e greu cu saluturile, din proprie experienta vorbesc. Varsta forumistilor se invarte pe la 25 - 35 ani si mai nou incerc sa ghicesc "varsta cee'd-ului" inatinte de a ma risca la un flash. nu de alta da am patit sa vad un cee'd care aproape a facut accident crezand ca urmeaza un radar. mai bine va dau buna dimineata pe forum ca ajunge unde trebe.
cee'd best 1.4 dakar yellow
B 73 WXX
consum mediu 6,7 % - 12.000 km
La mine la bloc este parcata mereu o kia albastra MH 03 XSW o vad de 3 luni aici in parcare dar niciodata nu l`am prins pe proprietar sa-l salut si eu:D
Kia Cee'd LX BEST - 1.4 - Pewter Beige
Comandã: 28.08.2007 - Livrare: 14.11.2007
B 30 KRO
@eldtimer ... eu sunt brasovean de fel asa ca poate ne vedem cand trec pe "acasa".. Ce pot sa spun? eu incerc sa mai aduc 5 oameni in club.. Sunt chiar multi in Pitesti.. E un silver cu numere rosii pe care il vad des... nu are mai mult de 27 de ani... era sa il prind aseara in peco sa vorbesc cu el dar eram pe jos pentru CA NU MI-AU VENIT NICI SERIILE INCAAAAA....
-------------------------- FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------
B-20-ZOX vazut si salutat pe la Unirii....pe la 9 jumate cred....era inca de atunci grabit
Mi s-a parut mie sau aveai o urma de chit pe haion....parca deasupra sticker-ului..?
Numai bine
salutari lui PH -- BAU, care parcheaza pe langa mine (in functie de cum gasim loc pe strada ), auzi, nu putem gasi loc una langa alta? ca ar da bine la public