Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
mihaizzz
Auto:

Post by mihaizzz »

de ce asa tarziu? stiam ca din momentul in care se stie seria sasiului mai dureaza aproximativ 2 saptamani pana se livreaza. drumul dureaza 6 zile. pana pe 10 august mai e o luna intreaga...
KIA Cee'd, 1.4 BASE + optionale, Piston Grey
PH-09-SKU
KM: ~40000

Mihain21
Phantom
Auto:

Post by Mihain21 »

Mi-a venit si mie seria(era de luni venita), comandata pe 23 Mai . Ceed 1.4 Base (acum Best) + optionale. Mi-a zis dealer-ul ca in 1-2 saptamani vine si masina.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

E vorba de ~300 de masini de livrat in toata tara in perioada urmatoare. Probabil termenele astea tin de logistica ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

sorin_bluewave
Auto:

Post by sorin_bluewave »

Andrei banca ce mi face probleme e raiffaisen. Sper sa i pacalesc asa cum ai zis si tu adica ducandu le o proforma cu serie model culoare etc ca si cum masinuta ar fi in curtea mit motorsului din aviatorilor :D ..ca doar n-or trimite pe unul sa faca verificarea existentei faptice a masinii. Si la wolksbank e la fel...mi au zis acelasi lucru...ei nu platesc fantome!
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)

cos_ejay
Auto:

Post by cos_ejay »

ieri am primit si eu seria. 1,4 base+opt comanda pe 28.05
termen de livrare 7-14 zile
mit baneasa

mykep
On Air
Auto:

Post by mykep »

la brasov nici un semn deocamdata nush ce face dealerul...da o cam freaca
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM

anotherday
Auto:

Post by anotherday »

mykep, in brasov dealer-ul mi-a zis ca e posiibil sa vina seriile pe sapt viitoare, eu am comandat in 27 Mai. Dupa serie, termenul e de cam 14 zile, dar totul - precum stii - e relativ.

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

mamaaaaaa ce avalansa de serii !! na ca shi io m-am pomenit cu ea azi (comanda pe 22 mai, ceed ltd) !! doar ca is sceptic :? hm...mai vedem ce o sa iasa.... :shock:
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

mykep
On Air
Auto:

Post by mykep »

anotherday wrote:mykep, in brasov dealer-ul mi-a zis ca e posiibil sa vina seriile pe sapt viitoare, eu am comandat in 27 Mai. Dupa serie, termenul e de cam 14 zile, dar totul - precum stii - e relativ.

eu cred ca-l iau de gat pe razvan, ieri mi-a zis ca azi sau maine vin seriile, acum aflu alte vorbe. btw trece si tu te rog frumos orasul la locatie daca esti din bv.
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM

anotherday
Auto:

Post by anotherday »

Ok, s-a facut!
1.4 GSL LX MT "Limited" Black Pearl - scaun regl, proiectoare, tetiere, presuri, cheie 3 butoane +Viper

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

sorin_bluewave wrote:Andrei banca ce mi face probleme e raiffaisen. Sper sa i pacalesc asa cum ai zis si tu adica ducandu le o proforma cu serie model culoare etc ca si cum masinuta ar fi in curtea mit motorsului din aviatorilor :D ..ca doar n-or trimite pe unul sa faca verificarea existentei faptice a masinii. Si la wolksbank e la fel...mi au zis acelasi lucru...ei nu platesc fantome!
Cred ca stiu despre ce e vorba. Si intr'adevar, din cate am inteles de la dealerul Kia CT, ai dreptate. Adik si cei de la VB cer ca masina sa fie in tara pentru a acorda imprumutul. Dar ... masina nu este trimisa in tara daca nu e achitata integral. Solutia data de cei din CT: Trec o serie fictiva de motor, pentru a da impresia celor de la VB ca masina e deja in tara. Si asa toata lumea e multumita. Incearca sa le propui si celor de la dealerul tau aceasta varianta. Altfel ... vei ramane in aceasta situatie care ... logic ... nu are iesire. Si pentru care, in continuare, sustin ca de vina de fapt sunt cei de la Kia Romania, nu banca ...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

sorin_bluewave
Auto:

Post by sorin_bluewave »

Daca se prind astia de figura nu mai pup credit ...dar s-ar putea sa fie singura iesire din situatie...... Sincer nu vad de unde as putea face rost de 8000 de euro daca nu i pot pacali
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pai eu de ce zic ca trebe vorbit cu cei de la reprez... ei sa treaca pe proforma si o serie de motor la nimereala (stiu ei cum trebuie sa arate ... aia de la banca m'as cam mira sa stie :D) si sa stabilesti cu ei si ca daca vor fi sunati de la banca X sa confirme ca cele trecute in factura sunt date reale. Verificari mai amanuntite n'or sa faca de la nici o banca ... desi ... nici macar la reprezentanta nu cred ca vor suna. Pana la urma interesul banii e sa dea imprumutul, Ei n'au nimic de pierdut daca masina e in tara sau nu ... tu oricum luna urmatoare incepi sa le platesti rate.
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

ar fi o varianta nefericita in cazul in care ai credit auto si trebuie sa girezi cu masina (atunci cartea de identitate va fi la banca) => seria va fi diferita
daca banca nu are legatura cu masina (credit de nevoi personale), sunt total de acord cu andrei024
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Era mai bine daca discutia asta era purtata pe PM...doar asa de siguranta. Chestia aia de o sugerati se numeste fals in acte publice si se pedepseste. :evil:

Revenind la serii ...va sugerez sa sunati la dealer. Ei au primit o gramada de serii acum, daca sunati exista posibilitatea sa va caute direct in baza de date si sa primiti un raspuns pozitiv. Daca nu sunati , s-ar putea sa dureze aceasta procesare pina ajunge la seria voastra. In luna iulie se pare ca TREBUIE sa fie livrate si achitate 300 masini. Asa ca va rog putina rabdare cu baietii de la reprezentante ca au treaba pina peste cap.
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

Post Reply

Return to “Generalităţi”