Citi km avea la bord masina cind ati ridicat-o de la dealer?

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
miti
Auto:

Post by miti »

4 km desi in acte scrie ca aveam 9 km ,e vreo problema ca aveam mai putini ?

Hamster
Auto:

Post by Hamster »

14 sau 17 km, nu mai retin, am aproape 2900 in 2 luni. Luata de la dealer din Bucuresti.
Cee'd Best 1.4, Hike green

maldini
Auto:

Post by maldini »

Azi am ridicat-o si eu :) Avea 6 ..am dat cateva tura sa imi amintesc cum se conduce ca nu am mai condus de cand am luat carnetul :D Nu am avut ce :(

Acum are 47 .

tzaphoo
Auto:

Post by tzaphoo »

31 km

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

tzaphoo wrote:31 km
31km ?! mi se pare putin cam mult.
Nu ti-a spus dealer-ul care este motivul celor 31km ?!

doio77
Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014

Post by doio77 »

e mult rau, eu sub 10km daca nu o primesc nu o iau nici mort!!!
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale

justevil
Auto:

Post by justevil »

doio77 wrote:e mult rau, eu sub 10km daca nu o primesc nu o iau nici mort!!!
Same to me ... cred ca le fac capul mare la receptie
In plus, daca gasesc ceva in neregula, cred ca ii dau retur si anulez si comanda. Am asteptat prea mult ca sa vina cu nereguli. Pana la urma e o masina stock nu un bmw individual.
CT 11 ESN - revin dupa pauza :D

shustrik
Auto:

Post by shustrik »

9km desi in procesul de predare primire erau trecuti 10km :D
KIA CEE'D 1.4 GSL BEST BLACK PEARL
ODO: 134.500KM

getea250
Auto:

Post by getea250 »

doringvd wrote:nu are de ce sa fie mai multi km...asta daca nu au venit cu trenul celor cu km mai multi si s-a plimbat cineva cu ea pe garnitura.
eu zic ca nu ar tebui sa depaseasca 10km.
Parca ati fi copiii! Lucrez la un dealer auto si vin si masini cu 100 km la bord. Cineva isi imagineaza ca masina de pe linia de fabricatie este urcata pe trasport si adusa la dealer? Nu e normal ca masina sa fie testata in mers? Nu cumva este normal sa se verifice electronic in mers toti parametrii cutie, motor, si alte alea alea? Bucurativa de masina si nu va mai faceti atatea griji fara rost.
Ford Scorpio 2.0 1989
VW GOLF 4 1.9 tdi 2002
next: KIA CEE'D 2.0 DSL STYLE

getea250
Auto:

Post by getea250 »

MrDjBthu wrote:
getea250 wrote:
doringvd wrote:nu are de ce sa fie mai multi km...asta daca nu au venit cu trenul celor cu km mai multi si s-a plimbat cineva cu ea pe garnitura.
eu zic ca nu ar tebui sa depaseasca 10km.
Parca ati fi copiii! Lucrez la un dealer auto si vin si masini cu 100 km la bord. Cineva isi imagineaza ca masina de pe linia de fabricatie este urcata pe trasport si adusa la dealer? Nu e normal ca masina sa fie testata in mers? Nu cumva este normal sa se verifice electronic in mers toti parametrii cutie, motor, si alte alea alea? Bucurativa de masina si nu va mai faceti atatea griji fara rost.
daca vine o masina cu 100 de km inseamna ca cineva si-a cam scos prietena la plimbare in oras de vre-o 3-4 ori in loc sa dea masina clientului.
mi se pare enorm asa ceva si eu nu as lua masina.
liniile de productie sunt acum foarte bine puse la punct ca sa nu fie probleme si ca verificarile sa se faca pe cativa km nu pe 100.
tu iti dai seama ca pt ca merge 100 de km pt a-i face masinii acele verifcari le-am cam trebui oamenilor cam 2 ore asa ? si asta e pt o masina... gandindu-ne ca din fabrica ies cu miile ......
Ok, revin maine cu un raspuns oficial, sa ii zicem asa, intreb si eu pe la Autoklass pe cei mai in masura sa zica care este treaba, nu noi aici acre ne dam cu parerea. Si inca ceva. Se discuta foarte mult off topic pe acest forum. La o intrebare legata de reglarea scaunului pe inaltime, se vorbeste doua pagini despre husele de scaune. Ne auzim maine.
Ford Scorpio 2.0 1989
VW GOLF 4 1.9 tdi 2002
next: KIA CEE'D 2.0 DSL STYLE

razvanrpg
Auto:

Post by razvanrpg »

la mine au fost 52 km!!!!!

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

getea250 wrote:Si inca ceva. Se discuta foarte mult off topic pe acest forum. Ne auzim maine.
off topic ~ Schimba canalul sau forumul daca nu iti place.
Scuze nu am putut sa ma abtin. :lol:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

justevil
Auto:

Post by justevil »

getea250 wrote:Ok, revin maine cu un raspuns oficial, sa ii zicem asa, intreb si eu pe la Autoklass pe cei mai in masura sa zica care este treaba, nu noi aici acre ne dam cu parerea. Si inca ceva. Se discuta foarte mult off topic pe acest forum. La o intrebare legata de reglarea scaunului pe inaltime, se vorbeste doua pagini despre husele de scaune. Ne auzim maine.
Din cate stiam eu ei comercializeaza Mercedes, Dodge, Jeep, Ford ... si nu prea vad legatura cu KIA. Cat despre numarul de km cu care vine masina la receptie, poate este si o chestie subiectiva. Dupa ce astepti 2 luni si poate mai bine pentru o masina stock, sa o mai vezi si cu mai multi km decat ar trebui, te iau durerile de cap. Iar daca tu consideri ca testezi o masina 31, 52 etc km, imi cer scuze, dar tu ce satisfactie mai ai ? Ca daca tot e asa, poti cumpara masinile de test drive care se pot vinde dupa 6 luni cu un anumit discount, de altfel nesemnificativ in raport cu numarul de km rulat la drive test, plimbarea hartiilor prin oras, plimbatul iubitel si al prietenilor etc. Si daca vrei sa stii si varianta urata a celor de mai sus... masina care vine cu multi km, e ca si femeia , getting the point ? :lol: adica daca tot platesc juma` de miliard, am si eu pretentiile mele :P

justevil
Auto:

Post by justevil »

getea250 wrote:Ok, revin maine cu un raspuns oficial, sa ii zicem asa, intreb si eu pe la Autoklass pe cei mai in masura sa zica care este treaba, nu noi aici acre ne dam cu parerea. Si inca ceva. Se discuta foarte mult off topic pe acest forum. La o intrebare legata de reglarea scaunului pe inaltime, se vorbeste doua pagini despre husele de scaune. Ne auzim maine.
Din cate stiam eu ei comercializeaza Mercedes, Dodge, Jeep, Ford ... si nu prea vad legatura cu KIA. Cat despre numarul de km cu care vine masina la receptie, poate este si o chestie subiectiva. Dupa ce astepti 2 luni si poate mai bine pentru o masina stock, sa o mai vezi si cu mai multi km decat ar trebui, te iau durerile de cap. Iar daca tu consideri ca testezi o masina 31, 52 etc km, imi cer scuze, dar tu ce satisfactie mai ai ? Ca daca tot e asa, poti cumpara masinile de test drive care se pot vinde dupa 6 luni cu un anumit discount, de altfel nesemnificativ in raport cu numarul de km rulat la drive test, plimbarea hartiilor prin oras, plimbatul iubitel si al prietenilor etc. Si daca vrei sa stii si varianta urata a celor de mai sus... masina care vine cu multi km, e ca si femeia , getting the point ? :lol: adica daca tot platesc juma` de miliard, am si eu pretentiile mele :P

OT : UNDE E BUTONUL DE STERGEREEEEEEEEEEEEEE ?! :lol:

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

OT: Nu existaaaaaa
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

Post Reply

Return to “Generalităţi”