Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
adimot
Auto:

Post by adimot »

In sfarsit au ajuns in sfarsit seriile in nordul tarii la Baia Mare. Azi m-a sunat dealerul sa-mi comunice faptul ca a primit seriile pentru toate masinile comandate in mai. :D
Cee'd 1.4 GSL Kompass Blue SM-28-MOT
ODO -->34.000
Image

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

1qSkyppy wrote:Mda, mi s-a confirmat der dealer. s-au primir seriile, urmeaza sa ma sune cu o sapt inainte de livrare.. pt rca&stuff. Btw, ca sa aflu treaba asta, am sunat eu
Fara suparare ... dar din moment ce la tine oricum nu mai erau nevoie de acte/formalitati ... ce rost avea sa te sune? Doar ca sa iti spuna ca te suna cu o saptamana inainte?
Cand ti s'a zis data de livrare?
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

dan0302
Auto:

Post by dan0302 »

andrei0241 la tine cand au spus ca iti livreaza masina...sau e poveste cu aprox 2 sapt....apropos pe tine te.au pus sa platesti rca.ul ca sa iti ia nr provizorii
kia ceed lx 1,4, piston grey, OT-02-XTS

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Nu cred ca e cineva care a primit data exacta de livrare. Depinde de cum sunt puse pe trailere in Slovacia si apoi de la Buc. Mie mi s'a spus ca tot in jur de 2 saptamani dureaza. Deocamdata nu stiu nimic de RCA si alte chestii d'astea. Azi abia am depus dosarul pentru credit auto. Pe luni-marti astept confirmarea de aprobare.
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

anotherday
Auto:

Post by anotherday »

Asa cum prevazusem ieri, a iesit soarele si in Brasov. Mi-a veniiiiiit! (ne bucuram ca nevestele cind le vine ciclul... :P )
Comanda data pe 27 Mai, seria sosita pe 13 Iulie - Vineri - sa mai zica cineva ca e zi cu ghinion!! Dupa plata integrala, cam 14 zile de asteptare si se coace samantza.
1.4 GSL LX MT "Limited" Black Pearl - scaun regl, proiectoare, tetiere, presuri, cheie 3 butoane +Viper

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Intrebare pentru cei cativa care au primit deja seria: cat anume a durat de cand ati platit efectiv integral masina? Au fost ~2 saptamani de atunci sau de cand v'au anuntat ca a sosit seria de fapt?
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

adrian.tuhut
Auto:

Post by adrian.tuhut »

andrei0241 wrote:Intrebare pentru cei cativa care au primit deja seria: cat anume a durat de cand ati platit efectiv integral masina? Au fost ~2 saptamani de atunci sau de cand v'au anuntat ca a sosit seria de fapt?
pe scurt:
- dat avans pe 20.05
- am fost sunat de dealer pe 12.07 ca a venit seria
- pe 12.07 am fost si am platit casco si rca-ul
- pe 13.07 lesing-ul a platit masina
- pe 14.07 ....astept masina :D
Kia Cee'd 1.6 CRDI Pewter Beige (GL 83 THT)
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed

bobbo1981
Auto:

Post by bobbo1981 »

Comandat masina Base 1.4 + optionale pe data de 30.05. Ieri 14.07 am fost sunat de catre dealer ca a venit seria. Acum sunt in asteptare!

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Nu stiu daca se poate face RCA pe o luna de zile .... 6 luni sau un an Eu la Alianz Tiriac nu am reusit sa fac doar pentru o luna de zile ... pentru Tico nu pentru CEED
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

cosmin
Auto:

Post by cosmin »

:(
dc nu vine mai repede mam plictisit sa tot astept:|

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

Hm ! acu' am o chestie din aia...ce e mai intai, oul sau gaina...adica cei de la banca au spus ca nici o societate de asigurari nu asigura o masina fara ca sa o vada mai intai (poze, etc..) !! :shock: ceea ce mi se pare destul de corect, mai ales ca pe durata transportului se pot intampla o multime de minuni !! pe de alta parte, creditul bancar nu se acorda decat daca masina are CASCO!! :? mai are cineva problema asta??

in ce priveste achitarea inainte de a veni masina ( adica problema daca masina nu vine in tara daca nu e achitata!) se pare ca nu e decat o chestie de... BAU BAU ...pt ca dealerii sa aibe banii cat mai curand in cont !!masina vine oricum... :D
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pai pe timpul transportului in tara, masinile oricum sunt asigurate de catre fabrica. Deci cei de la agentiile de asigurare la care vrem noi sa facem CASCO n'ar trebui sa aiba vreao treaba cu asta. Ideea e ca masina e noua ... asigurarea se aproba acum sa zicem ... iar dosarul va fi facut (cu poze cu tot) o data ce soseste si masina.
La credit auto fara CASCO achitat o sa'ti zica doar ca iti aproba imprumutul (adik indeplinesti conditiile necesare, dar nu vor livra banii in cont)

RCA se face fara a avea vreun numar de inmatriculare trecut pe polita cat timp inca se circula cu numerele rosii. Abia cand ai numerele definitive se va completa pe polita
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

mihai_is
Auto:

Post by mihai_is »

bibiloi wrote: eu am dat comada tot la klado iasi si am intrebat daca pot sa furnizeze scut metalic si sa mareasca garda la sol. mi s-a spus ca trebuie sa intrebe la bucuresti. am impresia ca ashtia nu prea stiu pe ce lume sunt;
dupa ce am vazut eu nu prea sunt pusi la punct nici macar cu informatiile legate de masinile comercializate; ma intreb ce o fi de capul service-ului pe care il asigura ca degeaba o fi masina buna daca ei nu stiu ce au de facut :!:

bibiloi
gigi pedala
Auto:

Post by bibiloi »

True, desi am aflat din surse sigure ca tot ce e in service e nou luat, elevatoare and shit, mai ramane de vazut ce ingineri au ca au cu ce. :)
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

1qSkyppy wrote:Am inteles ca RCA-ul trebuie facut pt o luna de zile, cat sunt valabile nr rosii ? Si de abia dupa ce schimbi numerele sa faci rca pe un an de zile?
am inteles de la dealer ca numerele rosii au inclus in pretul lor si RCA pt o luna, adica exact pt cat sunt ele valabile.... 8)
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

Post Reply

Return to “Generalităţi”