
Oricum ieri am ajuns si eu pe la Autoconstanta care mai nou nu mai ii intereseaza partea de service (cica numai apartine de ei - ma refer la Bosh car service desigur).
Asa ca am intrat pe topic: Raven Service si speram sa aflu cate ceva despre Raven Service dar e o negura oameni buni (tipic la romani: unii foarte multumiti, altii foarte nemultumiti - la noi se pare ca e cum ai noroc [-o< ).
Sper ca nu am suparat pe nimeni
Floryn
-------------
KIA Cee`d Compas Blue
CONSTANTA 19 PFV -- ODO 28500 km --
-------------
KIA Cee`d Compas Blue
CONSTANTA 19 PFV -- ODO 28500 km --
Solutia extrema : renunti la garantie si iti faci singur reviziile. Nu te costa mai mult de 300lei cu tot cu filtre.
-
- Auto:
Facut I revizie la RAVER C-TA
- filtru polen 145ron
- filtru ulei 32ron
- saiba buson 3ron
- ulei MOBIL1 5W30 ESP FORMULA full synthetic 290ron
- manopera 15000km 138ron
TOTAL 608RON
Sunt foarte multumit de ulei, motorul merge foarte bine , inainte de revizie era mai zgomotos acum liniste totala acceleratie foarte buna o placere sa conduci.
La BOSCH la I revizie cer 660ron dar este inclus si filtru de aer motor
- filtru polen 145ron
- filtru ulei 32ron
- saiba buson 3ron
- ulei MOBIL1 5W30 ESP FORMULA full synthetic 290ron
- manopera 15000km 138ron
TOTAL 608RON
Sunt foarte multumit de ulei, motorul merge foarte bine , inainte de revizie era mai zgomotos acum liniste totala acceleratie foarte buna o placere sa conduci.
La BOSCH la I revizie cer 660ron dar este inclus si filtru de aer motor
KIA Cee'd 1.4 GLS, Mars Red, BEST ODO141000km