[Sfat achizitie] Kia SW - Start vs. Best vs. Classic

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
CMGeorge
Auto:

[Sfat achizitie] Kia SW - Start vs. Best vs. Classic

Post by CMGeorge »

Salut baieti,

Doresc sa imi iau si eu o masina (sper ca, comanda sa o fac in urmatorele 2 saptamani).
Dupa cateva cercetari, m-am oprit la i30 si.... See'd. Dupa niste "verificari" mi-i s-a pus pata pe i30. Dar a intervenit surpriza... am aruncat o privire peste Kia See'd SW.

Acum mareile mele intrebari sunt:
1. Care e difernta intre 1.4 GSL MT Start si Best? (din cate am observat, Best are A/C manual inclus, la o difernta de DOAR 40Euro (+TVA).
2. Verificand configuratorul (de pe situl kia.ro) am observat ca acesta (Best) nu apare in acea lista. Nu mai exista pe piata? sau care e motivul?

Sper sa ma ajutai in decizia de a lua SW-u ( Best daca exista, ca din cate inteleg are MP3-u.... Scrumiera, A/C:)

etienne
POSEDAT
Auto:

Post by etienne »

bestul din cate stiu eu exista numai pe varianta 1.4 hatchback
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Best este si pe SW.

CMGeorge: Best nu se poate configura.
Best nu apare in configurator deoarece nu se poate configura. Apare in oferta.

Intrebare: de ce nu mergi la dealer? Iti explica ce si cum plus ca pleci cu lista de preturi si dotari!

razvan2002
Ministru'
Auto:

Post by razvan2002 »

Consola centrala tip DLX (2 compartimente de stocare;cotiere + suport pahare spate (tip retractabil) O S S S FAR 26 €
Scrumiera + bricheta cu iluminare O S O O ASC 13 €
Oglinzi exterioare tip convex, reglaj electronic, incalzire, vedere panorama O S S -PWF -P 104 €
Oglinzi exterioare in culoarea exterioara caroseriei O S S S PWF -P
Difuzoare pentru frecvente inalte (2EA) -fata (disponibil cu oglinzi electrice) O S S S PWF -P
Geamuri electrice fata + siguranta (sus & jos cu senzor) O S S S PWF -P
Dispozitiv USB 2.0 + AUX O S S S USB 72 €
Aer conditionat manual (include spatiu refrigerare in torpedou) O S S -ACN 520 €

Asta are bestul in plus fata de start.
Parerea mea si dealuru mi-a confirmat e mai bine sa iei start si sa iti configurezi tu ce vrei.

Toate astea costa 735E fara TVA ... incomparabil mai mult daca iti iei Best direct.
Asa cum s-a zis nu poti sa configurezi nimic la best. Eu am vrut neaparat ESP si tetiere active asa ca nu am avut de ales.

i30 are oferta acum ...dar inca nu se ridica la nivelul Cee'd la dotari. Plus ca la i30 nu poti configura nimic la nici o masina.

Sfatul meu (asa cum s-a mai spus) du-te la un dealer si vb cu el ... noi (cel putin eu) care avem deja masina am pierdut contactul cu ultimele oferte.

Multa bafta in alegerea pe care o faci. Daca mai ai neclarita nu ezita sa ne intrebi ca deaia suntem aici .. sa ne ajutam.

CML13
Auto:

Post by CML13 »

Cea mai importanta diferenta, din punctul meu de vedere, este ca versiunea Start o poti configura.
Am pus cateva optionale si am iesit la un pret bun. Versiunea Classic mi s-a parut prea scumpa.

CMGeorge
Auto:

Post by CMGeorge »

Multzami fain pentru informatii,

O sa trec cat de curand si pe la dealer.... da mi cam lene sa imi misc fundul pana acolo. Sper sa gasesc curand pe cineva cu masia pe langa mine, si sa imi fac ceva timp... ca eu is la work exact in programul lor (cam suprapusi :).

Deci cred ca o sa trec pe acolo ceva de genu "Dati hartiile ca vreau sa iau aia" "Multumesc frumos", (si putin ironic "Sper sa ne revedem cat mai curand", ca din cate am observat este ceva de asteptat pana vine masinutza). Si cum a zis cineva de pe forum, ca a reusit sa se lase de fumat cu gandul la ea .... pana apare poate o sa reusesc si eu :D

Cred ca o sa pot trai fara ESP :D

P.S. Senzori de parcare presupun ca se pot pune si dupa achizitionare.

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

Nu mi se par scumpi senzorii de parcare.
http://www.autoaccesorii.ro/standard_pr ... hp?id=1317
Sunt 170 de roni fara montaj. Si mi se par o investitie buna la o masina noua, pana o cunosti. Daca esti si sofer proaspat... cred ca se cere automat. Cel putin la mine, cand o sa o iau, e a doua investitie in masina... dupa alarma :D

Daca nu ma insel era cineva aici pe forum care gasise si senzori colorati, in functie de ce culoare sa ai sa nu se vada 4 bube negre pe bara din spate
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

CMGeorge
Auto:

Post by CMGeorge »

Tineti-mi pumnii, maine ma duc la ING sa depun cererea pentru credit. Sper sa il obtin... ca de il obtin... cee'd-ist ma fac :D

PS: @cmg_george Da, destul de asemanatoare nickurile :) da asta il am de cand ma dau pe net... si is ani buni... poate peste 10 :P Si legat de asta, sper sa ma apara un CMG, dar de data asta de MS, ca suntem vecini de judet
Kia Cee'd sw 1.4 Best Machine Silver.
Incheiere acte dealer: 12 Aprilie 2008
Achitare avans: 23 Aprilie 2008
Comanda: 25 Aprilie 2008
Serie sasiu: 3 Iunie 2008
Livrare: "pe la sfarsitul lui iunie" 2008
Re-Comandat: 25 iunie 2008
Livrat: 6 Septembrie 2008
Prima mea intalnire cu masina:2 Decembrie 2008

CMGeorge
Auto:

Post by CMGeorge »

UPDATE: Nu mai tineti pumnii.... Se amana cam pentru peste o saptamana :D... Probleme tehnice :P

hoyad
Auto:

Sfat data pentru avans !

Post by hoyad »

Daca vrei sa ai masina la sfarsitul lui iunie, atunci trebuie sa platesti obligatoriu pana in 24-25 ale acestei luni (adica aprilie).
Am inteles clar de la dealerul meu ca importatorul KIA din Romania, isi strange de la toti dealerii din tara comenzile pana in data de 25 (eventual 26) ale lunii, iar masinile comandate pana la aceasta data, vor ajunge in tara in a doua luna (in cazul tau, daca platesti avansul pana pe 24-25 aprilie, va ajunge la sfarsitul lui iunie).
Se intampla acest fenomen, deoarece la fabrica din Slovacia se fabrica masinile cu o intarziere de 1 luna (comanda aprilie si in mai se pregateste fabricatia pentru iunie).
Asadar aviz viitorilor cumparatori de KIA, sa stie cat asteapta pentru o masina (se pare ca la acelasi termen de asteptare intra si modelele configurabile...).
Bafta la cumparare !

CMGeorge
Auto:

Post by CMGeorge »

Multumesc de informare.
Eu deja am completate actele de Leasing, si pana pe 25 se face "achitarea".
Intradevar, si mie dealerul de la Targu Mures m-a spus ca sperca ca masina sa imi fie livrata pana la sfarsitul lui Iunie, pentru a scapa de noua taxa de inmatriculare :D

Post Reply

Return to “Generalităţi”