Casco&RCA?

Norme legale care ne afectează, unde ne facem asigurările, de unde credit, radare, gropi...
Post Reply

CASCO

Generalli
38
24%
Allianz
14
9%
Asirom
1
1%
Omniasig
33
21%
Asitrans
36
23%
Asitrans
36
23%

Total votes: 158

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Eu f?cut RCA la BCR 215 ron ?i casco la Asiban 2200 ?i ceva!
Full, f?r? fran?iz? ?i am beneficiat moca de asisten?? rutier? (tractare ?i ?ntocmire dosar daun?) din partea Capital & Alliance. Era cel mai bun pre? dar am aflat ulterior c? nu mai au accept de plat? cu service-urile kia din Bucure?ti! Sau invers, nu au accept de plat? cu a?a ?i pe dincolo dar aveau cel mai bun pre?, la distan?? mare! Nu am luat ?n calcul generali datorit? fran?izei ?i asigur?torii mici care intr? u?or ?n imposibilitate de plat
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

Pasha
Auto:

Post by Pasha »

eu am leasing-ul la bcr, asha ca am facut shi casco tot la ei, fara nici un fel de fransiza. 168 de euro pe trimestru (la o valoare asigurata de aproape 12500) shi e casco total (inclusiv calamitatzi shi "actziuni rauvoitoare ale tertzilor"). nu am fransiza nici macar la furt sau dauna totala. sunt foarte multzumit shi o sa fac rca tot la ei cind m-or chema sa iau mashina pentru ca am nishte avantaje la extinderea de casco daca ies din tzara.
Kia Cee'd base LX 1.4 GSL plus citeva optzionale - piston grey

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

BCR persoan? fizic? full ie?ea la 2900 Cap_PDT_01_15 .
Chiar, de ?tiut, dac? ai ?i RCA-ul la aceea?i firm?, ai extinderea extern? casco gratuit! Altfel , e cam 1-2 milioane pt vreo 7-10 zile!

Pasha
Auto:

Post by Pasha »

eu am leasing pe firma, era prea complicat sa-l fac pe persoana fizica. iar la rca, cu toate reducerile, deshi e pe firma (adica ceva mai scump), ma costa 290 pe an. daca ar fi fost firma shi platitoare de tva... era de-a dreptul o afacere. la casco, pentru cine nu ma crede, ii arat contractul, prima anuala 673 de euro la valoare asigurata de 12465.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Astia de la Allianz cred ca glumesc
Iata ce prime de asigurare ies pentru o valaore de 39 000 ron

Image

Fara franzisa 5300 ron?

Edit: 673 euro inseamna >2100 ron. Nu mi se pare iesit din comun
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Pasha
Auto:

Post by Pasha »

nu intzeleg mare lucru din ce-ai scris in afara de faptul ca nu tzi se pare ieshit din comun prima aia anuala. nici n-am zis ca e ieshit din comun, am zis ca mi se pare super-ok avind in vedere ca include tot ce se poate shi fara nici un fel de fransiza. mai vorbim cind o sa alergi dupa casco :)

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Eu am ales deja Generali. 1736 ron/an cu fransiza 100 euro. Deci daca am 2 incidente din vina mea (sau cu AN), voi plati cu <200 ron mai mult ca tine. La un singur eveniment, ies chiar mai ieftin. Iar daca am noroc si nu se intampla nimic din vina mea sau cu AN ... pot spune ca am facut o afacere buna.

Ma refeream ca nu e nimic iesit din comun pentru ca zicea ca pentru cine nu te crede, ne arati contractul. Si ziceam ca nu are nimeni motive sa nu te creada. La ce societate este? Si ce anume inseamna "tot ce se poate"?
Ca asa si la General 1736 aia sunt CASCO Complet. Insa, desi numele spune ca e complet, se pot pune clauze suplimentare de genul: masina de schimb pe perioada reparatiilor, schimb chei furate/pierdute, asistenta rutiera externa, despagubiri pasageri in caz de accident, daune apa la motor ... care intr'adevar ar urca suma considerabil
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Pasha
Auto:

Post by Pasha »

intersant era sa faci comparatzia cu altzii care inca au casco fara fransiza, cum ar fi tziriac, omniasig, samd. nu am studiat cu atentzie toate clauzele, itzi spun din ce am citit asha, 'pe repede inainte": e asigurat shi pentru apa la motor, sunt despagubitzi shi pasagerii in caz de accident (nu se acorda despagubiri daca a fost copil sub 12 ani pe locul din fatza, daca shoferul a consumat alcool, stupefiante, samd). revenind, daca faci comparatzia asta (eu am facut-o doar cu celelalte societatzi din lista agreata de leasing), la conditzii similare, e o suma mai mult decit interesanta. nu lucrez la ei, nu iau vreo prima daca le fac reclama, ii laud doar pentru ca-s multzumit de conditzii shi de suma pe care trebuie s-o platesc shi poate, in felul asta, ajut pe altcineva care nu a gasit pe la altzii ceva multzumitor.

Pasha
Auto:

Post by Pasha »

enervant termenul ala de 10 minute pentru edit.

am uitat sa precizez ceva, ca sa nu fiu greshit intzeles. am insistat pe "fara fransiza" pentru ca sunt obligat prin contractul de leasing sa fac o asigurare fara fransiza. shi din cauza asta ma gindeam ca or mai fi shi alte societatzi de leasing care pun conditzia asta

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Cine vine azi la ?nt?lnire prime?te un minut pentru edit ?n plus!

viewtopic.php?t=218

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Eu, personal, nu am fost decat la Generalli. De la ceilalti am aflat tarife orientative pe net sau de la preteni. Si mi'am facut calculele de'acasa si am mers direct la Generalli. De aceea nu as putea sa fac comparatii pentru ca nu am cifre exacte
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Pasha
Auto:

Post by Pasha »

@tipitip - mi-ash dori sa ajung, dar ca sa am cea mai mica shansa sa ajung martzi la concert tre' sa fac de azi un pic de "avans" la job. intilniri or sa mai fie, dar rolling stones mai rar...

doringvd
Moderator
Auto:

Post by doringvd »

BCR-618 euro /an in 4 rate sau 583 plata pe loc.(aprox 160 ron /luna la plata in 4 rate si 153 ron/luna la plata integrala)
full casco, fara fransize,(vandalism + platforma incluse)
RCA-204 ron.
cred ca raman aici.
ei? voi ce ziceti?
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316

ODO 75000km Image

--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------

mykep
On Air
Auto:

Post by mykep »

dap, si eu tot mai serios ma gandesc sa renunt la generalli si sa merg pe bcr, motivul principal frasiza.
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

doringvd, masina o cumperi in leasing sau prin credit de la BCR? Ca doar asa cred ca poti obtine un pret asa mic la CASCO. Altfel, scorul se duce mult in sus. 970 euro cu plata trimestriala si 910 cu plata integrala. Cel putin, asa mi-au dat mie pentru o valoare asigurata de 13000 euro. Tu in ce context ai obtinut aceste valori/prime de asigurare?
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
Imagehttp://www.mitsu.ro
Image Image
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

Post Reply

Return to “Legislaţie, asigurări, banci, info trafic”