Pareri motor gsl 1.4

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Stabilitatea cum a fost la viteza aia?
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

Oricum Ceed 1.4 spulbera Loganul de 1.4,1.5DCI si 1.6 8V(90C), iar cu cel de 1.6 16V cam greu de zis, dar oricum sa fim seriosi, ce stabilitate are loganul la peste 100 km/h, cu ceed-ul nici nu simti cand ai intre 100-140, poate dupa 140 se aude motorul dar stabila tot e. Nici cielo nu se compara cu loganul la stabilitate si la multe, dar sa nu intru in detalii ca sunt unii sunt fan DACIa alti DAEWOO.

Suzzy
Securistu
Auto:

Post by Suzzy »

@Arnold12 Daca mie imi era adresata intrebarea, stabilitatea era super ok. Am avut Logan inainte de Cee'd iar la 150km/h tineam ambele maini pe volan, ca altfel... acum o singura mana pe volan era suficinta. Un aspect pe care l-am remarcat: zgomotul in habitaclu la acea viteza. La logan nu te auzeai om cu om (si nu exagerez) iar acum se auzea f bine playerul care era la volum 5. Nu denigrez loganul, ba chiar conduc si acum la munca cateva si sunt multumit de ele, insa compratia cu cee'd-ul nu-si are rostul.

Bafta!
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue

B 999 PNA

ODO: >100.000 Km

exdani
Auto:

Post by exdani »

djniki4 wrote:Oricum Ceed 1.4 spulbera Loganul de 1.4,1.5DCI si 1.6 8V(90C), iar cu cel de 1.6 16V cam greu de zis, dar oricum sa fim seriosi, ce stabilitate are loganul la peste 100 km/h, cu ceed-ul nici nu simti cand ai intre 100-140, poate dupa 140 se aude motorul dar stabila tot e. Nici cielo nu se compara cu loganul la stabilitate si la multe, dar sa nu intru in detalii ca sunt unii sunt fan DACIa alti DAEWOO.
ce inseamna ptr tine ca varianta de 1.4 ceed spulbera......variantele de motorizare de la Logan? (exceptie 1.6 16V si 1.5 dci 85cp)
dpmdv a spulbera inseamna a lasa in urma cu 100 de m concurentul daca facem o liniuta pe o distanta de 400 m...
ca il face la distanta de o masina sau doua asta nu inseamna ca il spulbera :)

referitor la A/C e normal sa ia din puterea motorului(abosulut la orice masina) poate sa aiba si 300 cp...:), depinde acum la 1.4 109 cp iti ia cca 5 cp si zic eu ca nu e cine stie ce...doar ca daca vrei sa depasesti e bine sa infigi piciorul mai tare in acceleratie, la o masina de 300 cp este probabil insesizabil acest A/C.

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

exdani wrote:
djniki4 wrote:Oricum Ceed 1.4 spulbera Loganul de 1.4,1.5DCI si 1.6 8V(90C), iar cu cel de 1.6 16V cam greu de zis, dar oricum sa fim seriosi, ce stabilitate are loganul la peste 100 km/h, cu ceed-ul nici nu simti cand ai intre 100-140, poate dupa 140 se aude motorul dar stabila tot e. Nici cielo nu se compara cu loganul la stabilitate si la multe, dar sa nu intru in detalii ca sunt unii sunt fan DACIa alti DAEWOO.
ce inseamna ptr tine ca varianta de 1.4 ceed spulbera......variantele de motorizare de la Logan? (exceptie 1.6 16V si 1.5 dci 85cp)
dpmdv a spulbera inseamna a lasa in urma cu 100 de m concurentul daca facem o liniuta pe o distanta de 400 m...
ca il face la distanta de o masina sau doua asta nu inseamna ca il spulbera :)

referitor la A/C e normal sa ia din puterea motorului(abosulut la orice masina) poate sa aiba si 300 cp...:), depinde acum la 1.4 109 cp iti ia cca 5 cp si zic eu ca nu e cine stie ce...doar ca daca vrei sa depasesti e bine sa infigi piciorul mai tare in acceleratie, la o masina de 300 cp este probabil insesizabil acest A/C.

poate am exagerat cu acel cuvant, si ai dreptate, diferenta nu e chiar asa mare, 2-3 metri maxim intre masini,indiferent de motorizarea la Logan

danx
Auto:

Post by danx »

eu am in familie un Logan Prestige 1.6 16V (parintii). E diferenta destul de mare intre masini, nu la motor cat la transmisie. Am condus de curand prestij-ul dupa o lunga pauza, si in afara faptului ca mi se parea ca stau pe masina, schimbatorul de viteze e mestecarul de la mamaliga.
Don Rodrigo Diaz de Bivar aka El Cee'd! 1.4 GSL LX MT Start + optionale, mars red

Misu
pensionar
Auto:

Post by Misu »

si uite asa se transforma si topicul asta in ceed vs logan
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109

Bosley
Auto:

Post by Bosley »

mai lasati mah loganu in pace.

care vreti sa discutati de locan vedeti daciaclub.ro sau alte forumuri/siteuri
Kia C'eed BEST Kompass Blue B-56-CDM
Iunie 2008

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

Rapidel wrote:La prima ta postare am stat sa ma gandesc putin .... la a doua am inceput sa cred ca este adevarat , dar a treia m-a convins total :))
Bafta !
yesss ! :D
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

dan24
Auto:

Post by dan24 »

salve cristihp.
eu am o kiutza cu motor de 1.4, cu 109 CP, mie nu mi sa parut a fi lenesa. intradevar o am numa de 1 luna jumate si am facut 2400 si ceva de km, dar mie mi se pare ok, la plecarea de pe loc cd esti la semafor. eu de ex nu ma grabesc sa o tai, chiar dc ma mai bazaie altii din spate, le dau pace. in mare este ok. putin mi se pare cam lenesa cand de ex. urc pe un pod. da poti sa ii dau linistit cox. da asta depinde de mai multi factori, trafic, chef de a conduce, starea drumului, etc.

Post Reply

Return to “Generalităţi”