cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pai in pdf'ul de la adresa de mai sus se vede clar la pagina 43 cum ca motorul 1.6 crdi este cu distributie pe lant. Si probabil ca cel pe benzina este pe curea
2.0 crdi (banuiesc ca e vb de motorul comun Hyundai/Kia ... ori o fi vb de cel de 112, nu de 140?) are pe curea ... din ce vad eu ...

Image

OT: ptr poze ... folositi direct www.imageshack.us si copiati doar link'ul de la "Thumbnail for forums (1)"

dancraciun
Auto:

Post by dancraciun »

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Ajax26 wrote:Aveti idee daca se mai poate umbla la comanda daca a fost trimisa pe 25? Ca faza cu tapiteria m-a pus pe ganduri..as vvrea si eu fetele de usi negre
Eu de la dealer am inteles ca pot da comanda si luni si ajunge pe 30 august +/- saptamini ( ca si cum ar fi comandata pe 25. In privinta schimbarii tapiteriei nu prea cred ca sunt probleme atat timp cat nu se modifica pretul ci doar codul

:cry: eu nu pot sa vad lista de optionale :cry:

SI MA INTERESEAZA !!!! Pentru ca vreau sa pun si senzori de parcare si nu stiu nici pret si nici daca se pot pune pe varianta Base.
In plus Marco poti sa-mi spui daca ai suportul de ochelari la consola de sus ??? Ca ma omoara nevasta-mea cu intrebarile si stiu sigur ca dealerul nu va sti pentru ca in Aviatiei nu au nici un Base de 1.4
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Eu doar lista de optionale o vad, celelalte doua nu :(

Senzorii de parcare au codul BWS si costa 221 euro + TVA. Cam mult as zice. Mai ales ca in comert se gasesc alterntive la preturi mult mai mici (incepand de la 120ron - cu afisaj in oglinda - cu tot cu montaj nu are cum sa treaca de 200ron, iar montajul il poti face si singur la nevoie)

Cine a putut salva in calculator planul de revizii mi'l poate trimite si mie pe mail la andrei0241@yahoo.com? (sau pe mess) Mersi!

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Ti le-am trimis eu. Mersi pentru preturi la senzori .... nu-mi iau!

Imi trimiti si mie lista cu optionalele, daca o ai!?

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

As vrea si calculatorul de revizii. email: psystems@gmail.com

Multumesc anticipat

PS: Senzorii din fabrica nici macar nu sunt in culoarea caroseriei. :( Si eu zica ca nu merita. Poate doar unii crare sa fie vopsiti la comanda.

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

@Vietnam cum il chema pe baiatul la care ai dat comanda la baneasa? Daca nu vrei sa scrii pe forum da-mi un mail la ajax26@gmail.com.
Ma intereseaza daca e acelasi la care am dat eu ca maine vreau sa rezolv problema cu tapiseria
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

KIA CEED BASE 1,4:
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=146611
(click pe butonul de download din dreapta paginii, introduceti codul care apare si apoi get)

Lista de optiuni:
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=146609
(lista de optiuni este valabila si pentru varianta diesel)

Planul de mentenanta pentru Kia Ceed
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=151396
(include mentenanta pentru 1.6 diesel si pentru 1.4 benzina)
vedeti sfarsitul paginii unde scrie Click here to download

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Ajax26 wrote:@Vietnam cum il chema pe baiatul la care ai dat comanda la baneasa? Daca nu vrei sa scrii pe forum da-mi un mail la ajax26@gmail.com.
Ma intereseaza daca e acelasi la care am dat eu ca maine vreau sa rezolv problema cu tapiseria
Eu nu am dat inca comanda.Eu ma duc la Aviatiei la Mit Motors - dl Pascale Dumitru

ticalos
Auto:

Post by ticalos »

Fiind nou pe forum,salutare tuturor!Voiam sa va semnalez o curiozitate ce am remarcat-o de curand la Ceed.Si anume ca vitezometrul e gradat foarte curios:viteza este marcata din 10 in 10 km pana la 120,apoi din 20 in 20 Km,pastrandu-se aceasi distanta intre marcaje.Aveti idee,se mai practica si la alte marci asa ceva?Oricum nu cred ca este o mare problema,o consider doar o curiozitate,care necesita o scurta perioada de acomodare.

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Hmm Eu nici nu am remarcat-o dar asa este ... eu nu am mai vazut asa ceva.
Poate dupa 120km/h masinuta prinde o asa viteza ca nici nu vezi cum trece acul! :roll:

Tocmai azi vreau sa dau comanda la 1.4 Base si aflu ca:

- consola intre parasolare NU EXISTA ( asta este rau pentru linistea mea care v-a fi spulberata de vairarelile sotiei cum ca: "nici minere in culoarea caroseriei ... nici consola ... oare ce o mai lipsi?")
- scut NU Exista ( asta este rau ptr masinuta) si ii raspunde sotiei la intrebarea de mai sus
- buton intensitate lumina bord NU( da nici ca ma intereseaza asa mult)

Cred ca ma mai asteapta un drum pina in Baneasa sa ma conving cu ochii mei ce are si ce nu are 1.4 Base.

Andrei Burcea
Auto:

Post by Andrei Burcea »

Planul de revizii nu este inca complet, in momentul cand il voi avea integral am sa-l trimit mai departe si eu.

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Deci sa inteleg ca exista sansa unor modificari pe ici pe colo in punctele esentiale la revizii? Drace! Cand ma hotarasc si eu la o masina care-mi place incep sa apara surprizele.

Domnule Burcea am si eu citeva intrebari intrebari :

- Modelul 1.4 Base are /se poate pune ulterior scut protectie motor?
- consola centrala lumini ( intre parasolare) exista, se poate comanda sau la Base ramin doar lumini lectura parasolar?
-distributia este pe curea sau pe lant?

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

@Vietnam

Daca ai fi citit posturile mele anterioare ai fi sesizat ca am pus aceleasi intrebari inca de la inceput. Din pacate nu am primit nici un raspuns.
Se pare ca dupa ce au mai "rumegat" un pic problema au ajuns la concluzia ca optionalele sunt prea ieftine si cu un efort modic ajungi la o echipare onorabila. Asa ca au decis ca pentru varianta de echipare Base sa nu mai permita anumite optiuni. Printre acestea se numara pachetele cu consola centrala, piele pe volan in general cam toate cele care merg la LX si nu apar pe Base. Ideea e ca trebuie sa se vanda si variantele de echipare "Classic" si "Confort", nu?
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

Post Reply

Return to “Generalităţi”