Culori CEED

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
kokolino
Procuroru'
Auto:

Post by kokolino »

pai unii spun ca e misto, altii ca e de fitze, altii ca e super tare....nu prea am avut pareri nasoale despre dakar yellow. mi-e imi place la nebunie, mai ales ca am avut norocul sa gasesc pe stoc in Zilina aceasta culoare si sa-mi vina masina in 2 saptamani!!

igor_tsr
Auto:

Post by igor_tsr »

@kokolino

trasnet culoarea!!! felicitari!!!
KIA cee'd 1.6DSL TX Comfort, Kompass Blue
Image

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Hmm am impresia ca s-a intimplat ceva ciudat. In primul meu post ultimile doua masini de la Abyss Blue eu nu le am pe calculator si am impresia ca acea masina are culoarea OIL BLUE

http://img507.imageshack.us/my.php?image=ceed2wf2.jpg

Habar nu am daca ABYSS BLUE este asa sau lumina cade ciudat dar oricum as lua-o ..MASINA ESTE MOOOOOVVV!!!!! :shock: Eu sper sa fie Oil blue ...ca asa mi-o amintesc si din realitate
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

Pasha
Auto:

Post by Pasha »

nu te impacienta, albastrul ala e foarte albastru, categoric nu mov. poate ai tu un monitor mai prost reglat. oricum, am vazut abyss blue shi e un albastru foarte puternic. oil blue nu am vazut in realitate, dar din poze bate un pic spre gri.
Kia Cee'd base LX 1.4 GSL plus citeva optzionale - piston grey

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

nu pot sa imi dau seama de culoarea din poza, dar uite in pozele de mai jos un versus intre oil blue si abyss blue

ImageImage

andreialm
Just Me
Auto:

Post by andreialm »

O poza cu mars red nu aveti? :o
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN

arka
Auto:

Post by arka »

multumesc,gogu
acum mi-am facut si eu o idee de cum va arata masina mea (oil blue)
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

si eu tot oil blue mi-am comandat, dupa ce am stat mult in cumpana intre negru (care arata f bine, dar am zis ca nu vreau sa ma duc de 3 ori pe saptamana la spalatorie - prietenii stiu de ce), piston grey (un pic mai jeg resistant decat negru, si mi-a placut f mult cum sta pe masina), bej (care e o culoare foarte reusita pe cee'd) si acest oil blue.

cand am dat comanda, l-am cam exasperat pe dealer (da, am fost mai rau ca o femeie), dar culoarea masinii nu o poti schimba dupa cum bate vantul ;)

pana la urma am ales oil blue pentru ca e o culoare mai deosebita, si oricum pusesem ochii pe culoarea asta inca de la inceput, cand vazusem cum arata pe configurator.

uite niste poze cu rosu, nu stiu care este... ca nu m-a interesat deloc rosul.
Image Image

andreialm
Just Me
Auto:

Post by andreialm »

Multumesc pt pozele cu rosul. E superb, dar nu cred ca e cel metalizat care l-am comandat. Am vrut sa-l comand pe asta, dar daca culoarea metalizata e "free" in timp ce la alte marci se dau bani grei, am zis de ce sa nu profit :wink: ...
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

am vazut pe undeva, pe viu, rosul metalizat de la cee'd si bate in visiniu, e o culoare faina, dar e pentru doamne si domnisoare, dupa parerea mea, asa ca nu ma infierati ;)

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Vietnam wrote:Hmm am impresia ca s-a intimplat ceva ciudat. In primul meu post ultimile doua masini de la Abyss Blue eu nu le am pe calculator si am impresia ca acea masina are culoarea OIL BLUE
Vietnam, eu am adaugat pozele alea doua si sunt luate de pe site'ul de la francezi parca si scria clar ca e Abyss Blue si n'am stat sa mai fac post separat, de aceea l'am editat pe al tau ;)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

gogu wrote:am vazut pe undeva, pe viu, rosul metalizat de la cee'd si bate in visiniu, e o culoare faina, dar e pentru doamne si domnisoare, dupa parerea mea, asa ca nu ma infierati ;)
Rosu care bate spre visiniu (so red) nu este metalizat. Rosu Mars e metalizat.
Curios, pe kia.ro apare in acest moment doar o singura nuanta de rosu.
Deasemeni, vad ca nu mai apare nici blue oil.
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
Imagehttp://www.mitsu.ro
Image Image
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

:? Ufff credeam ca am innebunit Cap_PDT_01_35 ..... Oricum am facut niste poze la un Peugeot 307 albastru si am observat ca in functie de cum bate soarele culoarea se poate schimba dand o tenta mai inchisa sau mai deschisa masinii.

Multumesc gogu pentru pozele in tandem. hmm parca vroiam sa fie un pic mai deschisa la culoare ... da' e frumoasa si asa. :P

Pasha stiu ca masina nu este mov dar asa cum arata masina in poza 2 are o tenta spre mov. Urasc movul Cap_PDT_01_01 Cred ca asta este poza aia care am vazut-o mai demult pe nu stiu ce site, de m-am umplut de spume ... evident din cauza nuantei ce batea spre mov.

Multumesc Andrei ca mi-ai adus-o din nou in fata ochilor Cap_PDT_01_12

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pai vad c'ai si lipit'o la avatar :D Asa mult iti displace? :lol:
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Nu asta este poza cu culoarea mov. Cea mov este pozata masina din spate :lol: dar intradevar face parte din lotul tau de poze. Si asta are o tenta ... dar macar arata masina mai mult si in plus are jantele de tip A.

Post Reply

Return to “Generalităţi”