cum se poate opri sunetul cand nu ai centura?

Cum se rezolvă diverse probleme
psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

:shock:

Pai e simplu in cazul tau. Daca as avea eu xenon as tine luminile pe pozitie in timpul zilei iar seara, cand observ ca este nevoie, aprind si xenoanele. Nu as merge ziua cu ele aprinse, as economisi si din lifespan-ul lor.

Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

psystem wrote::shock:

Pai e simplu in cazul tau. Daca as avea eu xenon as tine luminile pe pozitie in timpul zilei iar seara, cand observ ca este nevoie, aprind si xenoanele. Nu as merge ziua cu ele aprinse, as economisi si din lifespan-ul lor.

Bafta
Asta si fac peste zi, tin doar pozitiile.
Dar seara cand parchez masina mai uit sa opresc faza scurta tinand cont ca se opreste odata cu motorul.

Cred ca suntem destul de offtopic deja :|, putem sa ne mutam la:
viewtopic.php?t=1034&start=90

gremlin
Auto:

Post by gremlin »

Am vazut aseara (de la ora 23:00 pana la 24:00) un documentar foarte interesant despre siguranta auto. Se pare ca cea mai importanta inventie in domeniul sigurantiei auto este centura si deasemenea este si cea mai nefolosita. Altu lucru interesant: se pare ca motivul principal care a dus la creerea airbagului a fost in primul rand faptul ca pasagerii (din fata) nu vor sa poarte centura si atunci s-a cautat alta solutie pentru aceasta problema.
Airbagurile laterale si cortina au fost introduse la mult timp dupa .
Altceva .. daca nu porti centura si esti aruncat pe geam ai sanse cu 300% mai mari sa ai rani fatale decat daca ai purta - asta pentru cei care dau exemple folclorice cu nu a purtat centura, a fost aruncat afara si a scapat si restu au murit sau alte cele.

Asa ca revenind ... e chiar atit de greu sa porti centura ? Nu spuneti ca incomodeaza ca asta chiar nu cred, am purtat-o totdeauna si nici macar nu o simt ca e acolo.
P.S. foarte tare ideea de a dezactiva airbag-ul la pasager ca poate nu mai biuie alarma :)) . Domne eu zic ca trebuia sa aiba optiune masina asta sa vina fara orice element de siguranta, era si mai ieftin si era si lumea fericita ca nu mai are ce deactiva.
Cee'd 1.4 GSL Start + opt , So Red

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

gremlin wrote:. Domne eu zic ca trebuia sa aiba optiune masina asta sa vina fara orice element de siguranta, era si mai ieftin si era si lumea fericita ca nu mai are ce deactiva.
Se numeste LOGAN!
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com

adrian.tuhut
Auto:

Post by adrian.tuhut »

Nu pot sa nu apreciez grija celorlalti pentru faptul ca imi pun sau nu centura.
Ideea topicului era pur si simplu cum se/daca se poate anula sunetul de avertizare centura. Daca m-ar fi interesat altceva, cu singuranta as fi pus un titlu de genul: Este bine sau nu sa port centura.

Apropo, pe topicul cu Viteza maxima atinsa cu Ceed sunteti la fel de grijulii????
Kia Cee'd 1.6 CRDI Pewter Beige (GL 83 THT)
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

@adrian ne cerem scuze daca te-am lezat... si da...eu consider ca suntem responsabili pt ceea ce facem..
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!

mariusc
Auto: Sportage

Post by mariusc »

Am citit cu mare interes topicul acesta nu pentru ca imi place sau nu sa merg fara centura, dar pur si simplu pentru ca imi plac micile trick-uri, sau portite de scapare pe care le lasa producatorii de masini (si nu numai) si care asteapta sa fie descoperite. Ca si adrian.tuhut eram curios daca s-a descoperit asta si la noi la cee'd, pentru ca am vazut deja la cativa colegi, posesori sa zicem de marci mai consacrate de masini, o multime de astfel de "smecherii" (combinatii de butoane apasate timp de cateva secunde, etc.).
Urmarind insa reactiile aparute in urma acestui topic, (si nu numai) ma intreb daca o sa am vreodata curajul sa deschid un topic. Parca era altfel mai demult pe aici....
Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver

EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

@mariusc: Colegii n-au fost rai, doar trag un semnal de alarma referitor la ce s-ar putea intampla.
de ex la Ford merge sa tii apasat butonul rosu de la centura putin timp, dupa care il lasi si iar il apesi si gata, nu ma bipaie, nu mai clipeste. La Cee'd nu merge chestia asta, degeaba apesi ca piuie in continuare.

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”