Stau de 3 saptamani dupa o oglinda exterioara iar pe la Baneasa nimeni nu stie nimic. Pe unde sun, fiecare imi da alte numere unde trebuie sa ma adesez, ma aleg cu promisiuni ca voi fi sunat sa mi se spuna care e situatia si asa mai departe.
Ceed, fiind un model nou, suntem cu totii in pericol sa nu fie piese pe stoc atunci cand avem nevoie. Sper ca vor fi luate masuri de catre KIA in sensul asta caci, pentru o chestie de 2 lei putem sta cu masinile pe bara saptamani intregi sau chiar luni daca mai si incurca borcanele. Timp in care platim asigurari si alte chestii de pomana. E firesc ca daca vii cu masina praf dureaza pana ti-o fac la loc, dar pt o oglinda, un geam sau un far chiar e aiurea.
Personal am noroc ca oglinda n-a fost smulsa cu totul si am lipit un ciob decupat la o geamgerie, altfel ma uitam lung la masina de pe 18.07.
Nu vreau sa-i critic neaparat dar scriu astea caci poate citeste careva si ia in calcul, ca in viitorul cat mai apropiat sa-si faca niste stocuri. Sper sa nu dureze livrarea oglinzii mai mult ca livrarea masinii