neata. Viteza de 760km/h din postul precedent era o mica greseala de tastare. Vroiam sa spun 260km/h

. eram in cadere libera ! Bun asa, pai am ajuns acum la 71.000 km. Masina inca functioneaza. Se aud zgomote suspecte la roata dreapta spate - 90% amortizorul si-a dat obsescul sfasit. 10% Dumnezeu stie ce poate fi.se aude ca o zdranganeala / scartiitura la anumite gropite succesive.Nu se aude neaparat ceva cand trec peste gropi mai mari.S-au poate nu aud eu din cauza injuraturilor pe care le trimit boilor de se ocupa de drumuri. Marsalierul in continuare ma scoate din minti.
Ce nu v-am povestit: acum 1 an jumate adica pe 23 dec 2009 mi s-a blocat abreiajul la podea. Chemat masina cu macara-ridicat masina-dus la service -reparat masina in 17 ore . Ce au facut ei de fapt : mi-au inlocuit cutia de ambreiaj. O parte contracost o parte pe garantie. Cost total 1600 lei. I-am platit de pe firma. Foarte frumos, eu pe 24 seara plecam la munte si aveam nevoie de masinuta. In rest nimic notabil, decat ca a fost pocnita de 4 ori in fund

, ultima data mai nasol iarna - pe gheata, eu oprit, dadeam prioritate celor din bulevard. Si cand m-am uitat in oglinda am vazut-o pe EA.TIPA. Asta ptr ca femeia cu Loganul tinea mortis sa puna frana pe gheata la 60km/h in maxim 4 m si-si dadea seama ca minunile lui Isus paleau in fata ei daca-i reusea manevra. A reusit pina la urma sa opreasca in trei metri, dupa ce mi-a aruncat mie masina vreo 4 m mai in fata. Bine ca am vazut-o si dupa izbitura am reusit sa virez altfel ma arunca in mijlocul drumului si in fata mea era un Audi A6. Eu am avut o spartura urata in spate dar doar plastic de inlocuit si indreptat oleaca niste metal. Nu s-a spart stopul. Loganul era obosit rau, cu juma de bot facut muci. Un alt incident a fost cand alta femeie a reusit sa ia o curba mai drept asa si s-a frecat de laterala mea drepta. Rezultat: ea oglinda sparta si olecuta de vopsea eu o mica infundatura pe aripa dreapta, usa fata+usa spate. Nu se vede decat daca te uiti atent. In rest ce sa va spun merge de n-are treaba. La stopuri daca sunt primul mai trag o liniuta cu cine este prin zona. Chiar vineri l-am umilit pe unul cu Logan. Nu trebuia sa ma cobor la nivelul lui dar isi tot ambala harbul si nu am rezistat ispitei.

. Dar am reusit sa dau si cu stangul in dreptul. La stop, pe Plevnei, linga mine un Golf GTI dar mai vechiut. El pustan. Eu am apasat oleaca pe acceleratie ca sa-i arat ca motorasul meu toarce mai frumos. El nu m-a ignorat. Se face verde -eu tasnesc, el in lateralul meu, deodata aud un zgomot ca un carait de la el. Ajunsese saracu la limita si uitase sa schimbe viteza. Eu ha ha ha si apas acceleratia mai tare. Cum eram deja la 6000 turatii cat credeti ca m-a tinut pina mi-a taiat si mie benzina - va spun eu, citeva secunde. Cand am auzit acelasi carait m-a bufnit un ras cu lacrimi de nu mai puteam. Of of doua verze la volan care conduceau masini care aveau ce sa arate. La sfarsitul lunii o bag in service ptr revizie, vopsit usi si inlocuit amortizor si /sau rulment de presiune. Va tin la curent.