Am ajuns la 2200 Km si un consum mediu de 7,4 l,Km efectuati cam juma/juma.Recunosc ca extraurban mergeam sub 100 Km/h numai cand plecam dupa loc sau reduceam viteza,altfel bocancii de armata erau pe pedala de acceleratie si asta dupa numai vreo 6-700 km parcursi.Am avut pana acum 4 masini noi (seriile de la Dacia de...

)si la nici una nu am tinut cont de rodaj,toate le-am vandut cu ce putin 30000 km si fara nici o problema.Solenza a luat-o un taximetrist si cand m-am intalnit cu el dupa un timp parcursese cam 40000 km fara nici o problema,iar Golanul l-am vandut la 60000 ca nou,deci nu stiu cat este adevarat din poveste rodajului.Ca si viteza maxima :185 km/h(fara nevasta in masina ca altfel

),cu un consum instant de 14,5(Hammer

),mai mult mi-a fost frica sa urc ca eram pe Buc-Alexandria (o banda pe sens) si cam ploua,mai mult pe autostrada.Ce sa zic,urca repede acul la kilometraj dar numai de la 4000rot/min in sus,tr a-IV-a pana la 150Km/h(cam 5800 rot/min,daca am vazut bine).Hai ca o sa cititi romane cu mine,mai revin cu noutati,toate cele bune.