[Accident] Pierdut/gasit cheie -rezolvat....
ba nu este adevarat.la asigurare conteaza sa fie exact cheia/cheile care le-ai avut de la inceput de aia au facut poze .ideea e sa nu-ti furi singur masina si apoi sa ceri despagubiri din cate stiu eu.iar in cazul in care nu ai cheile sau nu coincid cu seriile care le au ei la dosar...nu-i intereseaza daca e pierduta sau furata ci doar se considera ca ai inlesnit furtul autovehicolului.
kia cee'd 1,4 mars red+optionale
-
- Auto:
Bine, c-ai reusit sa-ti recuperezi cheia !!!
Era s-o patesc si eu ieri ...
In timpul "vizitei" "vestitului IKEA mi-am ratacit borseta, in care aveam (printre altele) si cheile de la masina. Noroc cu un bun crestin, care a gasit-o si a adus-o la Biroul de Informatii -Clienti.
D-zeu sa-ii dea sanatate, noroc (si ce-o mai dori el) lui si familiei sale !!!

Era s-o patesc si eu ieri ...
In timpul "vizitei" "vestitului IKEA mi-am ratacit borseta, in care aveam (printre altele) si cheile de la masina. Noroc cu un bun crestin, care a gasit-o si a adus-o la Biroul de Informatii -Clienti.
D-zeu sa-ii dea sanatate, noroc (si ce-o mai dori el) lui si familiei sale !!!
KIA Cee'd 1.4 GSL LX MT + ceva optionale, DAKAR YELLOW
-
- Zuza
- Auto:
Idem ...eu la Iasi, asiguratorul la Bucuresti;am ambele chei,nimeni nu s-a uitat la masina,nu m-a intrebat nimic...de unde si pina unde chestia ca o cheie ramine la asigurator???
kia ceed sw 1.6 crdi hp + optionale,Pewter Beige.Merge!
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW
cei care au leasing sa inteleaga ca masina nu este a lor pana cand nu platesc si valoarea reziduala sau ultima rata, depinde de optiunea din contract! de aceea lesorul isi pastreaza, de obicei, o cheie.
pana la urma pierderea cheii este o problema tare delicata si care poate genera mari batai de cap si faze stupide!!
topicul asta m-a facut sa ma uit mai atent la chei (eu am varianta pliabila):
-am un tag pe care scrie un cod
-pe una din chei este tiparit un numar (total diferit de tag!!) apoi "V 2.o" ...ca la windows!
-pe cealalta nu e scris nimic
acum, care ar fi modalitatea de a comanda o cheie de rezerva?
codul de pe tag sau seria de pe cheie ??
pana la urma pierderea cheii este o problema tare delicata si care poate genera mari batai de cap si faze stupide!!
topicul asta m-a facut sa ma uit mai atent la chei (eu am varianta pliabila):
-am un tag pe care scrie un cod
-pe una din chei este tiparit un numar (total diferit de tag!!) apoi "V 2.o" ...ca la windows!

-pe cealalta nu e scris nimic
acum, care ar fi modalitatea de a comanda o cheie de rezerva?

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
-
- Zuza
- Auto:
Stiu ca nu e proprietatea mea, ci a firmei de leasing, n-are nimic de-a face cu ideea de a face poze la chei. De anul trecut nu ti se mai opreste a doua cheie la leasing decat daca valoarea masinii depaseste 25k euro. In fine, prietenul nostru care a deschis topicul si-a gasit cheia, e fericit sa speram ca nu va fi nimeni nevoit sa-si faca vreo comanda.