Breloc
Breloc
salut. am achizitionat si eu o kiutza 1.4 GSL MT LX in 23.05.2008 si am cautat breloc ptr chei cu kia, si nu am gasit. stie cineva dc se gaseste asa ceva, un site, ceva. multam.
P.S. : de masina sunt extra multumit. au facut treaba buna cei de la kia.
P.S. : de masina sunt extra multumit. au facut treaba buna cei de la kia.
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
-
- Auto:
Re: breloc
Ai grija sa nu cumperi un breloc care sa te zdrancane pe cap cand conduci...
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002
ID Messenger : mihaita_baloteanu
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002
ID Messenger : mihaita_baloteanu
Da o fuga pana la Bekescsaba, inainte de intrarea in oras, pe partea dreapta, langa Citroen e si reprezentanta Kia. Eu mi-am luat de acolo sapca rosie, sapca neagra, pixuri, breloc si probabil ca mai sunt si alte maruntisuri dar n-am avut prea mult timp sa ma uit. Aveau si jante de aliaj de 16 cu 650 EUR, deocamdata nu mi le pot permite, m-am multumit cu maruntisurile. In Chisineu-Cris, imediat ce virezi la stanga spre Varsand, mergi vreo 50 m si tragi pe dreapta, acolo este un gemulet si faci schimbul valutar ( dai RON si primesti forinti).
Daca n-ai fost inca in Bekescsaba iti spun ca se merita, de la Gyula pana la Bekescsaba sunt cativa km de autostrada si n-am cuvinte sa-ti descriu ce simti cand apuci pe-acolo, poti sa dai frau liber cailor de sub capota.
Cred ca e limitata viteza la 130 km/h, n-am dat prea multa importanta,am scapat deocamdata nepedepsit.
Bafta !
Daca n-ai fost inca in Bekescsaba iti spun ca se merita, de la Gyula pana la Bekescsaba sunt cativa km de autostrada si n-am cuvinte sa-ti descriu ce simti cand apuci pe-acolo, poti sa dai frau liber cailor de sub capota.
Cred ca e limitata viteza la 130 km/h, n-am dat prea multa importanta,am scapat deocamdata nepedepsit.
Bafta !
Cee'd best
Piston Grey
Piston Grey