Societati de asigurare CASCO
pana la urma parca nu exista nici o firma "serioasa" pentru asigurati
toate fac figuri...
eu am tot generali si aveam impresia ca sunt in regula.. dar acum ma indoiesc dupa ce am citit mai sus patania colegului de forum
toate fac figuri...
eu am tot generali si aveam impresia ca sunt in regula.. dar acum ma indoiesc dupa ce am citit mai sus patania colegului de forum
Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
Parerea mea : difera agentie de agentie, si mai ales de agentul constatator. Un Generalli din Iasi, poate fi mai bun ca unul din Brasov, si mai prost ca unul din Bacau( ipotetic vorbind, fara nici o legatura cu locatiile sau numele asiguratorului!). Daca va referiti strict la societati , intrebati service-ul CU CE ASIGURATOR nu lucreaza...sau lucreaza foarte greu. Atit cu Cielo cit si cu Skoda, am avut experiente neplacute.Service autorizat , mi-a refuzat lucrarea sau mi-a cerut garantii pina la plata asiguratorului. In '99 era vorba de societatea AS, care am impresia ca acum nu mai este agreata , iar in 2003 de ASTRA.
In general asiguratorul se repede sa-ti ia banu', dar foarte greu il da inapoi cind e de reparat(cheltuit).Ca fapt divers ne aflam pe unul din primele locuri in UE ca numar de accidente.Motive?Destule, cele mai insemnate DRUMURILE proaste si insuficiente ca si lipsa de disciplina a participantilor la trafic. Deja se vorbeste pentru o dublare a RCA-ului pentru 2009. Oricum, societatile de asigurare sunt responsabile pentru personalul de care dispun: foarte ''meseriasi'' si la fel de foarte aroganti!
In general asiguratorul se repede sa-ti ia banu', dar foarte greu il da inapoi cind e de reparat(cheltuit).Ca fapt divers ne aflam pe unul din primele locuri in UE ca numar de accidente.Motive?Destule, cele mai insemnate DRUMURILE proaste si insuficiente ca si lipsa de disciplina a participantilor la trafic. Deja se vorbeste pentru o dublare a RCA-ului pentru 2009. Oricum, societatile de asigurare sunt responsabile pentru personalul de care dispun: foarte ''meseriasi'' si la fel de foarte aroganti!
kia ceed sw 1.6 crdi hp + optionale,Pewter Beige.Merge!
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW
B-80-ABW
intrebare / sfat : Am casco de cand am ridicat masina (aprox 2 luni). Am facut casco la Omniasig , platesc 24 de mil pe an si am si fransiza de 100 de eur. Iar in polita nu am si despagubire pt vandalism. Acum de sarbatoril... in febra cumparaturilor in parcarea unui hypermarket am gasit masina zgariata de un carucior(mai mult ca sigur). La service am fost sa intreb cat ma costa reparatia :O cam 5 mil.... desigur cei de la casco nu acopera aceasta paguba.. si nici mie nu imi convine sa dau 100 de eur doar pt o zgarietura 
Ce pot eu sa fac in acest caz ? am alternative : Sa renunt la Omniasig ? Se poate ? si sa gasesc alta firma de asigurari ? POt rezilia contractul cu ei ? dupa 2 luni ? mentionez ca am platit decat prima rata ~ 620 ron.
ce firma imi recomadati ?

Ce pot eu sa fac in acest caz ? am alternative : Sa renunt la Omniasig ? Se poate ? si sa gasesc alta firma de asigurari ? POt rezilia contractul cu ei ? dupa 2 luni ? mentionez ca am platit decat prima rata ~ 620 ron.
ce firma imi recomadati ?
Cam toate firmele de asigurari impun fransiza. Daca vrei fara fransiza platesti destul de mult in plus.
Depinde ce declari si tu ca s-a intimplat cu masina. Daca declari ca tu ai dat cu masina in ceva (un carucior care era pe acolo sau ceva de genul asta) atunci nu ar trebui sa te incadreze la vandalism.
Si daca te costa numa 5 milioane nu stiu daca merita sa-ti deschizi dosar de dauna. Pierdere de vreme pentru aprox. 130 ron (oricum tu platesti fransiza).
Eventual vorbesti cu ei sa-ti extinda polita si cu clauza de vandalism. Daca nu vor atunci ai rabdare pina iti expira si treci la alta firma de asigurari.
In mod normal daca nu platesti ti se reziliaza contractul.
Depinde ce declari si tu ca s-a intimplat cu masina. Daca declari ca tu ai dat cu masina in ceva (un carucior care era pe acolo sau ceva de genul asta) atunci nu ar trebui sa te incadreze la vandalism.
Si daca te costa numa 5 milioane nu stiu daca merita sa-ti deschizi dosar de dauna. Pierdere de vreme pentru aprox. 130 ron (oricum tu platesti fransiza).
Eventual vorbesti cu ei sa-ti extinda polita si cu clauza de vandalism. Daca nu vor atunci ai rabdare pina iti expira si treci la alta firma de asigurari.
In mod normal daca nu platesti ti se reziliaza contractul.
Radu
Cee'd SW 1.4 BEST (2008), 220.000 km
Cee'd SW 1.4 BEST (2008), 220.000 km
Doream sa fac casco la Generali, cum insa am facut credit pt. o parte din bani la VB, iar tipa de acolo facea prin Omniasig, a 2-a zi crestea cursul la Euro, nu virau banii dealerului pina nu faceam asigurarea.....etc.....nu am avut incotro 
Problema a fost ca tipa de la banca habar nu avea ce include acea asigurare. Sustinea ca "include tot !"
Dupa ce a sunat la Omniasig a marit coeficientul cu inca 0,5% - pt. vandalism (am insistat pt. aceasta optiune) si l-a trecut pe polita la "mentiuni speciale". In final am platit integral pe 1 an 726 de Euro fara fransiza, valoarea masinii fiind de 13654 Euro.
Anul viitor mai vedem cu cine lucram

Problema a fost ca tipa de la banca habar nu avea ce include acea asigurare. Sustinea ca "include tot !"

Dupa ce a sunat la Omniasig a marit coeficientul cu inca 0,5% - pt. vandalism (am insistat pt. aceasta optiune) si l-a trecut pe polita la "mentiuni speciale". In final am platit integral pe 1 an 726 de Euro fara fransiza, valoarea masinii fiind de 13654 Euro.
Anul viitor mai vedem cu cine lucram

in cateva zile proprietar KIA Cee'd 1,4 GSL / Kompas Blue + optionale
@Aktymel - ce ai tu nu se numeste vandalism. Te duci frumos la politie - declari ca ti-ai gasit-o lovita in parcare si iti dovada de reparatie pe avarii accidentale.
Cu dovada aceea te duci frumos la constatare la Omniasig si iti faci masina. Nu o sa ai nici o problema - doar ca vei plati fransiza.
Cu dovada aceea te duci frumos la constatare la Omniasig si iti faci masina. Nu o sa ai nici o problema - doar ca vei plati fransiza.
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX
Base + some stuff
B-04-AJX
Pt o zgarietura asa doar pe o parte a masinii merge ...dar de ex la mine am niste zgarieturi frumoase de cheie si in fata si pe lateral si nu o sa imi dea nimeni pe avarii accidentale.Ajax26 wrote:@Aktymel - ce ai tu nu se numeste vandalism. Te duci frumos la politie - declari ca ti-ai gasit-o lovita in parcare si iti dovada de reparatie pe avarii accidentale.
kia cee'd best black
Nu il intereseaza pe dealer daca ai sau nu casco+rca, daca masina e luata cu banii jos.Daca faci credit auto, problema il intereseaza pe creditor(banca).Bafta
kia ceed sw 1.6 crdi hp + optionale,Pewter Beige.Merge!
B-80-ABW
B-80-ABW
-
- Blue Shadow
- Auto:
@MrDjBthu - RCA e obligatoriu mai nou! si la ridicarea masinii, si la inmatriculare. Si se face pe seria motorului de pe factura pe care ai achitat-o. La fel si CASCO! Eu aveam CASCO si RCA chiar inainte sa ajunga masina in tara!
Iti trebuie doar factura si e suficient pentru oricare din aceste asigurari.
Ceea ce nu ai nevoie cat ai numere rosii e rovigneta!
Iti trebuie doar factura si e suficient pentru oricare din aceste asigurari.
Ceea ce nu ai nevoie cat ai numere rosii e rovigneta!
Toata lumea iti vrea binele... nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!
Kia RIO Sedan 1.6 CVVT Dynamic Polar Silver
Album

Album

-
- Blue Shadow
- Auto:
Singura chestie e ca... nu te va lasa inima sa stai cu ea neinmatriculata 
A mea a fost inmatriculata in 48 ore de la ridicare

A mea a fost inmatriculata in 48 ore de la ridicare

Toata lumea iti vrea binele... nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!
Album

Album