Intalnire Galati 3.05.2008
-
- Zuza
- Auto:
Inseamna ca sunt sanse de 10% sa pot ajunge:::AL3X::: wrote:sry dar cred dupa ce stiu dupa alte intalniri ca ora aceasta e destul de bine fixata cam pt toti

Cee'd 1.6 GSL Machine Silver Classic - Interior Piele+ Stofa, Pachet Sport, Climatronic, Geamuri fumurii, Scaune incalzite, ESP, Oglinzi electrice, etc.
-
- Auto:
Si eu as vrea sa vin maine dar lucrez... pt mine ar fi fost mai bine ora 14.
Am sa incerc totusi ...
Am sa incerc totusi ...
CRDI 1,6 / 90 piele pe vplan si schimbator, scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar, faruri de ceata... mama ce misto e!
http://www.hi5.com/friend/photos/displa ... =199161478
http://www.hi5.com/friend/photos/displa ... =199161478
Felicitari pentru intalnire si multumesc pentru indrumarile primite de la voi ,Am revenit la servici ,dar gandul meu tot la parcarea de la Mc Donalds a ramas.Frumoase masini ,dar si cei care le au, le merita din plin.Au iesit pozele facute?Abia astept sa le vad.Un sfarsit de saptamana agreabil.Tinem legatura.
-
- Auto:
Intalnire!
Desi initial am crezut ca pe o asemenea ploaie nu ne vom gasi prea multi, totusi ne-am adunat cativa si ne-am "murat" impreuna.
Din pacate aparat foto nu a avut nimeni, si nu ne-am gandit sa facem poze decat la plecare, cand deja ploua binisor cu un telefon.
Deci iata si rezultatul pozarii in plina ploaie:

Din pacate aparat foto nu a avut nimeni, si nu ne-am gandit sa facem poze decat la plecare, cand deja ploua binisor cu un telefon.
Deci iata si rezultatul pozarii in plina ploaie:

KIA CEE'D SW, 1,4 Best Abbys Blue
INTALNIRE-GALATI
Astazi 03.05.2008 a fost prima intalnire la care am participat! Ma bucur ca ne-am adunat cativa, desi a plouat! Sigur voi participa si la celelalte intalniri cu speranta ca vor veni mai multi! PROPUN SA NE INTALNIM O DATA PE LUNA ! Sunteti de acord?
[/list][/list]