Intalnire DEMO nat 11/12-13 aprilie, Bran, pens Angelica

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Locked
aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

referitor la stikere o sa aduc si eu :D Am de toate culorile si.. facute si mirrored (de pus pe interior)... cat despre care de unde mai vin .... La noi in Pitesti sunt foarte multe ceeduri ... insa nu prea intereseaaza pe unii subiectul asta ....(masina noua ... internet....) si foarte multe domnisoare cu lamaie in geam.... asa ca ...
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImage

malybe
alle
Auto:

Post by malybe »

aktymel wrote:referitor la stikere o sa aduc si eu :D Am de toate culorile si.. facute si mirrored (de pus pe interior)... cat despre care de unde mai vin .... La noi in Pitesti sunt foarte multe ceeduri ... insa nu prea intereseaaza pe unii subiectul asta ....(masina noua ... internet....) si foarte multe domnisoare cu lamaie in geam.... asa ca ...
ai ceva impotriva domnisoarelor cu lamaie in geam ? [-(
adevarul e ca lumea te injura mai repede dc ai lamaie in geam asa ca eu o tin ascunsa prin masina...
kia cee'd best black

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

@malybe: Nu ai inteles, se referea la dre cu lamaia in geam ca nu intra ele pe net sa se dea pe forum, sansele sunt mai mici daca este fata, uita-te la noi, suntem rare pe aici :d

andreea
Auto:

Post by andreea »

Si eu am lamaie si am si net si sac!!! stau si pe forum...

Doamnelor si domnilor, va anunt oficial ca nu mai am rabdare sa se faca maine :D.....
http://picasaweb.google.co.uk/bandreea/Kiutza
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

andreea wrote:Si eu am lamaie si am si net si sac!!! stau si pe forum...

Doamnelor si domnilor, va anunt oficial ca nu mai am rabdare sa se faca maine :D.....
da, mai, dar noi suntem exceptii :D
Norocul meu ca am avut o petrecere surpriza de organizat ca altfel... era ca pe ultima suta de metri cand imi asteptam masina :lol: :lol:

malybe
alle
Auto:

Post by malybe »

andreea wrote:Si eu am lamaie si am si net si sac!!! stau si pe forum...

pana la urma megem impreuna tu in fata eu in spate sau invers? asa ca incepatoarele? desi eu cred ca o sa imi las prietenul sa o conduca. :oops:
kia cee'd best black

andreea
Auto:

Post by andreea »

eu nu am pe cine sa las sa conduca :? asa ca o sa merg incetisor, prudent, ca deh, nu oglinda, permis nou.....
http://picasaweb.google.co.uk/bandreea/Kiutza
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

ma uitai pe vreme si cica vineri ploua, dar dupa ce ajung eu la munte, iese soarele si pt ca eu ajung seara, o sa iasa sambata dimineata si o sa ne incalzeasca (cca 18 grade) si chiar si duminica va fi frumos afara, cu putini nori. :P
asa ca, la gratareeeee inainteeeeee (of, nu mai pot de foame... si pastravul ala dle.... =P~

malybe
alle
Auto:

Post by malybe »

andreea wrote:eu nu am pe cine sa las sa conduca :? asa ca o sa merg incetisor, prudent, ca deh, nu oglinda, permis nou.....
deci vrei sa te insotim? sa deschidem calea. Noi plecam pe la 3-4
kia cee'd best black

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

@ Malybe . Chiar nu am nimic cu nimeni si chiar ii "ocrotesc " pe cei mici .. Adika ii las sa se bage in fata .. le dau blituri sa treaca ... si nu numai ...chiar si cei cu scoala de soferi ... au prioritate pt ca si eu am fost elev .. si stiu ce nasol era ... cand nu ma lasa nimeni ...... Si inca o chestie care am vazut-o pe o masina de scoala : " NU FI RAU !!! LASA-MA SA INVAT SI EU !!! " Chestia asta m-a amuzat tare ...
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImage

mykep
On Air
Auto:

Post by mykep »

da da da foarte tare stickerul ala :)
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Asadar acum stiu, mai devreme de 17.30 nu pot pleca, asta este. Deci cine poate pleca mai devreme sa plece, ne intalnim acolo, cine pleaca la 17.30 sa dea un semn si ne intalnim.

alpinad
[român 200%]
Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4

Post by alpinad »

petry_1776 wrote:Asadar acum stiu, mai devreme de 17.30 nu pot pleca, asta este. Deci cine poate pleca mai devreme sa plece, ne intalnim acolo, cine pleaca la 17.30 sa dea un semn si ne intalnim.

sa vad cum fac maine si ce trafic e...si daca e te sun sa mergem impreuna...daca scap mai devreme cred ca o iau inainte...
Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black

Rio 1.25 mpi Smoke Blue

[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]

pcristu
Auto:

Post by pcristu »

Pitestiul se pare ca pleaca pe la 9 - posibil 4 masini... Astept sa ne vedem!
Tony - 1.6 GSL TX MT COMFORT - M Silver

Dennis
Ghost
Auto:

Post by Dennis »

@aur0405: nu ma asteptati maine dimineata, nu reusesc sa ajung. Voi pleca mai tarziu, ne vedem la Bran.Drum bun tuturor.
LX Best 1.4 + GPL, machine silver, IF-07-SBI

Locked

Return to “Întâlniri şi activităţi”