[INFO] Kia cee'd, pro cee'd, cee'd sw in mass-media
si deci care e problema din prima zi de lucru? ai pleznit pe careva cu fata sau nu te-ai oprit pana in stalp (ai scris undeva cuvintele "accident" si "lipsa placuta inmatriculare fata")
deci care e treaba?
deci care e treaba?
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
www.erepublik.com
Din cate stiu eu servodirectia la Ceed este asistata electric, in articol scrie altceva....!
Cred ca era mai indicat sa se aleaga pt test versiunea cea mai bine vanduta in Romania, adica 1.4GSL, eventual Best; poate am fi aflat si noi cu ocazia asta care a fost ideea "stralucita" de marketing de a lasa o masina produsa in 2007 fara telecomanda la cheie. Nu neg faptul ca Best este intradevar super OK ca si pret dar ii mai lipsea ceva ca sa fie THE Best.
Cred ca era mai indicat sa se aleaga pt test versiunea cea mai bine vanduta in Romania, adica 1.4GSL, eventual Best; poate am fi aflat si noi cu ocazia asta care a fost ideea "stralucita" de marketing de a lasa o masina produsa in 2007 fara telecomanda la cheie. Nu neg faptul ca Best este intradevar super OK ca si pret dar ii mai lipsea ceva ca sa fie THE Best.
si totusi linia vietii trage in jos! de ce oare?
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
www.erepublik.com
www.erepublik.com
probabil n are nici o vina masina ca ai avut un incident pe zapada - daca n ai avut gume de iarna
si apoi faza cu lumina de bord - prea trage in jos linia vietii - 90% din posesorii de ceed traiesc-si chiar f bine-cu lumina aia setata din fabrica 

Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
pe 7 ianuarie, dupa ce am dezapezit masina, am plecat spre birou, insa nu prea am luat in calcul faptul ca pe jos era inca zapada, iar eu aveam gume de vara ( deh... asa mi-au dat-o cei de la Kia ).Drept urmare la semafor m-am proptit intr-un Nisan Navara.Cei drept, a avut de suferit doar placuta de inmatriculare ( pe care am retusa-o in photoshop cand am scris materialul
[/quote]
[/quote]
KIA CEE'D 1.6 DSL 115 cp.
-apare lunar in Top Gear-
una peste alta, masina s-a comportat f bine pana acum. Poate sunt eu mai norocos insa va asigur ca voi scrie si despre evenimentele mai putin placute, daca va fi cazul ( cine citeste revista stie... ).
Legat de versiunea testata, va puteti da seama ca cei de la Kia au avut tot interesul sa ne dea cea mai buna varianta pentru test...
Legat de versiunea testata, va puteti da seama ca cei de la Kia au avut tot interesul sa ne dea cea mai buna varianta pentru test...

KIA CEE'D 1.6 DSL 115 cp.
mda, deja ati iesit din media statistica...te pomenesti ca au si preparat-o!dilivio wrote:...Legat de versiunea testata, va puteti da seama ca cei de la Kia au avut tot interesul sa ne dea cea mai buna varianta pentru test...
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?