Astazi dupa lungi asteptari am ridicat in sfarsit masinuta.
Comanda am dat-o pe 17.04 , plata a fost facuta tot pe 17.04 si masina am ridicat-o astazi 06.05...Mentionez ca masina a fost pe stoc in momentul comenzii.Probabil ca daca nu erau zilele de Pasti si 1 Mai o luam mai repede , dar acum nu mai conteaza

Modelul este Best de 1,4 benzina , culoare Kompas Blue.31 Km avea masinuta cand am luat-o din Baneasa.
Consum CB la dealer 99.9% iar dupa un reset si un drum din Baneasa si pana in drumul taberei parcurs in 1.5 ore a iesit pe la 12%...

Impresii :
Look: Masina arata super bine

Toate sunt la locul lor si se simt asa cum trebuie , design-ul interior , modul in care sunt aranjate consola centrala , butoanele..totul pare firesc si placut la atins.
Comfort:Pe o scara de la 1 la 10 i-as da nota 9.Singurul lucru care m-a deranjat este faptul ca scaunul soferului mi se pare prea...nustiu..tare?
E destul de suparator in zona spatelui dar probabil ca ma voi obijnui.
Masina este foarte spatioasa atat in fata cat si in spate , in ciuda accesului putin mai delicat pentru locurile din spate.
Sistemul audio este mult mai bun decat m-as fi asteptat.Sincer chiar ma gandeam sa cumpar de pe sono.ro un chit amplif + subwoofer dar dupa ce am testat sistemul audio standart m-am razgandit.Este mai mult decat suficient pentru mine.
Suspensiile sunt asa cum trebuie sa fie la o masina ca Pro_Ceed.Nici foarte moi dar nici foarte rigide.Masina sta bine pe sosea .Am incercat-o intr-o curba in treapta a 2-a cand am accelerat puternic pana pe la 5500 ture (in carte nu scrie sa nu depasesti 3000 de ture sau ceva de genul , ba din contra..trebuie sa ii arati ca are o plaja mare de turatii si sa o plimbi si sus si jos)
Motor:La prima impresie pare destul de lesinat..Asta pana la 4000 de ture , dupa care se schimba situatia.Dupa 4000 de ture motorul se comporta cu totul altfel.Trage bine,se simte bine si se aude bine

Siguranta: Sper sa nu fie vre-odata cazul sa aflu daca este pe masura celor 5 stele EuroNcap

Din pacate nu am parcurs decat 50 de Km cu ea dar au fost suficienti pentru a imi da seama in mare de ce poate masina asta.
Sper sa revin maine cu niste poze