Intalnire DEMO nat 11/12-13 aprilie, Bran, pens Angelica

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Locked
tcapote
Membru de Onoare
Auto:

marea intalnire... KIA

Post by tcapote »

total de acord cu "mixer"...
sugerez celor ce stiu, sa ne spuna despre o zona neaglomerata, drum accesibil pentru "seminte" (nu sa ne lasam rulmentii, uleiul din baie si amortizoarele pe transfagarasan...), parcare incapatoare si la vedere... (luminata, daca se poate...)
poate sunt in asentimentul multor user-i, cred...
si, cel mai important, sa avem parte de vreme buna...
sunt bineveniti TOTI POSESORII DE KIA...

buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

in primul rand ne trebuie grupul de initiativa...
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Haide?i, care ?ti?i vreo loca?ie pretabil?, s?ri?i cu propunerea (incl. pre?, condi?ii, etc.)!
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

Bogdan
Auto:

Post by Bogdan »

Tipitip...vezi cu Silvius ca el avea ceva pe la Breaza. S-ar putea sa facem si noi ceva pe acolo, dar mai e cale lunga. Am inteles ca ar trebui minim 23 de persoane pentru a avea o oferta buna.

Malata
Auto:

Post by Malata »

tipitip wrote:Haide?i, care ?ti?i vreo loca?ie pretabil?, s?ri?i cu propunerea (incl. pre?, condi?ii, etc.)!
Va propun:
1. Fundata/Fundatica - asa cum ziceam mai sus e aproape de Moeciu dar mult mai linistita zona; anul trecut de 1 decembrie am inchiriat o vila cu 7 camere, 2 bai si sala de mese plus o curte imensa cu gratar si loc de fotbal sau alte activitati pentru 420 RON.
2. Zarnesti - tot pentru "intimitate", si la numai 20 km de Poiana Brasov

La cerere, pot furniza si cateva contacte de acolo.
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa

bibiloi
gigi pedala
Auto:

Post by bibiloi »

De intalnirea asta se mai aude ceva?
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO

tcapote
Membru de Onoare
Auto:

propunere intalnire/intalniri generale + nationala

Post by tcapote »

pentru anul acesta (si pentru viitor) avem in plan organizarea a:

1) 2 intalniri generale una de primavara, cealalta de toamna(in alte locatii decat Bucuresti; ex.: Bran/Moeciu etc.) la care sunt invitati deopotriva posesorii si viitorii posesori Kia din toata tara cu defasurare pe parcursul unei zile (de weekend de preferinta) organizate dupa doua tipicuri (conform dorintelor user-ilor)adica:
a) adunarea+plecarea cu "sirul indian" dintr-o locatie fixa (ex. parcarea Carrefour/Feeria Baneasa) dimineata, debarcarea la destinatie (ex. Bran/Moeciu), facut poze, masa, discutii, liniutze (cine se simte in forma), intoarcerea: dupa amiaza/seara aceleiasi zile
b) adunarea+plecarea dintr-o locatie fixa, debarcarea intr-un crang de padure/malul unui lac (cat se poate de neaglomerat si cu loc de parcat masini, nu foarte departe de Bucuresti), poze grup si individuale, gratar, bere, mici si toate cele; intoarcere in dupa amiaza/seara aceleiasi zile

2) INTALNIRE NATIONALA (in alta locatie decat Bucuresti) organizate dupa acelasi tipic ca cele de mai sus, insa cu mentiunea ca (pentru doritori se va inchiria o vila sau cabana in zona respectiva) va fi cu ramanere peste noapte in locatie; intoarcerea a doua zi "de voie"
aici, in schimb, se pot organiza diverse activitati conexe evenimentului (gratar in natura, cina festiva, foc de tabara, seara haiduceasca, program artistic etc.), putem avea invitati, putem veni cu sotia si copii etc. etc.
Bine ar fi daca NATIONALA am putea s-o organizam vara, inainte de inceperea concediilor...

singura problema ramane persoana de organizare si seriozitatea celor ce vor sa participe la eveniment. de asemenea, avem rugamintea la membrii forumului din vecinatatea zonei de desfasurare, sa ne ajute la organizarea evenimentului, prin informatiile pe care le detin din teritoriu asupra capacitatilor de cazare, "entertainment" etc.
evident, pentru rezervarea de locuri de cazare, se va intocmi un tabel pentru avansul catre hotel/vila/cabana functie de numarul de doritori si conditiile pe care le doresc (3 stele/margarete; 5 stele/margarete; cort/shopron :P etc.)

alpinad
[român 200%]
Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4

Re: propunere intalnire/intalniri generale + nationala

Post by alpinad »

tcapote wrote:pentru anul acesta (si pentru viitor) avem in plan organizarea a:

1) 2 intalniri generale una de primavara, cealalta de toamna(in alte locatii decat Bucuresti; ex.: Bran/Moeciu etc.) la care sunt invitati deopotriva posesorii si viitorii posesori Kia din toata tara cu defasurare pe parcursul unei zile (de weekend de preferinta) organizate dupa doua tipicuri (conform dorintelor user-ilor)adica:
a) adunarea+plecarea cu "sirul indian" dintr-o locatie fixa (ex. parcarea Carrefour/Feeria Baneasa) dimineata, debarcarea la destinatie (ex. Bran/Moeciu), facut poze, masa, discutii, liniutze (cine se simte in forma), intoarcerea: dupa amiaza/seara aceleiasi zile
b) adunarea+plecarea dintr-o locatie fixa, debarcarea intr-un crang de padure/malul unui lac (cat se poate de neaglomerat si cu loc de parcat masini, nu foarte departe de Bucuresti), poze grup si individuale, gratar, bere, mici si toate cele; intoarcere in dupa amiaza/seara aceleiasi zile

2) INTALNIRE NATIONALA (in alta locatie decat Bucuresti) organizate dupa acelasi tipic ca cele de mai sus, insa cu mentiunea ca (pentru doritori se va inchiria o vila sau cabana in zona respectiva) va fi cu ramanere peste noapte in locatie; intoarcerea a doua zi "de voie"
aici, in schimb, se pot organiza diverse activitati conexe evenimentului (gratar in natura, cina festiva, foc de tabara, seara haiduceasca, program artistic etc.), putem avea invitati, putem veni cu sotia si copii etc. etc.
Bine ar fi daca NATIONALA am putea s-o organizam vara, inainte de inceperea concediilor...

singura problema ramane persoana de organizare si seriozitatea celor ce vor sa participe la eveniment. de asemenea, avem rugamintea la membrii forumului din vecinatatea zonei de desfasurare, sa ne ajute la organizarea evenimentului, prin informatiile pe care le detin din teritoriu asupra capacitatilor de cazare, "entertainment" etc.
evident, pentru rezervarea de locuri de cazare, se va intocmi un tabel pentru avansul catre hotel/vila/cabana functie de numarul de doritori si conditiile pe care le doresc (3 stele/margarete; 5 stele/margarete; cort/shopron :P etc.)

ar fi excelenta o iesire "nationala" la munte.de gasit cazare se gaseste....sau fiecare sta cum poate si cum vrea....de preferat ar fi sa fim la "gramada"
eu votez pentru zona bran....si propun pentru martie
eu am fost cu cee'd ul de craciun....drumul bun...
Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black

Rio 1.25 mpi Smoke Blue

[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

pentru inspiratie se poate folosi http://www.reno.ro/Intalnire-RENO-NATIO ... 94747.html , sa vedeti cum se pune prblema acolo. sper sa ajungem s-o facem si pe asta ...:)
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

Ady110
Auto:

Post by Ady110 »

si eu amator, dar cand este
Cee'd 1.6 dsl HP Base Pewter Beige - Super incantat pt moment - B 78 JEM
http://picasaweb.google.com/ady110badea/KiaMeu

alpinad
[român 200%]
Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4

Post by alpinad »

sa mai vina si altii cu propuneri in legatura cu data si locatia
Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black

Rio 1.25 mpi Smoke Blue

[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

http://sambata.in-romania.ro/

Hotel Floarea Reginei

Agrement

- plimbari cu ATV-ul;
- partide de paint-ball;
- drumetii montane;
- ping-pong.

Zona superba.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

http://www.rising-sun.ro/oferta.html
O pensiune unde mi-am facut revelionul si unde este chiar liniste si voie buna. Ultima o aducem noi. Sunt 10 camere numai, dar se poate vb in zona si pt extindere la alte pensiuni apropiate. Zona de langa Rasnov nu prea este asa cunoscuta, abia se ridica. Sugerez unul din week-end-urile din aprilie: 5-6, 12-13 sau 19-20 ca dupa asta vine Pastele. Chiar as vrea sa facem asta!!!

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

suna foarte cool ! Ma inscriu si eu ! Masina trebuie sa-mi vina pe la jumatatea lunii martie cel mai tarziu inceputul aprilie deci perioada de weekend ale lunii aprilie cred ca este ok. ! :) Abea astept :D
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImage

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

vin si eu cu o adresa : http://www.valceaturistica.ro/det/dalia/dalia.htm Am fost aici acum 1 an si a fost de vis :shock: este exact asa cum se vede in poze.... spatiu foarte mult... camere...si de agrement....loc foarte mult in imprejurimi. Partea de sus era inca in constructie la momenmtul respectiv aveau la dispozitie 5 camere in care am stat 12 oameni... Dupa cum v-am spus partea de sus a vilei era pe atunci inca neterminata ... si acum cred ca au loc de inca 5 camere.... deci lejer pot sta in aceasta vila ~25 de oameni. Jos are magazin cu preturi de market.. mai mult va convingeti din poze sau la fata locului daca va place :P problema cred ca ar fi distanta ? pt cei din bucuresti... Insa va asigur ca drumul este superb.. curbe ... serpentine ... drum european din valcea inca 20 de km de drum national ... ce mai este super ... ne auzim :arrow:
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImage

Locked

Return to “Întâlniri şi activităţi”