manucu01's black pearl>22.000 km

mdea, de-acum nu ma mai supun la riscul asta

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Sunt dator de cinste boierule, am pus capacul chiar acum pe inserat si e beton, parca avea o mana rupta si i-am vindecat-o
Partea cu roata normala in locul rezervei e aplicabila, dar cu indulgenta, nu merge la fix; practic, se inalta cu vreo 3 centimetri si mocheta portbagajului se aseaza pe roata, nu mai sta pe podeaua portbagajului. Pun niste poze la jurnalul meu sau la topicul dedicat (ca parca era unul).
Multam inca o data !

Partea cu roata normala in locul rezervei e aplicabila, dar cu indulgenta, nu merge la fix; practic, se inalta cu vreo 3 centimetri si mocheta portbagajului se aseaza pe roata, nu mai sta pe podeaua portbagajului. Pun niste poze la jurnalul meu sau la topicul dedicat (ca parca era unul).
Multam inca o data !
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD
n-ai pentru ce...
salutari la toata lumea din canakkale, turcia, unde sunt in drum catre bodrum. m-am hotarat sa mai las kia acasa sa se odihneasca astfel ca acum suntem cu megane-ul. din partea fam manea va dorim tuturor un paste fericit!
multumim...sarbatori fericite si voua si distractie placuta.
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
sarbatori fericite, distractie placuta si drum bun!manucu01 wrote:salutari la toata lumea din canakkale, turcia, unde sunt in drum catre bodrum. m-am hotarat sa mai las kia acasa sa se odihneasca astfel ca acum suntem cu megane-ul. din partea fam manea va dorim tuturor un paste fericit!
kia cee'd best black
revenit din concediu, cu amintiri foarte placute. recomand turcia ca destinatie turistica tuturor. anul trecut am fost in kusadasi, anul acesta in bodrum. drumul este obositor, insa financiar si dpdv al libertatii, e mai bine cu masina decat cu avionul. cel mai mult m-a incantat ospitalitatea turcilor. noi romanii suntem din pacate departe, foarte departe, de nivelul de civilizatie de acolo.
inca un drum lungut azi cu masina. imi tremura destul de tare masina, in urma celor doua gropi luate. trebuie sa identific un service in iasi unde sa fac o echilibrare pe toate rotile si sa refac unghiurile. sugestii?
la klado nu se pot face unghiurile masinii. klado e cel mai tare la vanzari, service-ul...mai pe la anu' 

Mai bine la vulcanizarea din colt decat la klado.
Bafta
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
pentru unghiuri recomand un service din tatarasi Shell care in principal asta fac unghiuri directie si echilibrare roti, indreptare jante; merg la ei periodic de 3 ani
ca sa ajungi mai usor cum urci din bucsinescu pe la spitalul de copii, treci de sectia 4, mergi dreapta tot inainte pana la prima intersectie unde faci stanga, tot inainte pana la urmatoarea intersectie unde faci dreapta si e la vreo 100 m pe dreapta
e cu programare si te lasa in hala sa vezi tot ce face
ca sa ajungi mai usor cum urci din bucsinescu pe la spitalul de copii, treci de sectia 4, mergi dreapta tot inainte pana la prima intersectie unde faci stanga, tot inainte pana la urmatoarea intersectie unde faci dreapta si e la vreo 100 m pe dreapta
e cu programare si te lasa in hala sa vezi tot ce face
21-PUI