Vreau si eu folie - ma gandeam la Expert Detailing - Samurai ca e mai ieftina si oricum are garantie 3 ani - Fata vreau cam 50% chiar daca nu este foarte legal iar Spate 20% ( 5% mi se pare inchisa - sa nu fie asa mare contrastul cu fata )
Alte locuri in Buc unde monteaza bien folie mai stiti - am all open
Parca daca mergeam mai multi primeam si un discount - ce ziceti poate ne organizam ...
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX
Si eu am pus folie la Expert Detailing in urma cu aproape un an. Am pus folie 3M, nuanta medie (ei au un gri deschis, gri inchis si negru pt 3M, dar negru nu prea m-a incantat) si nu am nici o problema cu ea!
Nu s-au dat jos geamurile, s-a folosit doar apa cu ceva detergent, dupa spuma pe care o facea, dar cantitatea nu a fost "industriala". Nici nu stiu daca a avut ce sa se scurga din portiere si avand in vedere ca erau 30 grade afara, cred ca s-a uscat pana la primul semafor.
Singura chestie care trebuie respectata este sa nu se deschida nici un geam 48 ore dupa montare si totul e perfect. Mi s-a dat si autorizatie scrisa, plus un abtibild RAR prins sub folie si garantie 7 ani.
Pe langa asta, eu am pus si pe geamurile din fata folie antiefractie. E nuanta cea mai deschisa... aproape invizibila, dar stau mai linistita (nu neaparat in privinta hotilor, ci mi s-a parut utila si in alte situatii)
Toata lumea iti vrea binele... nu lasa pe nimeni sa ti-l ia! Kia RIO Sedan 1.6 CVVT Dynamic Polar Silver Album
Si eu am pus folie la Expert Detailing in urma cu aproape un an. Am pus folie 3M, nuanta medie (ei au un gri deschis, gri inchis si negru pt 3M, dar negru nu prea m-a incantat) si nu am nici o problema cu ea!
Nu s-au dat jos geamurile, s-a folosit doar apa cu ceva detergent, dupa spuma pe care o facea, dar cantitatea nu a fost "industriala". Nici nu stiu daca a avut ce sa se scurga din portiere si avand in vedere ca erau 30 grade afara, cred ca s-a uscat pana la primul semafor.
Singura chestie care trebuie respectata este sa nu se deschida nici un geam 48 ore dupa montare si totul e perfect. Mi s-a dat si autorizatie scrisa, plus un abtibild RAR prins sub folie si garantie 7 ani.
Pe langa asta, eu am pus si pe geamurile din fata folie antiefractie. E nuanta cea mai deschisa... aproape invizibila, dar stau mai linistita (nu neaparat in privinta hotilor, ci mi s-a parut utila si in alte situatii)
Toata lumea iti vrea binele... nu lasa pe nimeni sa ti-l ia! Kia RIO Sedan 1.6 CVVT Dynamic Polar Silver Album
Eu am pus folia mea tot la Expert Detailing, dar in sediul de langa Mariott.
Este folie 3M, dar nu cred ca asta face o diferenta atat de mare... a mea arata perfect.
Du-te din nou la ei... in baza garantiei sunt obligati sa ti-o re-folieze pana vei fi multumit de ea!
Multa bafta!
In nici un caz sa nu o lasi asa!
Pentru asta exista garantia,si sunt obligati sa ti-o refaca.
Dar de ce ai plecat cu ea asa de acolo?Nu s-a vazut de la inceput?
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base+optionale, Piston Grey
B-30-RED
si eu am pus folie Llumar intr-un garaj undeva la o vila ... curat .... fara praf .. si fara bule... montata de un sg baiat !!! care de 8 ani pune folie pe masini... si lucreaza singur !! pret 450 ron rezultat impecabil !!!
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+
aktymel pai zi-ne si noua unde e baiatul respectiv si daca ti-a dat prostia aia de talon de la rar in cazul in care iti cere politia dovada ca vezi doamne e aprobata de rar folia. asa am si eu unde sa imi puna folie pe masina, mult mai ieftin decat cer astia de la expert detailing, insa nu ma incumet ca sa nu am probleme cu politia
Fara nici un fel de probleme stai linistit !!! Am omologare cu stampila de la firma Llumar, stampila firmei unde a fost pusa folia iar pe fiecare geam infoliat este timbru llumar Si un singur abtibild de la rar din ala mic albastru cu serie si numar care este trecut si in hartia de omologare alaturi de seria sasiului si nr de inmatriculare al masinii !!!
Garantie 5 ani si 100% garantie ca nu am probleme de nici un fel, din partea politiei oriunde in tara !!!
Tipul este din pitesti si nu face deplasari in buc desi i s-a cerut .... este multumit cu comenzile care le are in Pitesti... daca va mai pot fi de folos cu ceva ... lasati un mesaj
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+
aktymel pai in cazul asta este foarte bine, Pitestiul nu este departe de Bucuresti, asa ca nu ar fi o problema, cel putin pt mine, numa sa faca omu lucru k lumea si sa nu am dupa aia probleme cu politia. ai spus ca te-a costat 450 lei cu folie llumar, sa inteleg ca asta pt geamurile de pe spate?!
Mi-am pus si eu folie Llumar tot 450 ron la ONYO in spate la LuxOil ptr cei din GL. Baietii sunt super meseriasi si monteaza in doar 2 ore. Iar despre dealer, nu are nimik impotriva atata timp cat sunt autorizati sa puna folie.
Kia Sii'D 1.4 109Cp Abyss Blue , Best ii zice. GL-23-ADC. P.S: Feriti-va de magarush!!!
Honda Civic '96 tot 1.4 dar mai potenta putin >:). GL-22-ADC