White Queen - JAX - FULL OPTION

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
Post Reply

Ce parere aveti despre aceasta masina?

Poll ended at 21 Jan 2008, 15:08

E belea!
28
36%
Draguta
12
16%
Prea scumpa !
37
48%

Total votes: 77

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

La motoarele pe benzina nu prea merita chip tuningul de fel. Se castiga prea putin.
Motorul la cee'e e destul de alimentat, cel pe benzina.
De curiozitate am intrebat si eu pe cineva care se ocupa cu tuning motor prin rescriere soft si mi-a spus ca s-ar putea sa-mi poata urca cu 8CP(la motorul de 1.6).
Destul de putin ca sa-si merita banii.

jax
Auto:

tuning

Post by jax »

Absolut nefolositor la motoare benzina. Aspiratul nu se tuneaza ca turbo.
Astazi plec din bucuresti spre seara, va scriu maine top speed.
Pana acum top speed 210km/h fara tuning.
Sa vedem acum...
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!

jax
Auto:

tuning

Post by jax »

Ei, acum ca s-a asezat si tuningul, n-am cuvinte sa va spun cat de incantat sunt de cei 165+ cai pe care-i am.

Motorul in primul rand are un sunet mult mai rotund si mai sportiv la relanti (rpm a ramas identic).

Sunetul la accelereare este minunat :)

Cu drag,
Jax in drumul sau spre 10.000 de km.

P.S. - dealerul meu mi-a spus... ne vedem la 20.000 km la prima revizie. E normal ce zice ? Sa-l ascult sau sa merg mai devreme?

thx
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!

alin_srhcp
Auto:

Post by alin_srhcp »

@isjax s-o stapanesti sanatos, shi sanatoasa . da' cum dau d poze? ca atat ti-au laudat-o de sunt curios de mor? ca am dat clik p linku tau shi zice acolo ceva cum ca nu e bun contu . daca poti sa ma ajuti sa ti-o vad :D
SB-07SEM- cassa white 1,4 best looking goooddddd

buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

isjax, nush daca ai vazut, dar pozele tale nu mai sunt disponibile pe locatia din semnatura.
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD

mickemaus
Auto:

Post by mickemaus »

o intrebare am si eu. in configuratorul ala de pe site nu se specifica nimic de tempomat nici la dotarile vreunei versiuni nici la optionale. cu toate ca am vazut poze cu bordul uneia si avea. comenzile erau pe volan in dreapta in locul volumului si ce mai e acolo. stie careva ceva daca exista pe echiparea style sau se poate comanda la optiuni ? eventual preturi .....
din pacate pozele nu mai sunt disponibile.
sa o stpanesti sanatos si fara evenimente neplacute

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Tempomat - in lista ceed de optionale este trecut "pilot automat + comenzi pe volan" 104 euri + TVA

P.S. - lista e mai veche posibil modificat pret
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

mickemaus
Auto:

Post by mickemaus »

mda...am sapat si eu mai adanc dupa liste de optionale si intradevar pretul este cat ai spus tu la data respectiva. dar am cetit alta belea acolo, cum ca ar fu disponibil doar pt motorizarile de 2 litri :cry: s-o fi schimbat ceva de atunci?

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Cel mai simplu ar fi sa dai un telefon la IMG sau Mit.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

jax
Auto:

Re: White Queen - JAX - FULL OPTION

Post by jax »

Ehe long time no see...
Am facut 35.000 km.
Intre timp schimbat directie pe la vreo 30.000 probleme cu bataia aia pe stanga, i-am convins sa imi schimbe ceva si ceva-ul a fost defect de fabricatie se pare pe la cutie.

Azi am scos-o din servers schimbat volanta... avea un harjait la ambreiaj dupa schimbare cand era aproape ridicat si in cuplu.
Oricum, noroc cu garantia volanta am inteles ca este vreo 2000 de euro.
Baietii de la MIT sunt ok, cel putin pentru mine :)

Ce sa va mai spun, in rest... masina merge unsa! Sunt super multumit de ea! Daca n-as fi atat de pretentios probabil ca n-as fi schimbat nimic, nu mi s-ar fi parut dubios ca mai bate una alta sau ca mai harjie cine stie ce... dar asta este, vreau sa fie impecabila si asa este.

Am montat si Molding rosu, arata ok ? Mie mi se pare ca da!

Image Image Image

Va salut cu respect.

Keep in touch.

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”