Ah... si, defapt masina asta nu are nevoie de rodaj, ci doar de putina "atentie" in primii km.
E frumoasa culoarea, dar e pretentioasa rau. Stai in bucuresti si stii... Frumos rau pro-cee`d-ul
5,5-5,6 poate este consumul mediu la SuperNova. Ele au fost echipate doar cu motorul de 1,4Mpi - 75cp, prezent si pe Solenza. In oras consumul nu are cum sa scada sub 7,5 (solenza din familia mea nu scade sub .
Cu putin noroc si cu Cee'd se poate obtine un consum mediu de 7, un consum bun daca luam in calcul greutatea masinii.
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU Album foto
ODO : 22.500km+
Mda... o sa vedem mai incolo la consum.
Ieri mi-am inmatriculat si eu masina. Ma oftic ca nu am gasit niciun numar cum as fi vrut. Am incercat multe combinatii... si toate sunt luate. Am incercat chiar si cu BAU, dar am inteles ca sunt toate luate de Baumit. M-am enervat si am luat ce s-a nimerit, B 83 SYO. Dar o sa-mi opresc si numerele de la masina veche B 05 BLU.
Asa am zis si eu cand am luat masina(acum 10 luni) insa cand am vazut alte masini sticker-ite(la intalnirea nationala, apoi la intanirea din Iasi) i-am pus i eu unul discret, rosu. Acum pot spune ca arata completa.
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km