Intalnire Pitesti - 16.03.2008 - ora 16.00
Intalnire Pitesti - 16.03.2008 - ora 16.00
A doua intalnire a membrilor clubkia Pitesti va avea loc duminica 16.03.2008 in parcarea de la EURO MALL incepand cu ora 16.00
Multumim anticipat pentru participare.
Multumim anticipat pentru participare.
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!

P.S. Eu stau in gavana 3... Si ma gandeam la o chestie .... sa trecem pe la fiecare prin cartier .... sa facem adunarea unu cate unu ..... si sa dam o tura de oras.. si apoi sa ne oprim la MALL

Salutare!!! Dc e sa o facetzi mai pe dupa masa sau poate dc stati mai mult, ajung si yo!!! Aaaa...si cine se ocupa pe Pitesti de stickere??? Poate aduce si neste stickere
...sa-i premiem pe viitori posesori
. Pt PM, chiar dc nu sunt trecut pe Pitesti, candd mai e cate o intrevedere ceva, anuntati-ma si pe mine. Brasovean is cu domiciliul, de loc ca si radacini de langa Pitesti, iar de muncit...la Mioveni
) . Incurcata lume, nu?! Hai, va salut cu respect si poate reusesc sa ajung si yo sa va si cunosc
. Asteptare usoara celor care o mai fac, si km fara probleme celorlalti!!!

Since 08.01 proud owner of KIA Cee'd 1.4 Best...si cam atat...da ce merge 
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

@eldtimer Vom sta putin mai mult pana ajungi si tu.
@mr wizard Si ce daca vii ci LOGANUL ? Nici o problema. Si data trecuta a mai fost o TOYOTA.
Stickere am doar doua albe. Fac azi comanda la tiptip de altele. Poate vin intr-o saptamana.
@mr wizard Si ce daca vii ci LOGANUL ? Nici o problema. Si data trecuta a mai fost o TOYOTA.

Stickere am doar doua albe. Fac azi comanda la tiptip de altele. Poate vin intr-o saptamana.
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca crezi ca nu ajung le pot lua eu din Bucuresti wikindul viitor si le aduc la intalnire sau unde ne vedem noi zi de zi
, in caz ca nu ajung. Eu sper insa sa ajung...deci anunta-ma dc e si iau eu legatura cu tiptip si le recuperez...kipin taci 
PS: poate organizati intalnirea mai pe la 16...asa sigur o sa ajung si eu pe la 17-18

PS: poate organizati intalnirea mai pe la 16...asa sigur o sa ajung si eu pe la 17-18

Since 08.01 proud owner of KIA Cee'd 1.4 Best...si cam atat...da ce merge 
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

[/quote]
Ce ziceti baieti ? Reprogramam in aceeasi zi pentru ora 16.00 ca sa ajunga si colegul nostru eldtimer sau ramane cum am stabilit pentru ora 13.00 ?

Ce ziceti baieti ? Reprogramam in aceeasi zi pentru ora 16.00 ca sa ajunga si colegul nostru eldtimer sau ramane cum am stabilit pentru ora 13.00 ?
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Salutare din nou,
Ma scuzati dar m-am uitat aiurea in calendar.
Asadar, pentru a evita orice confuzie intalnirea ramane valabila pentru
DUMINICA adica 16.03.2008.
Ramane ora 16.00 pentru a ajunge si eldtimer sau ora 13.00 ?
Multumesc,
Ionut
Ma scuzati dar m-am uitat aiurea in calendar.
Asadar, pentru a evita orice confuzie intalnirea ramane valabila pentru

Ramane ora 16.00 pentru a ajunge si eldtimer sau ora 13.00 ?
Multumesc,
Ionut
KIA CEE'D SW 1.6 GDI