CIA Kee'd

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
mirciulika2007
Auto:

A venit!

Post by mirciulika2007 »

De pe 7 martie am intrat in posesia Ceed-ului SW. Vruuummmmmmmmmmmmmm :D

Am beneficiat vineri dupa amiaza de traficul de vis de la Baneasa, la intrarea in Bucuresti, de orele de neuitat petrecute ca sa treci de Podul Grant ... in fine, un adevarat paradis circulatia in Bucuresti. :shock:

Masina merge super, suspensiile sunt mai misto decat ma asteptam (dupa ce am citit ca suspensiile pe gaz te cam zgaltaie...), motorul e atat de silentios ca uneori am senzatia ca se opreste - uneori, chiar se opreste cand mi-e lumea mai draga :P eu fiind incepator.
Kia Cee'd SW 1,4 Best, Pewter Beige
Up and running!
Jurnal de bord

mirciulika2007
Auto:

A venit!

Post by mirciulika2007 »

Am beneficiat vineri dupa amiaza de traficul de vis de la Baneasa, la intrarea in Bucuresti, de orele de neuitat petrecute ca sa treci de Podul Grant ... in fine, un adevarat paradis circulatia in Bucuresti. :shock:

Masina merge super, suspensiile sunt mai misto decat ma asteptam (dupa ce am citit ca suspensiile pe gaz te cam zgaltaie...), motorul e atat de silentios ca uneori am senzatia ca se opreste - uneori, chiar se opreste cand mi-e lumea mai draga :P eu fiind incepator.
Up and running!
Jurnal de bord

mirciulika2007
Auto:

Post by mirciulika2007 »

Up and running!
Jurnal de bord

expeditor
Auto:

Post by expeditor »

Felicitari!Drum bun fara evenimente!
kia ceed sw 1.6 crdi hp + optionale,Pewter Beige.Merge!
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW

expeditor
Auto:

Post by expeditor »

Felicitari!Drum bun fara evenimente!
kia ceed sw 1.6 crdi hp + optionale,Pewter Beige.Merge!
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW

mirciulika2007
Auto:

Post by mirciulika2007 »

Multumesc, sa fie! :)
Up and running!
Jurnal de bord

d_razvan
Auto:

Post by d_razvan »

Felicitari...inca un SW 8) ...sa te bucuri de ea si sa nu ai probleme :)
Kia Cee'd SW, 1.4 Best, Piston Grey B 29 BTV
http://picasaweb.google.com/drazvanm/KiaRC
Image

d_razvan
Auto:

Post by d_razvan »

Felicitari...inca un SW 8) ...sa te bucuri de ea si sa nu ai probleme :)
Image

mirciulika2007
Auto:

Post by mirciulika2007 »

Alte constatari pana acum: consumul e mai bun decat ma asteptam, desi am mers mult prin Bucuresti, din semafor in semafor in ritm de melc, imi indica 8,2 l/100km (consum mediu). Ma asteptam sa sara de 10 L / 100. Nu ma pling :D

Uneori, la plecarile de pe loc, nu nimeresc din prima balanta corecta eliberare ambreiaj/accelerare si mai plec in tromba, mai ales cand sunt in rampa. Cu ocazia asta, folosesc si frana de mana, sa-mi fie mai usor sa manevrez fara sa ma duc peste masina din spatele meu. Dupa asemenea manevre mi se intampla sa-mi miroasa a ars (plastic sau cauciuc, nu-mi dau bine seama). O fi de la roti sau de la frana de mina? Stie cineva?
Up and running!
Jurnal de bord

d_razvan
Auto:

Post by d_razvan »

Cumva stai in Dr.Taberei ? 8)
Image

mirciulika2007
Auto:

Post by mirciulika2007 »

In Militari stau.

Pe de alta parte, referitor la precedentul meu post, e posibil sa fie de la ambreiaj mirosul respectiv de ars (asa se intampla daca turezi motorul aiurea, nu?). Eu intreb, eu raspund :)
Up and running!
Jurnal de bord

jarbo
Auto:

Post by jarbo »

E de la ambreiaj, o sa dispara dupa vreo mie de km si dupa ce vei capata experienta. Si eu pateam la fel la inceput cand urcam borduri sau rampe si acceleram puternic.

mirciulika2007
Auto:

Post by mirciulika2007 »

Jarbo, mi-ai dat o veste buna, sper si eu sa dispara cat mai repede aceste manifestari si sa nu afecteze ambreiajul. Intre timp, ma straduiesc sa ma acomodez cat mai repede cu masina, ca s-o chinui cat mai putin - nu de alta, dar e foarte frumoasa :D

In cateva zile poate reusesc sa-i fac si poze, ca merita si ea un album.
Up and running!
Jurnal de bord

mirciulika2007
Auto:

Inmatriculare

Post by mirciulika2007 »

Am inmatriculat masina vineri, ieri mi-am luat numerele definitive.

Constatari: daca stii dinainte unde trebuie sa te duci (RAR, trezorerie, taxe si impozite locale, politia rutiera) toate procedurile pentru inmatricularea masinii pot dura chiar si 2 ore. Birocratia e mare, in sensul ca te plimbi pe la multe autoritati ca sa faci rost de hartii si sa platesti taxe, dar la fiecare din ele stai putin, baietii sunt bine organizati, ceea ce e super! :)

Mie mi-a luat vreo 4 ore, dar asta pentru ca am bajbait pana am gasit RAR-ul de pe Grivitei...

In fine, am numere noi, din pacate nu mai aveau nimic cu BAU :D e luat tot de la B 01 la B 99 (cel putin asa mi-a zis nenea la politie), nici alte combinatii dorite nu mai erau dispinibile... asa ca mi-am luat din alea la rand. Acum sa vad cum le montez, ca nu e asa evident.
Up and running!
Jurnal de bord

webdevst
_webstar_
Auto:

Post by webdevst »

De ce anume sint atit de mult cautate numerele de forma XX-XX-BAU? Ce inseamna BAU? Nu o lua personal... este doar o nelamurire... si as vrea sa inteleg.

Si eu tocmai mi-am inmatriculat masina, in Iasi, pastrindu-mi numerele vechi IS-75-WEB. Totul merge si aici ca uns... mai ales acolo unde trebuie sa dai bani. In citeva ore am inmatriculat-o. Multa, multa hirtogarie insa... si te plimbi pe la vreo 4 institutii, la 3 cu banii in mina.
Image
KIA Cee'd 1.4 GSL MT BEST Piston Grey ***

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”