Casco&RCA?
@ANdrei - daca ai facut CASCo la GENERALI ti-au dat o carticica. Scrie acolo ce si cum este cu extinderea teritoriala.
Daca ai RCA la ei ai extindere gratuita in UE. Cele mai importante elemente ar fi procentul neacoperit de 10% la furt total si ajutor rutier in limita a 1% din suma asigurata.
Teoretic daca masina este netransportabila ar trebui reparata la cel mai apropiat service autorizat
Daca ai RCA la ei ai extindere gratuita in UE. Cele mai importante elemente ar fi procentul neacoperit de 10% la furt total si ajutor rutier in limita a 1% din suma asigurata.
Teoretic daca masina este netransportabila ar trebui reparata la cel mai apropiat service autorizat
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX
Base + some stuff
B-04-AJX
Eu am luat la omniasig oarecum fortat, pt ca sunt singurii ( cel putin asa mi-a spus broker-ul ) care au dat fransiza 0 la dauna partiala . Singura fransiza este de 10 % la furt total.
Era vreo 610 euro/an la plata integrala. La 2 rate/an mi-a venit vreo 720 euro/an. Normal, ca sa am extindere am luat si RCA la ei, 274 Ron ( brocher-ul nu mi-a zis nimic de casa asigurata gratis si bonuri de benzina... Ca atare probabil ca o sa schimb broker-ul ... )
PS: Allianz este extrem de scump. Au marit tarifele in draci. E drept, platesc repede si fara caraieli.
Era vreo 610 euro/an la plata integrala. La 2 rate/an mi-a venit vreo 720 euro/an. Normal, ca sa am extindere am luat si RCA la ei, 274 Ron ( brocher-ul nu mi-a zis nimic de casa asigurata gratis si bonuri de benzina... Ca atare probabil ca o sa schimb broker-ul ... )
PS: Allianz este extrem de scump. Au marit tarifele in draci. E drept, platesc repede si fara caraieli.
Kia Cee'd 1.4 Base So Red
-
- 3/E
- Auto:
Da, am carticica aia ... dar are 10 pagini pe care inca nu am stat sa le citesc inca. Nu ma gandisem ca as putea gasi raspunsul si acolo.
Asistenta rutiera in afara tarii era clauza separata ...si era in limita a 1000euro
Generalli are fransiza de 100 euro, indiferent de felul pagubei - partiala/totala
Asistenta rutiera in afara tarii era clauza separata ...si era in limita a 1000euro
Generalli are fransiza de 100 euro, indiferent de felul pagubei - partiala/totala
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- 3/E
- Auto:
persoana fizica;am avut CASCO/RCA la ei si ptr masina pe care am vandut-o cand am comandat CEED-ul;am asigurare tot la ei si ptr casa(daca am retinut bine iti scade 30eur la CASCO);ptr alarma de la masina mi-a mai scazut 3%.
Luni am sa fac un "scan" la polita CASCO si am sa o postez aici ca sa va convingeti.
Luni am sa fac un "scan" la polita CASCO si am sa o postez aici ca sa va convingeti.
-
- 3/E
- Auto:
Cum a zis si 1qSkyppy, nu e vb ca nu te credem, ci vroiam doar sa stim in ce conditii ai obtinut cotatia asta.
Daca mai stii pentru ce ce mai aplica reduceri ... te rugam sa ne spui si noua (ai idee daca ai primit reducere si pentru ca ai continuare de asigurare la ei? si daca da ... cat e aceasta reducerere? de cat timp aveai asigurare la ei?)
Daca mai stii pentru ce ce mai aplica reduceri ... te rugam sa ne spui si noua (ai idee daca ai primit reducere si pentru ca ai continuare de asigurare la ei? si daca da ... cat e aceasta reducerere? de cat timp aveai asigurare la ei?)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- 3/E
- Auto:
pai trebuie sa scada. Fiecare asigurator are un sistem prin care calculeaza scaderea de valoare a masinii. Oricum, si creditul se plateste, deci valoarea lui scade.andrei0241 wrote:Nu scade daca ai credit auto
Exista insa ce spui tu, la cei cu leasing. Aici, dealer-ul are contract special cu banca, si stiu cazuri in care pe toti cei 5 ani ai creditului platesc aceasi suma . (asta desi respectivul a avut dauna majora

Kia Cee'd 1.4 Base So Red
-
- 3/E
- Auto:
Bine'ar fi sa fie cum zici tu ... insa eu iti zic sigur ca la Solenza, luata cu credit auto, atat in 2004, cat si in 2005, am platit Casco pentru 6430 euro, chiar daca am facut si al doilea an la aceeasi firma si macar pentru an consecutiv, si tot trebea sa fi dat o reducere ceva ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci