Sfaturi pentru incepatori si nu numai.... (cum sa conduci)

Cum se rezolvă diverse probleme
Post Reply
gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

am atins eu. pe autostrada. la 6200-6400 rpm :D

crys_bb
Auto:

Post by crys_bb »

si avea 200 fix?.....si care era consumul instant?
Fericitul detinator al unei KIA C'EED dakar yellow(alias motanul mustar)-1.4 - 109cp B-XX-YCR
aftermarket - statie + subwoofer

- pleoape + faruri negre....(originalele modificate)

koola
Auto:

Post by koola »

am aceeasi problema cu marsarierul, intra greu si se aude un zgomot ciudat..... masina are 7000 de km si ma asteptam sa se mai lase un pic cutia...nu s a intamplat....nu stiu care este problema, oricum ciudata ptr o masina noua. a fost cineva la service cu o problema de genul asta? care a fost raspunsul celor de acolo?

Cosmo
Auto:

Post by Cosmo »

Eu am ajuns la 3500Km deja si nu am probleme nici cu marsarier-ul si nici cu treapta 1. Am harait-o de cateva ori cand am incercat sa bag in R insa consider ca a fost vina mea pt ca masina ori era in miscare ori m-am grabit si nu am facut cursa cum trebuie. Insa niciodata nu mi s-a intamplat sa fac cursa completa si sa caraie. Atentie si la ambreiaj mai ales daca e noua si e mai tare . . .calcati-l pana la capat inainte de a misca maneta.
Kia Cee'd 1.6 DSL MT BEST, Machine Silver + Optionale.

cs
Auto:

Post by cs »

Prinde leger 200,cu rezerva la turatie si la pedala,iar consumul undeva la 12l-14l.

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

cs wrote:Prinde leger 200,cu rezerva la turatie si la pedala,iar consumul undeva la 12l-14l.
...ar fi grozav daca ai specifica si tipul masinii/motorul/etc. !
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

Rapidel
Auto:

Post by Rapidel »

@koola

Cum adica " sa se lase un pic cutia "?Sa se lase mai jos, sau cum?Cutia nu are nimic, poate maneta schimbatorului de viteze,banuiesc ...sau poate exisat o manuire incorecta, ce zici ?

akm
Auto:

Post by akm »

Sa "se lase" = sa "se aseze" , sa se rodeze, sa intre in parametrii optimi de functionare etc
Mare e gradina Domnului, dar multi i-au sarit gardul!
B-14-PVB Ceed 1.4 Best "Alba ca Zapada" comandat pe 12.03.2008 ridicat pe 13.03.2008 volan, 4+1/2 roti (cauciucuri incluse),becuri cu "gaze rare" si troncaneli rebele
Jurnal de bord:viewtopic.php?f=5&t=1825

crys_bb
Auto:

Post by crys_bb »

deci eu am venit ieri de la constanta si am mers pe autostrada.....dar viteza maxima pe care am aleso eu a fost de 190 km/h (eram masina incarcata si cu lume si multe bagaje si nu am vrut sa o fortez) ......si ce pot sa zic.....la viteza asta mi se pare surprinzator de stabila......desii mi se pare ca e cam turat motorul la astfel de viteze si nu vreau sa faca "POC" (pe undeva pe la 5200-5400 rotatii pe min la 190 km/h)
Fericitul detinator al unei KIA C'EED dakar yellow(alias motanul mustar)-1.4 - 109cp B-XX-YCR

SilviaN
Auto:

Post by SilviaN »

Merge foarte bine masinutza..a mea a luat 200( pe autostrada) si mai mergea,dar stiti si voi cum e..cand ti e lumea mai draga iti ia un destept fatza:))..deci m am limitat la 200. Era si destul de incarcata, avand 3 oameni si bagaje..dar a mers:D

crys_bb
Auto:

Post by crys_bb »

dar nu ti se pare ca e cam turata la viteze mari?
adica mie nuprea imi surade ideea sa merg cu 6000 de ture........cum ar fii sa merg numai cu 200 de la constanta la bucuresti....eu zic ca o da pe ulei :))

SilviaN
Auto:

Post by SilviaN »

pot spune k da..e cam turata..nu ma pricep prea mult..dar cred k e din cauza k are motorul destul de mic si e destul de nervoasa, k si cai putere..asta e parerea mea:D
Kia Cee'd- 1.4 Kompass Blue, B xy ZSF

crys_bb
Auto:

Post by crys_bb »

silvia......nush mie nu mi se pare ok sa merg f mult cu 200 de km la ora....asa ca sa merg 50-100km......da....dar dist lungi nuprea....eu ma gandesc k un golf 1.9tdi-90cp prinde 200km/h si e plafonat......saracutzu de c'eed la 1.4 prinde viteza asta(lucru de aplaudat) dar e cam chinuit la vitezele astea

SilviaN
Auto:

Post by SilviaN »

:) da..normal k nu e bine sa mergi distante lungi cu masinutza la viteza aia..voiam doar sa vad ce poate..in rest cred k nu as mai avea unde sa merg cu o viteza asemanatoare..prin bucuresti sunt fericita cand merg cu 80km/h :))
Kia Cee'd- 1.4 Kompass Blue, B xy ZSF

crys_bb
Auto:

Post by crys_bb »

eu am lovito acum 2 saptamani prin bucuresti....nasoala amintire:P

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”