Bataie de joc in parcare
-
- Auto:
e irelevant ce masina avea.
Ideea e ca sunt destui neanderthali pe lumea asta si nu strica sa umblic cu un box in buzunar. Just in case.
Colac peste pupaza, la vreo 3 zile dup'aia, cu masina parcata timp de o saptamana pe un alt loc dezapezit tot de mine, ca nu puteam conduce doar cu un ochi "valid", aud strigate de afara, claxoane si injuraturi de genul "F*ti kia m*tii", imi zic clar, pe asta il omor. Jos, un pustulica cu prietena imi tineau teorie ca ala e locul lor de 10 ani, in conditiile in care Gigel nu avea mai mult de 20-22 de ani si masina lor avea numere de germania. Anyway, zic eu, il las in pace, ca decat sa vad o zgarietura pe Rodrigo mai bine parcam la unirii (actiunea se intampla in militari), scot masina si imi caut alt loc. Cum ies eu, pustiu da cu spatele sa parcheze si altul care venea pe alee accelereaza puternic si da sa intre in acelasi loc. Franeaza amandoi, jos zapada, asa ca s-au ales cu barele crapata si hayonul indoit binisor. If it doesn't rain, it pours! De cand am luat masina am lasat intotdeauna o carte de vizita pe bord, cu numar de telefon foarte vizibil. Aparent unii e mai orbi decat altii.
Ideea e ca sunt destui neanderthali pe lumea asta si nu strica sa umblic cu un box in buzunar. Just in case.
Colac peste pupaza, la vreo 3 zile dup'aia, cu masina parcata timp de o saptamana pe un alt loc dezapezit tot de mine, ca nu puteam conduce doar cu un ochi "valid", aud strigate de afara, claxoane si injuraturi de genul "F*ti kia m*tii", imi zic clar, pe asta il omor. Jos, un pustulica cu prietena imi tineau teorie ca ala e locul lor de 10 ani, in conditiile in care Gigel nu avea mai mult de 20-22 de ani si masina lor avea numere de germania. Anyway, zic eu, il las in pace, ca decat sa vad o zgarietura pe Rodrigo mai bine parcam la unirii (actiunea se intampla in militari), scot masina si imi caut alt loc. Cum ies eu, pustiu da cu spatele sa parcheze si altul care venea pe alee accelereaza puternic si da sa intre in acelasi loc. Franeaza amandoi, jos zapada, asa ca s-au ales cu barele crapata si hayonul indoit binisor. If it doesn't rain, it pours! De cand am luat masina am lasat intotdeauna o carte de vizita pe bord, cu numar de telefon foarte vizibil. Aparent unii e mai orbi decat altii.
Don Rodrigo Diaz de Bivar aka El Cee'd! 1.4 GSL LX MT Start + optionale, mars red
iti recomand asa ceva http://www.okazii.ro/catalog/5422611/ba ... #div_photo
- Don Corleone
- Pustiu' Raceru'
- Auto: KIA Cee'd SW
Salut,
O problema cu un smecher in parcare am avut si eu in cartierul TEI pe Deleni. Am parcat la parintii logodnicei mele pe un loc nemarcat de catre Primarie. Am stat aproximativ 2 ore. Cand am coborat se invarteau pe langa masina 2 tipi dubiosi cu doua masini cu farurile aprinse care imi blocau iesirea. Dupa un schimb de replici destul de amical am reusit sa plec aparent fara nicio problema. A doua zi de dimineata trebuia sa duc masina in service pentru reparatiile suferite in accidentul cu papucul. Cobor la masina de dimineata si ce sa vezi ....... roata spate dreapta DESUMFLATA. Si uite asa am facut si prima pana. Initial am crezut ca am dat intr-un cui, dar baietii de la vulcanizare mi-au spus ca ventilul era desfacut.... deci baietii m-au facut.
Pe aceeasi strada am mai vazut doua ceed-uri machine sylver asta ca o paranteza.
Si tot ca o paranteza, roata de rezerva se schimba foarte usor.
O problema cu un smecher in parcare am avut si eu in cartierul TEI pe Deleni. Am parcat la parintii logodnicei mele pe un loc nemarcat de catre Primarie. Am stat aproximativ 2 ore. Cand am coborat se invarteau pe langa masina 2 tipi dubiosi cu doua masini cu farurile aprinse care imi blocau iesirea. Dupa un schimb de replici destul de amical am reusit sa plec aparent fara nicio problema. A doua zi de dimineata trebuia sa duc masina in service pentru reparatiile suferite in accidentul cu papucul. Cobor la masina de dimineata si ce sa vezi ....... roata spate dreapta DESUMFLATA. Si uite asa am facut si prima pana. Initial am crezut ca am dat intr-un cui, dar baietii de la vulcanizare mi-au spus ca ventilul era desfacut.... deci baietii m-au facut.
Pe aceeasi strada am mai vazut doua ceed-uri machine sylver asta ca o paranteza.
Si tot ca o paranteza, roata de rezerva se schimba foarte usor.
Ceed 1.6 CRDI Spirit, Matrix Brown
B 77 XIA

B 77 XIA

trist.
trist ca exista oameni atat de nesimtiti ( ca nu zic altfel ) care pot face o tampenie atat de mare.
chiar nu inteleg unde e satisfactia sadica de a zgaria masina omului.
inteleg sa pliezi oglinda, ridici stergatoarele, aproape orice atata timp cat nu se zgarie/distruge nimic.
o sa ajungi sa stai cu camere de filmat pe la scara cum a mai zis cineva sau sa dormi pe bucati noaptea cand sare alarma ca cine stie ce destept are chef de glume proaste.
un coleg de munca a patit-o in parcarea de la carfur. parcase perfect pe locul lui si un "jmeker" cu un Tucson negru parcat total aiurea s-a gandit sa ii dea niste dungi de toata frumusetea pe juma de masina pentru simplul fapt ca nu avea el cum sa deschida bine usa pasagerul di dreapta. desi nu e masina mea, mi s-a rupt sufletul ( bine ca la plecare am vazut noi un tucson negru si poc pe contrasens peste el cu telescopicele pregatite dar pacat ca nu era respectivul )
nu prea vad nici o rezolvare, pot veni inca 10 primari si tot nu cred sa se rezolve ceva cu parcarile, si chiar si atunci, nesimtiti vor fi in continuare.
pareri de rau pentru cei patiti si rugati`va sa iasa la polish
asta e ... traiasca romania si mentalitatea unora ...
trist ca exista oameni atat de nesimtiti ( ca nu zic altfel ) care pot face o tampenie atat de mare.
chiar nu inteleg unde e satisfactia sadica de a zgaria masina omului.
inteleg sa pliezi oglinda, ridici stergatoarele, aproape orice atata timp cat nu se zgarie/distruge nimic.
o sa ajungi sa stai cu camere de filmat pe la scara cum a mai zis cineva sau sa dormi pe bucati noaptea cand sare alarma ca cine stie ce destept are chef de glume proaste.
un coleg de munca a patit-o in parcarea de la carfur. parcase perfect pe locul lui si un "jmeker" cu un Tucson negru parcat total aiurea s-a gandit sa ii dea niste dungi de toata frumusetea pe juma de masina pentru simplul fapt ca nu avea el cum sa deschida bine usa pasagerul di dreapta. desi nu e masina mea, mi s-a rupt sufletul ( bine ca la plecare am vazut noi un tucson negru si poc pe contrasens peste el cu telescopicele pregatite dar pacat ca nu era respectivul )
nu prea vad nici o rezolvare, pot veni inca 10 primari si tot nu cred sa se rezolve ceva cu parcarile, si chiar si atunci, nesimtiti vor fi in continuare.
pareri de rau pentru cei patiti si rugati`va sa iasa la polish

asta e ... traiasca romania si mentalitatea unora ...
danx wrote:nici unul de aici nu a patit-o ca mine:
Cand a dat iarna aia beton, de s-a facut zapada de 2 metri, ies dimineata, sap prin zapada 10 metri, mut zapada pe stratul de flori, scot masina. Ma intorc seara, evident locul era ocupat, asa ca mai sap intre doua locuri deja facute si parchez. Seara urmatoare, dau sa plec si eu cu masina (avea 1200 km, nu plecam nicaieri fara ea), si uite ca e blocata de o alta masina. Dau cateva claxoane, sperand ca desteptul sa se simta. Iese un vecin care imi spune in ce scara sta proprietarul. Ma duc, sun la usa si nici nu apuc sa spun buna seara ca ma trezesc cu un picior in stomac si abia evit doi pumni in fata. Printre inca doi pumni, din care unul mi-a invinetit binisor un ochi, aflu ca asta era ofticat pe o dacie rosie care il blocase cu o seara inainte. Cand se lamureste ca nu eram eu de fapt ala, se retrage in casa cu amenintari si injuraturi. I-am notat numarul de la masina, stiu unde sta dar din moment ce nu am martori (tot balamucul s-a intamplat pe holul blocului) nu am ce sa ii fac decat o amenda, maxim. Asta am aflat dupa ce m-am consultat cu un avocat si un judecator. Nu o sa ii fac nimic, decat daca ne mai intalnim accidental si mai schiteaza ceva. Altfel, nu dau eu, ca da Cel de Sus. Paste Fericit!
Sfat pentru oamenii normali: asteptati-va la orice cand sunati la cineva la usa, sa nu patiti ca mine. Nu sunt silfid si nici nu stau sa incasez, dar elementul surpriza m-a dezactivat in momentul respectiv.
pfff...frate sincer eu nu puteam sa fiu asa calm

Violarea de domiciliu se lasa cu pirnaie. Nu se merita.
Mai bine il astepti sau il inviti afara.
Mai bine il astepti sau il inviti afara.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Deci nu sunt singurul cu nr de CL de aici?koola wrote:aceeasi problema cu zgariatul am avut o si eu in drumul taberei..... au vazut ca am nr de CL si mi-au restilizat o pe toata partea stanga de la oglina retrovizaore pana la stop. si este destul de adanca
...
Si ca sa fiu la subiect, mi-a tras si mie unul o cheie pe aripa stanga fata.
N-ai cu cine frate, niste tarani....
Bafta!
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
B 999 PNA
Ce sa-l mai tragi afara frate...ii dai sa sara in sus si pleci. Sa demonstreze el ca l-ai batut in casa si nu afara.kokolino wrote:sau mai bine il tragi afara daca vrei sa-i dai in mufa. faza asta e valabila si pentru cei care iti vin tie la usa..ii tragi inauntru, ii spargi la nara si pe urma spui ca au intrat peste tine in casa.
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue
B 999 PNA
B 999 PNA