Mulţumit :)
Mul?umit :)
Eu am comandat ma?ina la IMG ?i p?n? acum m? declar mul?umit! Am fost tratat cum trebuie, dealerul ?i-a dat interesul ?i chiar dac? am dat comanda la sf?r?itul lui aprilie, ?tia ce ?i cum st?tea treaba cu op?ionalele!
Re: Mul?umit :)
si eu sunt super multumit de prestatia lor mai ales ca i-am disperat un pic... sa traiasca Alex M!
-
- Auto:
Si eu sunt incantat de "tratament". O sa-i mai recomand.
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
-
- International Motors Group Bucureşti
- Auto:
legat de garantie situatia e urmatoarea:dre_andrei wrote:SI DE GARANTIE CE ZIC BAIETII DE LA IMG? BENZINA 15000 SAU 10000
MOTORINA 15000 SAU 20000??
3 ani fara limita de kilometri- garantie din bara in bara
5 ani sau 150.000 km - garantie din bara in bara
7 ani sau 150.000 km - pentru motor si cutie
10 ani caroseria
6 ani vopseaua
iar reviziile :
benzina 15.000 sau un an
diesel 20.000 sau un an
recomandarea mea personala ca la ambele variante de motorizare sa mergeti mai devreme cel putin la prima revizie
apropo de garantie - in UK se da acum 7 ani garantie bara la bara, desi initial era 5+2. ( sursa http://www.kia.co.uk/434.asp?flash=true )
exista vreo perspectiva si pentru alte tari (gen romania) sa se extinda garantia?
exista vreo perspectiva si pentru alte tari (gen romania) sa se extinda garantia?
-
- International Motors Group Bucureşti
- Auto:
din informatiile pe care le detinem, nu cred ca se va intampla si la noi acelasi lucru, cel putin in urmatoare perioada de timpgogu wrote:apropo de garantie - in UK se da acum 7 ani garantie bara la bara, desi initial era 5+2. ( sursa http://www.kia.co.uk/434.asp?flash=true )
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Acea garantie este doar pentru Europa de Vest. Pentru Europa de EST este garantia de 5+2 ani. Stiu ei de ce!gogu wrote:apropo de garantie - in UK se da acum 7 ani garantie bara la bara, desi initial era 5+2. ( sursa http://www.kia.co.uk/434.asp?flash=true )

CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Concret...pe gustul meu...bravo!Alexandru wrote:...
recomandarea mea personala ca la ambele variante de motorizare sa mergeti mai devreme cel putin la prima revizie
Multam si de recomandare, dar ce inseamna mai devreme, mai exact? 500, 1000, 2000 km?
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD