daca tot bati atat cale pana aici tocmai de la IS.. hai la o bere (fara alcool pt tine) sa ne spui prin ce zona ramai/treci ca sa fim cu ochii in 4 sa te salutam
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+
masina mea e parcata ori pe bratianu, la colibri, ori pe exercitiu.
din pacate nu pot merge la bere, stau cu rudele. intradevar, am trecut pe la bran-moeciu (venit prin brasov)
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
il salut pe B-20-DIA, care sambata dimineata pe la ora 8, era jumate intr-o groapa pe pecineaga ...se vedea ca e trist si plin de nervi. cred ca si-a facut praf articulatia de pe dreapta fata. daca e de pe forum sa ne explice si noua cum a ajuns in groapa, pentru ca era semnalizata.
Salut ! Pot sa zic ca suntem vecini acolo sta prietena. Chiar vorbeam cu ea in masina dupa ce ti-am facut semn am vazut ca mi-ai facut loc si dupa ai inceput sa te tii dupa mine si ii ziceam "bai sper ca nu l-am suparat ". Poate ne vedem prin zona.
@vlad2215
Salut! Da eram grabit ca intarziasem la o intalnire. Nu era chit era banda adeziva din hartie ca am ramas fara emblema pe spate si cand am fost la spalatorie am acoperit cele 2 gauri din haion.
Numai bine.
Kia Cee'd 1.6 CRDI LP BASE Machine Silver
Kia Cee'd 1.6 CRDI HP Base Black Pearl ( ESP, jante aliaj, reglare pe inaltime a scaunului, tetiere active, suport lombar, Proiectoare ceata, cheie pliabila, volan si schimbator in piele )
de ieri sunt si eu pe soselele bucurestiului, am nr provizoriu de constanta, ca de deacolo am ridicat-o
o sa imi pun cu b ceva cu amc sau mca sper sa gasesc
de ieri sunt si eu pe soselele bucurestiului, am nr provizoriu de constanta, ca de deacolo am ridicat-o