Întîlnire Bucureşti sîmbătă, 14.07.2007, Becker Brau
?nt?lnire Bucure?ti s?mb?t?, 14.07.2007, Becker Brau
TOATA LUMEA CU MASINI KIA, CU MASINI KIA PE LISTA DE ASTEPTARE si SIMPATIZANTI!!! ATENTIUNE!!!
================================================
In speranta ca la cei mai multi dintre noi le-au sosit masinile comandate si ca puteti rupe 20-30 minute din timpul vostru va invitam la o mica/mare
Adunare Generala Bucuresti la Beraria Germana in spatele Pietei G. Cosbuc sau in spatele Pietei Constitutiei, depinde de unde veniti. Oricum, ca si punct de reper: tipografia FED pentru cei din domeniu.
Ora propusa: 18,30.
Restaurant BECKER BRAU
Specific: Nemtesc; Adresa: Calea Rahovei, nr. 155 Telefon: 021 335 56 50, 021 335 56 48 Orar: D-J: 11.30-00.00; V-S: 11.30-03.00
si harta:
http://www.sapteseri.ro/index.php?page= ... city=1#map
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/s ... 7187&-9000
pe ordinea de zi:
- stickere club
- suporti numere
- tricouri
- probleme cu importatori/dealer-i/service-uri
- probleme forum (daca sunt)
mai facem si cunostinta face-to face... nu?
Va asteptam!
In speranta ca la cei mai multi dintre noi le-au sosit masinile comandate si ca puteti rupe 20-30 minute din timpul vostru va invitam la o mica/mare
Adunare Generala Bucuresti la Beraria Germana in spatele Pietei G. Cosbuc sau in spatele Pietei Constitutiei, depinde de unde veniti. Oricum, ca si punct de reper: tipografia FED pentru cei din domeniu.
Ora propusa: 18,30.
Restaurant BECKER BRAU
Specific: Nemtesc; Adresa: Calea Rahovei, nr. 155 Telefon: 021 335 56 50, 021 335 56 48 Orar: D-J: 11.30-00.00; V-S: 11.30-03.00
si harta:
http://www.sapteseri.ro/index.php?page= ... city=1#map
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/s ... 7187&-9000
pe ordinea de zi:
- stickere club
- suporti numere
- tricouri
- probleme cu importatori/dealer-i/service-uri
- probleme forum (daca sunt)
mai facem si cunostinta face-to face... nu?
Va asteptam!
-
- 3/E
- Auto:
as veni, dar sunt la mare, subscriu majoritatii la toate punctele de pe ordinea de zi
poate prind episodul 2 dupa ce-mi vine si mie chiutza (sper sf lui Iulie)
apropo de locul intalnirii, urmatoare organizati-o la o cofetarie sau la un ... parc, ceva, nu la berarie ca sunteti soferi acum...

poate prind episodul 2 dupa ce-mi vine si mie chiutza (sper sf lui Iulie)
apropo de locul intalnirii, urmatoare organizati-o la o cofetarie sau la un ... parc, ceva, nu la berarie ca sunteti soferi acum...

Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD
intalnire 14.07.2007
@gogu: rezervat 1 buc. de 6 persoane inauntru (in caz ca ploua sau nu gasim locuri la terasa) sa fim asigurati
@buggyba: sper sa aiba si fara alcool... daca nu, ceva sucuri, profiterol, fursecuri, cafea...
oricum, din ce-am inteles de la altii, este ca au un ciolan cu varza nemaipomenit... ma rog, cui ii place... mie imi face impresia ca merge si cu ardei iute...
@buggyba: sper sa aiba si fara alcool... daca nu, ceva sucuri, profiterol, fursecuri, cafea...
oricum, din ce-am inteles de la altii, este ca au un ciolan cu varza nemaipomenit... ma rog, cui ii place... mie imi face impresia ca merge si cu ardei iute...
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Sa faceti poze ...... la masini
. Eu nu pot sa vin ca plec din oras ... dar la un moment dat tot o sa ne intilnim ca sa ne aratam jucariile. Cel putin luna viitoare presimt ca o sa fim o gramada cu masinutele Limited edition. 

CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
mama dar multe posturi dupa intilnirea de sambata. ..ia uite ce de poze ati pus .....
.....
Am si eu o intrebare: a venit cineva la Beker Brau sau v-ati spart calculatoarele cu totii de nu postati nimic?

Am si eu o intrebare: a venit cineva la Beker Brau sau v-ati spart calculatoarele cu totii de nu postati nimic?

CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
În sfîrşit poze pe forummmm...
Aici noi (fără KIA):
...şi cu KIA 
Aici sunt maşinile:
şi berăria: 
Cam asta a fost la prima întîlnire Club KIA: 4 buc. membri, 2 buc. cee'd şi un vw golf variant! Nu rio, nu cerato, nu picanto, nu sportage, nu sorento, nu opirus, nu magentis, nu carens, nu carnival, nu shuma, nu sephia, nu pride....am uitat ceva? Ce n-a mai fost ?

Aici noi (fără KIA):

Aici sunt maşinile:

Cam asta a fost la prima întîlnire Club KIA: 4 buc. membri, 2 buc. cee'd şi un vw golf variant! Nu rio, nu cerato, nu picanto, nu sportage, nu sorento, nu opirus, nu magentis, nu carens, nu carnival, nu shuma, nu sephia, nu pride....am uitat ceva? Ce n-a mai fost ?