Scrisoare catre Kia Slovacia
-
- 3/E
- Auto:
Are cineva idee daca si unde a postat domnul Bogdan P planul pentru revizii , asa cum a promis luni?
Bogdan P wrote:exista un plan de revizii, o sa-l public in curand (2-3 zile) pe site-ul de produs.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
-
- 3/E
- Auto:
Site'ul de produs poate fi ori www.kia-ceed.ro, ori www.kia.ro si nu a aparut nimic pe nici unul din cele doua (am verificat acum)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- 3/E
- Auto:
Daca intr'adevar au inceput sa ajunga masinile in tara ... posibil sa fie ocupat. Nusht acum ezac ce indatoriri ar avea din moment ce el e in departamentul PR. Sunt curios in primul rand daca se vor adeveri spusele referitoare la manualul de utilizare si carnetul de service.
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
e greu, pana taie copacul, pana iese hartia, pana leaga si taie hartia sub forma de manual, carnet, pana fac traducerea din koreana, engleza, etc, in limba romana, este un drum lung si anevoios.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
nu va agitatz' ca tocmai am vazut o shtire amuzanta, cica zilele astea dealerii auto primesc doar cinci numere roshii pe zi, ca e politzia in criza din cauza firmei care le produce shi bla bla.
asha ca pina una alta poate se are timp sa se invirta rotativa la tipografie.

asha ca pina una alta poate se are timp sa se invirta rotativa la tipografie.

Kia Cee'd base LX 1.4 GSL plus citeva optzionale - piston grey
-
- Auto:
....
Au venit caietele de garantie Yupiiiiiiiiiiii
Salut,
M-ati facut curios si m-am uitat la kilometraj si azi indica 5.636 km. Adevarat ca va scriu la sfarsitul programului, sunt destul de obosit, dar, sincer, nu stiu de unde mi-a venit cu 7.000. Nr. meu de la masina este
B 69 MJC, si e un cee'd tunat pewter beige. Daca vedeti un barbos in el, stiti deja cu cine vorbiti:). Bun, sa revenim la ce ne doare:
- pe siteul www.kia.ro in sectiunea "showroom" la capitolul "cee'd" subcapitolul "manuale" aveti pdf-ul cu reviziile cee'd.
- am pus intrebarea voastra referitor la directia comandata electric celor de la Namyan R&D Center din Korea. Sper sa am un raspuns cat mai repede.
Voi studia in acest weekend celelalte intrebari si va voi raspunde la ele saptamana viitoare. Pana atunci, un weekend fain.
Bogdan
M-ati facut curios si m-am uitat la kilometraj si azi indica 5.636 km. Adevarat ca va scriu la sfarsitul programului, sunt destul de obosit, dar, sincer, nu stiu de unde mi-a venit cu 7.000. Nr. meu de la masina este
B 69 MJC, si e un cee'd tunat pewter beige. Daca vedeti un barbos in el, stiti deja cu cine vorbiti:). Bun, sa revenim la ce ne doare:
- pe siteul www.kia.ro in sectiunea "showroom" la capitolul "cee'd" subcapitolul "manuale" aveti pdf-ul cu reviziile cee'd.
- am pus intrebarea voastra referitor la directia comandata electric celor de la Namyan R&D Center din Korea. Sper sa am un raspuns cat mai repede.
Voi studia in acest weekend celelalte intrebari si va voi raspunde la ele saptamana viitoare. Pana atunci, un weekend fain.
Bogdan
-
- 3/E
- Auto:

Asta e tabelul vechi ... eu taiasem tabelul cu consumabilele ca nu era completat. Insa nici in cel postat pe kia.ro nu este completat. Deci, de fapt, de pe 27 mai cand a aparut tabelul din postul acesta si pana acum, nu au aparut noutati ... Vad insa ca se clarifica cu revizia ptr diesel ... si anume, la 20k km
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
OT: se poate cumva sa se renunte la o parte din animatiile de pe siteul Kia.ro? sunt obositoare, si dureaza o gramada pana cand pot sa accesez un link, ca trebuie sa astept sa termine animatia de rulat. multumescBogdanP wrote: - pe siteul www.kia.ro in sectiunea "showroom" la capitolul "cee'd" subcapitolul "manuale" aveti pdf-ul cu reviziile cee'd.
Vad ca la o serie de intrebari pana la urma cineva din staff-ul KIA a venit cu un raspuns. Totusi, de cea mai importanta si spinoasa intrebare legat de coloana de directie si de servodirectia asistata electric (MDPS) nu se sinchiseste nimeni. ...... Uneori si tacerea poate fi un raspuns.
Si apropo, din carnetele de garantie, rezulta ca aceasta componenta este garantata 5 ani (sau 150K km) ?????
Pun aceasta intrebare pentru ca astazi, am citit pe hyundaiclub.ro ca la Accent, garantia pentru aceste componente (coloana directie si servodirectie MDPS) ar fi doar de 50000 km desi, atat in reclame cat si pe site-ul oficial hyundai din RO, masina este anuntata cu 3 ani garantie (din bara in bara) + 2 ani pentru motor si cutie de viteze.
http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.p ... 468&st=380
La KIA cum or fi oare cei 5 ani de garantie
Domnilor, Andrei Burcea, Bogdan Pasa, KLADO si toti ceilalti dealeri care mai urmariti acest forum, incercati sa veniti cu un raspuns si la aceasta problema.
Pacat ca s-a renuntat la ideea de a trimite scrisoarea.
Si apropo, din carnetele de garantie, rezulta ca aceasta componenta este garantata 5 ani (sau 150K km) ?????
Pun aceasta intrebare pentru ca astazi, am citit pe hyundaiclub.ro ca la Accent, garantia pentru aceste componente (coloana directie si servodirectie MDPS) ar fi doar de 50000 km desi, atat in reclame cat si pe site-ul oficial hyundai din RO, masina este anuntata cu 3 ani garantie (din bara in bara) + 2 ani pentru motor si cutie de viteze.
http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.p ... 468&st=380
La KIA cum or fi oare cei 5 ani de garantie

Domnilor, Andrei Burcea, Bogdan Pasa, KLADO si toti ceilalti dealeri care mai urmariti acest forum, incercati sa veniti cu un raspuns si la aceasta problema.
Pacat ca s-a renuntat la ideea de a trimite scrisoarea.
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
http://www.mitsu.ro
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994