WebCeed

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

...
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Am mers doar citiva km, nu ma pot pronunta in ceea ce priveste benzina [ nici daca trage mai tare/incet, nici daca motorul merge/sau nu mai rotund ]. O sa astept sa se termine cei 45 L pe care i-am pus, si dupa asta o sa ma pronunt :)

Cit despre pretul benzinei, noi sa fim sanatosi, ca statul se ingrasa de pe urma noastra... Cam 47% din pretul benzinei sint bani care intra in buzunarul hulpav al statului [ degeaba ]. Ca de... cum vreti sa aveti autostrazi... pardon, baroni locali jmecheri si penali???

Asadar... "mama lor de hoti!". Ei: "si ce daca? ciinii latra, caravana trece " :P
Image
KIA Cee'd 1.4 GSL MT BEST Piston Grey ***

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Am facut ieri un drum, cel mai lung de pina acum cu Webceed, la 80 km de Iasi, respectiv Halaucesti, pe drumul express Iasi - Tg. Frumos.

Foarte multumit de calitatea drumului si de comportamentul masinii. Cea mai mare viteza atinsa a fost 160km/h dar mai era loc la pedala... Mama soacra a inlemnit in spate :))

Abia astept sa vina vremea sa alerg Webceed prin Europa [ poate la anu', cind mai creste asta mica si pot s-o amanetez :lol: ].
Image

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

:lool: Esti tare.

Si noi am vrea un drum prin europa insa nu avem nici timp si nici...timp. ;)

Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Din drumurile pe care le-am facut in ultima vreme, de cind am alimentat de la Mol, pot afirma ca nu este nici un fel de diferenta intre benzina Mol si eFIX de la Rompetrol [ desigur, este o afirmatie subiectiva, care tine de puterea mea de observatie ].

Motorul trage la fel, raspunde la fel si merge la fel de rotund. O sa mai incerc benzina de la LukOil si OMV... daca nici una nu ma convinge ca e superioara eFIX-ului, o sa ramin inca 15K km cu eFIX :)

Planuiesc sa imi comand o grila xR sport. Imi pare ca schimba total look-ul frontal al masinii. Oricum, este una dintre putinele modificari estetice exterioare pe care o sa le fac... Sper sa ma descurc sa o instalez singur [ am vazut ca este un articol in sectiunea "Cum se...?" ].
Image

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

Daca nu reusesti, poti sa convoci o intanire si sarim cu totii sa te ajutam. :D

Legat de benzina, cred ca toate sunt o apa.

Bafta

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Sa cumpar grila, si daca nu ma descurc, te anunt negresit :) Nu day o caruta de bani pe ceva pe care sa depozitez in garaj. Nu prea mai e loc oricum...

Cit despre benzina, bine-ar fi fost sa fie apa! Am fi avut un mediu mai putin poluat, mai putine razboaie pe care le poarta US in tarile arabe si am fi ramas cu mai multi bani in buzunare...

Da', na, nu traim intr-o lume perfecta... De fapt, e chiar naspa de stricata!
Image

rayman
Auto:

Post by rayman »

Eu am alimentat pana acum de la toate astea mari (OMV, Rompetrol, MOL, LUKOIL, etc), doar cu benzina de 95. N-am observat nicio diferenta, desi am fost atent si in general pun benzina cand rezervorul e aproape gol, ca sa nu se amestece.
Am evitat insa sa pun de la statiile mici si prapadite.

O sa incerc cu benzina de 98, pentru ca am vazut mai multe discutii online in care se zice ca benzina noastra de 95 nu prea e de 95, si 98-ul se apropie. N-am nicio dovada ca asa ar fi, vreau doar sa vad cum se comporta. Oricum pe termen lung tot la 95 o sa raman, pentru ca masina merge excelent si asa si eventualul plus de performanta nu cred ca merita diferenta de bani.
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat

mickemaus
Auto:

Post by mickemaus »

eu zic sa incerci macar asa de curiozitate, si dupa parerea mea o sa vezi diferenta. te unge pe suflet de exemplu dupa parerea mea cum merge cu carera 100. Am binecuvantat al meu logan(momentan), odata cu un plin. si nu cred ca e doar o parere personala. de obicei alimentez cu 99+ de la petrom, si sincer se vede diferenta de la carera 95. inca odata, sunt pareri obiective. sa speram ca in curand nu ne revedem toti pe un forum de biciclete :lol: . toate cele bune

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

La ce pret astronomic are benzina in zilele astea, numai de 100 nu-mi vine sa bag! Nu de alta, da' s-ar putea sa imi placa, si metehnele sint de obicei scumpe si dureaza mult... Asa ca o sa ramin la 95, brand name. Nu alimentez niciodata de la benzinarii mici, ascunse prin cartiere...
Image

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Am mai facut odata acelasi drum Iasi-Halaucesti. De data asta am fost mai grijuliu in resetarea bordului si masurarea parametrilor. Si am obtinut:
- distanta parcursa 155km
- viteza medie 66 km/h [ of, localitatile astea ]
- consum mediu 6.7 L/100km

Comportamentul masinii... impecabil! Is fan! :)
Image

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Am consumat plinul facut de la Mol. Despre aceasta benzina nu pot spune decit ca nu difera prin nimic [ poate doar prin pret? ] de Rompetrol eFIX. Asa ca nu o sa mai alimentez prea curind de la Mol.

Ieri insa, inainte de a pleca la tara [ 80 km dus-intors ] am pus benzina de la LukOIL [ sensul giratoriu de la Podul de Piatra ]. Dupa vreo 20 km am inceput sa simt... Motorul merge mai rotund, nu mai zvicneste, nu se mai poticneste, o minunatie de licoare! Merita sa incercati si voi! Eu o sa ramin o vreme pe LukOil.
Image

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

Sunt putin surprins de faptul ca ai gasit la Lukoil benzina buna.
In Sighet, de cate ori am alimentat de la Lukoil am avut numai probleme, din acest motiv eu unul nici nu mai vreau sa aud de Lukoil.

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

Poate in Iasi LukOil se respecta... cine stie. Chestia e ca diferenta pentru mine este evidenta. Nu uriasa, insa evidenta si asta ma indeamna ca in aceeasi bani sa pun o benzina care "prinde" mai bine motorului meu. :)

Aaa... si trebuie sa specific ca ma pus benzina cu cifra octanica 95.
Image

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

Probabil celor din Iasi chiar le pasa de clienti.
In Maramures lukoil-ul e cam slabut, sa nu mergi pe combustibil de la ei in caz ca ajungi prin zona.

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”