Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
xp
Auto: kia ceed 1.4 best 2008

Re: Comanda mai 2008

Post by xp »

comanda facuta pe 12.05.2008-masina urmeaza sa o ridic pe 26.05.2008 -am fost anuntat ca luni sa merg sa o ridic de la autoprim galati

cristush
Auto:

Post by cristush »

sunt curios cam cate persoane de aici de pe forum au facut comanda in martie in baneasa si inca nu au ridicat masina?
ieri a mai ridicat un prieten un BEST de la Aviatorilor si vad ca au mai ridicat si altii, insa eu n-am primit nici o veste inca :(
Cee'd HB 1.4 GSL So Red START + optionale (numele ei: Maia)
Comanda: 23mar2008, Serie: 19mai, Livrata: 29mai
B-79-GCS
Poze intalnire Bran + coloana Brasov 21feb2009 AICI
Poze coloana KIA Brasov 10oct2009 AICI - Maia are numarul 85 in coloana

cristi_m
Auto:

Post by cristi_m »

Eu am comandat-o pe 3 aprilie de la Mit Motors Militari. Inca mai astept seria de sasiu, si sper ca masina sa vina la inceputul lunii viitoare asa cum mi s-a promis.

Oricum...fara seria de sasiu nu vad nici ei banii, dar totusi sper sa se grabeasca :)

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Ogy wrote:la cee'd sw stiu ca au 2.4 pe fata si 2.9 pe spate ...probabil este la fel si la HB
Numai cind este incarcata, in rest 2.2 fata spate.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

al_de_sus
Auto:

Post by al_de_sus »

pe 12 am dat si eu comanda de un pro cee'd de la dealer-ul din pitesti, erste, cu termen de livrare 45 de zile lucratoare. adica 2 luni. pe stoc gasise doar un pewter beige, care nu era in cele 3 culori pe care le vroiam, si una cu motor diesel de 2 litri. asa ca acum asteptam, mergem sa stresam regulat dealerul la sfarsitul saptamanii, sa vedem cum se desfasoara asteptarea.
Pro_cee'd 1.4 GSL BEST Cassa White AG 84 DAV
1->2-->3--->4---->5----->Rachetaaaaaa!!!!

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

pune-ma si pe mine in lista de asteptare...nu am primit nici macar seria

gcitron
Auto: Ceed HB 2008

Post by gcitron »

S-au aliniat planetele si la mine, m-au chemat luni s-o iau. Am fost prea pesimist ca ma asteptam sa vina pe la mijlocul lui iunie... :D
Cee'd 1.6 GSL AT+ESP+etc - Pewter Beige

bosca
Auto:

Post by bosca »

Pe 16.05 am dat si eu comanda la un Cee'd 1,4 GSL LX Best Plus, Piston Grey. Am achizitionat-o in leasing auto, pe firma. Masina e platita deja si vorba aia: asteptarea ne ucide... :roll: Urechile mi s-au lungit rau de tot :shock:
Sper sa se intample mai devreme de saptamana viitoare, deoarece dealerul mi-a spus ca poate veni si mai devreme de 2 saptamani.
KIA Cee'd 1,4 GSL Best Plus, Piston Grey

movu29
Auto:

Post by movu29 »

@gcitron
Dupa cat timp de cand ai primit seria?

gcitron
Auto: Ceed HB 2008

Post by gcitron »

Am facut comanda si am achitat avansul pe 24/25.03 si am "primit" seria pe 16.04 (de fapt n-am vazut-o, mi s-a spus ca a venit, ca o iau pe leasing si nu ma intereseaza in mod direct). Achitarea integrala a fost facuta in cursul saptamanii trecute, nu stiu exact cand.
Cee'd 1.6 GSL AT+ESP+etc - Pewter Beige

cristush
Auto:

Post by cristush »

gcitron wrote:Am facut comanda si am achitat avansul pe 24/25.03 si am "primit" seria pe 16.04......
De fapt din semnatura ta inteleg ca ai "primit" (impropriu spus, daca nu ti-a si comunicat-o) seria pe 16 mai, ca in aprilie ma indoiesc sa fi fost deja produsa masina :)
Cee'd HB 1.4 GSL So Red START + optionale (numele ei: Maia)
Comanda: 23mar2008, Serie: 19mai, Livrata: 29mai
B-79-GCS
Poze intalnire Bran + coloana Brasov 21feb2009 AICI
Poze coloana KIA Brasov 10oct2009 AICI - Maia are numarul 85 in coloana

Ogy
Cel mai ghinionist!

Post by Ogy »

Ca sa se incheie subiectul cand si cum, vezi seria din semnatura lui si gata.
De maine dealerul meu trebuie sa se tina bine incep cu 2 apeluri zilnic...daca nu tine trec la 3 si tot asa.

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

Ei bine, dragii mei.... desi sunt posesoare de Opel Corsa \:D/ , cred ca o sa dau comanda sapt asta si la un Cee'd 1.4 109 cp, so red!
Ce sa zic... imi place de mor masinuta si acum se pare ca s-a ivit ocazia sa am si banuti pt ea...!!!!
WISH ME LUCK!!!!
:unibrow:
Mamica unui Cee'd 1.4 BEST 109 cai, SO RED = B 41 RLM POZE AICI
DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...
Image

scubli
"ambiguus"
Auto:

Re: Comanda mai 2008

Post by scubli »

@kaspersky
Pot sa te intreb la ce pret te-a dus masina cu aceasta configuratie ?:)
De obicei masina vine in minim 2luni de la comanda in caz ca nu o au pe stoc.

Ogy
Cel mai ghinionist!

Post by Ogy »

Citez:
2.Conditii de livrare.predare.primire.
2.1Livrarea va avea loc pe cat posibil la termenul de livrare stabilit in contract.=>Anexa II 3.Termenul de livrare este de 60 zile lucratoare sub conditia platii integrale a pretului contractului.=>revenim la conditii
Termenul de livrare poate fi insa prelungit de catre vanzator, pentru situatiile prevazute mai jos, cu 2 (doua) saptamani la autovehiculele de stoc si cu 8 (opt) saptamani la autovehiculele cu executie la comanda, dupa cum a optat cumparatorul -conform anexei I.
1.nelivrarea in termen a autovehiculelor de catre producator, din motive obiective, cum sunt de ex restrictiile de fabricatie.
2.accidente pe timpul transportului;in cazul unei daune totale, autovehiculul va fi reprogramat in fabricatie,
3.blocarea transportului de catre autoritatile vamale.
4.modificarea intempestiva a unor dispozitii legale cu impact asupra derulari contractului.
2.2 In cazul in care livrarea nu are loc nici dupa aceasta prelungire, cumparatorul este in drept sa renunte la contract.
In momentul de fata eu am 49 zile lucratoare minus sarbatorile legale ...crezi ca ar trebui sa stiu macar seria?

Locked

Return to “Generalităţi”