Intalnire Nationala reloaded

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Locked
sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

apropo de bulgaria... de cate ori am fost la sofia am tot parcat solentza de la firma langa parcarea hotelurilor. nu s-a atins nimeni de ea. cam toti bulgarii cu care lucrez isi faceau griji pentru ea insa. probabil pe buna dreptate.
apropo de locatie eu sustin orice loc mai nepopular (fara cocalari), deci nu mamaia, nu herculane, nu straja.
apropo de perioada nu pot sa ma pronunt fiindca depinde de cata nevoie e de mine la servici.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

sonty a pus punctul pe I cu cocalarii...
sa fie liniste, pace si un peisaj frumos.
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!

IC3
Suspect
Auto:

Post by IC3 »

S-a terminat cumva tara asta de ne ducem cu gandul la bulgari? Sa fim seriosi...e mai frumos la noi de 1000 de ori.
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd

IC3
Suspect
Auto:

Post by IC3 »

Corect...cel mai bine asa....se propun 3-4 locatii si se supune la vot. Eu zic sa o lasam pe petry sa deschida topicul pt ca din ce am citit aici are calitati de bun organizator....ce ziceti?
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Dragilor, hai sa va linistesc un picutz, ca v-ati aprins :D
Asadar, poll-ul mai tine pana pe 30 aprilie cel mult. In acest moment, data castigatoare este 11-13 iulie 2008. Dupa Paste voi fi libera si voi cauta ceva locatii, fara "cocalari" :lol: , apoi le voi propune. NU VOI FACE POLL. Toate voturile vor fi LA VEDERE. Tocmai ca vreau sa voteze NUMAI cei care vin la intalnire, deci cati oameni vor fi in tabelul meu, atatia vor avea drept de vot!!!
Locatiile vor fi la noi in tara, au fost ceva idei de Bulgaria, dar nu se vor concretiza (tre sa ajungem si cu topicul asta pe la 40 de pagini :lol: )
Va anunt de pe acum ca ma gandesc la Cheile Bicazului, Straja, Paltinis (maine plec acolo si voi verifica zona). Sunt deschisa la sugestii, dar mi-ar face placere ca sugestiile sa contina 1-2 pensiuni unde sa pot caza peste 60 de oameni sau un hotel, ceva concret. De data asta, inainte de rezervare ma voi duce sa vad zona, sa ma asigur ca locurile de parcare sunt atatea cate spun, si camerele sunt ok.

Atat deocamdata, va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si multa sanatate.

ionut75
Auto: Ceed

Post by ionut75 »

petry_1776 wrote:Va anunt de pe acum ca ma gandesc la Cheile Bicazului, Straja, Paltinis (maine plec acolo si voi verifica zona).
Propun Cheile Bicazului. Este o zona f. frumoasa si mai ferita de "cocalari". :lol:
Apropo : trece-ma si pe mine in tabel (2 pers + 1 pitic - Alex).
Mersi,

Ionut
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!

malybe
alle
Auto:

Post by malybe »

laurentiu_proto2000 wrote:baiatul avea datorii si nu era jeep ...un audi a6 :D
era o tanti nu un baiat! deci nu vorbim de acelasi caz...ca doar nu e singurul din bulgaria!
kia cee'd best black

malybe
alle
Auto:

Post by malybe »

sonty wrote:apropo de bulgaria... de cate ori am fost la sofia am tot parcat solentza de la firma langa parcarea hotelurilor. nu s-a atins nimeni de ea. cam toti bulgarii cu care lucrez isi faceau griji pentru ea insa. probabil pe buna dreptate.
apropo de locatie eu sustin orice loc mai nepopular (fara cocalari), deci nu mamaia, nu herculane, nu straja.
apropo de perioada nu pot sa ma pronunt fiindca depinde de cata nevoie e de mine la servici.
de ce nu iti place straja? ai vazut tu asa multi "cocalari" pe acolo? vin multi din cate am inteles din zona craiovei
kia cee'd best black

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Vom vedea citi din cei care au votat 11~13 iulie vor veni, daca vor veni :twisted:
In acea perioada incep concediile. Cap_PDT_01_25
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Pai este exact acceasi situatie pt care nu mai fac poll pentru locatie, sa vad si eu alea 25 de voturi sau 16 sau cate-or fi...

Codrin
Auto:

Post by Codrin »

Si eu sustin ideea cu Cheile Bicazului, 11-13 iulie. E fain acolo... si sunt si alte locuri faine, tot in zona. Aproximativ.
KIA Picanto, 1.1, LX, 2006
36.000+ km
...si vreau sa-mi iau parapanta inainte de Cee'd !!!

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

tot la munte ?? nu vrea nimeni la mare ??? ...???
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImage

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

No offense, dar nu avem unde la mare, de obicei in week-end eu am probleme cu parcatul, dar-mite sa fac loc pt atatea masini, iar Mamaia o exclud pt ca este ft ft aglomerata in timpul week-end-urilor, toti bucurestenii vin acolo. Nu mai zic ca nu-mi place Mamaia, ca pana la urma trebuie sa gandesc practic, dar ziceti-mi voi daca nu am dreptate. Eu sunt pentru mare, toata vara, dar nu am in cap o statiune in care sa ne putem desfasura intalnirea. Ar fi ca ultima intalnire de la Bucuresti, cea de la Romexpo... adica nu s-a gasit nimeni p-acolo. Poate sa mergem in Venus, Jupiter...

malybe
alle
Auto:

Post by malybe »

petry_1776 wrote:No offense, dar nu avem unde la mare, de obicei in week-end eu am probleme cu parcatul, dar-mite sa fac loc pt atatea masini, iar Mamaia o exclud pt ca este ft ft aglomerata in timpul week-end-urilor, toti bucurestenii vin acolo. Nu mai zic ca nu-mi place Mamaia, ca pana la urma trebuie sa gandesc practic, dar ziceti-mi voi daca nu am dreptate. Eu sunt pentru mare, toata vara, dar nu am in cap o statiune in care sa ne putem desfasura intalnirea. Ar fi ca ultima intalnire de la Bucuresti, cea de la Romexpo... adica nu s-a gasit nimeni p-acolo. Poate sa mergem in Venus, Jupiter...
dc e in iulie o sa fie teribil de cald la mare si in bucuresti tocmai de aceea e mai bine la munte...sa apucam putina racoare macar seara. de azi o sa incep si eu sa ma uit dupa statiuni. Unii vroiau cat mai retrase si mai linistite, astea de obicei nu au parcari multe amenajate si nici drumuri de ceed-ul nostru cu garda joasa.
kia cee'd best black

mariusc
Auto: Sportage

Post by mariusc »

Este urat la Straja, dar nu departe de Straja stiu un loc foarte frumos, chiar la poalele Retezatului. Este un complex turistic - "Cheile Butii". Au o multime de locuri de cazare, plus locuri de parcare cat cuprinde...
Mancarea este foarte buna, au si pastravarie proprie.
Eu am fost ultima oara acolo cu firma, daca vreti sa vedeti ceva poze cu imprejurimile gasiti in albumele mele de pe Picasa.
Site-ul complexului:
http://www.cheile-butii.ro/
De venit as veni si eu, dar astept sa vad ce se hotaraste (ca locatie sau perioada), asa ca deocamdata ma abtin.
Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver

EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED

Locked

Return to “Întâlniri şi activităţi”